Kto je vašim idolom a prečo?
Môžte pridať aj fotku.
Môžte pridať aj fotku.
erik, nemám čo dodať .. veľmi pekne napísané
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=59 ... highlight=
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Diky Jožo, takže si môžte prečítať prečo.schw33k napísal:erik, nemám čo dodať .. veľmi pekne napísané
Mamka ma v hodine dvanástej ukradla z detského oddelenia v Gelnici/inak je anesteziologická asistentka, vedela že je zle/, záchranka ma odviezla do Košíc na ARO a tam mi jedna pani doktorka zachránila život. Nebyť jej, toto tu nepíšem, keďže mi už začali zlihávať orgány. Doslova ma vytiahla z hrobu.
Takže nebyť maminho činu, nie som tu. A samozrejme je tu kopec ďalších vecí, ale táto je najväčšia.
-
uplink
VIP
ked pomahas svojej sestre, brachovi, mame, otcovi, kamosovi, kamoske, frajerke na ukor svojho volneho casu, obetuvavas sa vlastne, aspon cas ktory si mohol stravit sebecky pre svoje vlastne blaho, venujes ho inej ci uz blizsej alebo vzdialenejsej osobe. Inac povedane byt JC like je "live to serve, help, like and love".pinacolada napísal:jj ale na to aby som siel v jeho cestou nemam gulky
-
pinacolada
Guru wannabe
no ved jo,ale ja som to myslel troska inac.uplink napísal:ked pomahas svojej sestre, brachovi, mame, otcovi, kamosovi, kamoske, frajerke na ukor svojho volneho casu, obetuvavas sa vlastne, aspon cas ktory si mohol stravit sebecky pre svoje vlastne blaho, venujes ho inej ci uz blizsej alebo vzdialenejsej osobe. Inac povedane byt JC like je "live to serve, help, like and love".
ze on mal volu pomahat kazdmu nie len najblizsim (to je imo povinnost kazdeho z nas) a tazkou pracou obracat ludi na lepsi sposob zitia.
je to tvoj idol,ale vzdal by si sa vsetkeho a putoval by si po svete s hrstkou tebe oddanych a siril svoje myslienky aj napriek vysmechu a hadzaniu polien pod nohy??dost pochybujem.na to treba mat velku gule
-
uplink
VIP
vzdal by som sa vsetkeho pre osobu ktoru milujem a siel by som hocikam kam by som vladal ist...On ako Boh miluje vsetkych, to ja neviem, teda milovat tak ako On...ale z casti...urcite. Samozrejme ze nie ako On...to neviem to mas pravdupinacolada napísal:no ved jo,ale ja som to myslel troska inac.
ze on mal volu pomahat kazdmu nie len najblizsim (to je imo povinnost kazdeho z nas) a tazkou pracou obracat ludi na lepsi sposob zitia.
je to tvoj idol,ale vzdal by si sa vsetkeho a putoval by si po svete s hrstkou tebe oddanych a siril svoje myslienky aj napriek vysmechu a hadzaniu polien pod nohy??dost pochybujem.na to treba mat velku gule