Kto ma ake PC

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
zaggi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zaggi »

Sheep napísal:Update kompu :D

AMD Athlon X2 6000+
Gigabyte GA-MA790X-DS4
Gigabyte Geforce 8800GT
Kingston Hyper-X ramky(2GB@1066Mhz)
teraz ked vysli nove ati4850 kupovat starucke 8800GT ???

inak tiez mam Kingston Hyper-X a velmi som sa v nich sklamal ... na to o kolko stali naviac oproti beznym ram som cakal ze aj budu lepsie ale nic z toho, ziadny poriadny OC nevydrzia (pozical som kamosove a-data ramky na test a veru to s nimi islo lepsie...)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

zaggi napísal:teraz ked vysli nove ati4850 kupovat starucke 8800GT ???

inak tiez mam Kingston Hyper-X a velmi som sa v nich sklamal ... na to o kolko stali naviac oproti beznym ram som cakal ze aj budu lepsie ale nic z toho, ziadny poriadny OC nevydrzia (pozical som kamosove a-data ramky na test a veru to s nimi islo lepsie...)
taktovat to nebudem, na starom kompe som skusal taktovat ale nic moc tak som vratil naspat, s taktovanim sa moc nezapodievam, dam tam ramky a aby isli to je vse
a aha, kolko stoji ta nova karta len 15 litrov? //aha takze 5k lol
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Sheep
Addict
Addict

Nadeo napísal:Nie zrovna 15 ...
ak ta ATi 5000sk co sa 8800 pohybuju kolo 3500sk tak tam nejaky extremny narast vykonu nebude
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Neorientuj sa podla cien ... Narast vykonu tam je , a za tu cenu sa oplati.
pctuning.cz napísal:Výsledky herních testů, procentuální vyjádření a graf poměru ceny k výkonu hovoří jasně - Radeon HD4850 je za cenu 4000Kč nejvýkonnější grafickou kartou, kterou dnes můžeme pořídit
Sheep
Addict
Addict

hehe, tak to som nevedel :D ale aj tak na tejto mi zatial ide vsetko takze problem nebude
ale by som autora toho clanku trochu opravil v tom ze najlepsia karta neexistuje, Nvidia daco vyrobi, pride odpoved od ATi a je zase rychlejsia karta vonku, ale mam to v pi*i nepotrebujem kazdy mesiac kupovat novu kartu
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Vsak musime si nejak sami pred sebou obhajit zlu kupu, ta ne?
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:Vsak musime si nejak sami pred sebou obhajit zlu kupu, ta ne?
No pozri, mozno mas ten dojem len preto ze som sa nebol poradit pred kupou sem na forum, alebo nepresedel desiatky hodin citanim testov, recenzii, VGA chartov a pod...ale zla kupa to nebola, ja som spokojny a vobec vsetko kupujem tymto sposobom ze prezriem par katologov, popripade zistim si nieco o tom danom zariadeni co chcem, zvazim pomer ceny a vykonu a idem to kupit, robim to tak stale a nikdy som nemal s nicim problem, som spokojny s tym ake to je, takze az ty by chcel nieco rychlejsie ako 8800GT to neznamena ze ja si to kupit nemozem. Ramky som kupil preto ze su to ramky nie ze sa to da taktovat, zastrcil som ich do dosky a nemam co viac riesit.
Iny pohlad pri kupe ma hrac, iny overclocker, kazdy zvazi svoje naroky a podla nich vybera novy HW.
Ale tak hlboko som neklesol aby som musel nieco obhajovat sam pred sebou :lol: .
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:Ale tak hlboko som neklesol aby som musel nieco obhajovat sam pred sebou :lol: .
Ak by to tak bolo tak by si napisal relevantny prispevok a nevypisoval tu state o tom ako ti to staci apod ...
Sheep
Addict
Addict

Co chces odomna? Napisal som ze som upgradol komp. Potom tu ktosi daco pisal ze som mohol kupit uz nieco rychlejsie ako je moja karta a som sem napisal ze je vsetko ok a ta karta je dobra. Tebe som pisal dalsi krat ze som spokojny tak co este chces? Len tak pospamovat bo si admin a skoro 14 tisic prispevkov ti nestaci?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sheep: RAMky su RAMky, grafika je grafika a preto si kupil 8800GT, hoci Radeon 4850 ponuka podstatne lepsi vykon za nizsiu cenu, ale to teba netrapi, pretoze tebe staci, ze sa to da zastrcit do dosky. Dakujem pekne za taku kupu.
Sheep
Addict
Addict

hojko napísal:tebe staci, ze sa to da zastrcit do dosky
Asi tak, namontoval som nove komponenty do bedne, zapol komp, sprovoznil a hra isla podla mojich predstav niet co viac riesit, ci co mam ist hned zajtra kupit radeona len preto aby si t0m4s3 myslel ze som kupil dobre ci co? :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:Co chces odomna?
Aby si dalej pisal taketo hluposti, lebo bez takych ako ty by ma toto forum ani nebavilo. To je cele - nic viac, nic menej.
Sheep
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:Aby si dalej pisal taketo hluposti, lebo bez takych ako ty by ma toto forum ani nebavilo. To je cele - nic viac, nic menej.
aha fakt, prepac, ty mas 100% znalosti o kompoch takze ja budem stale ten zly, ak niekto riesi veci inym sposobom ako ty tak uz je to blbec :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Sheep napísal:aha fakt, prepac, ty mas 100% znalosti o kompoch takze ja budem stale ten zly, ak niekto riesi veci inym sposobom ako ty tak uz je to blbec :roll:
To je zrejme tvoj nazor.
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

POSLEDNYCH 15 POSTOV JE SPAM V TEJTO TEME A MOJ PRISPEVOK TIEZ :!: PROSIM MOD-OV aby to tu precistili VDAKA

// je tu vela tem kde sa porovnavaju VGA nemyslis? toto je kto ma ake PC nie aka karta je lepsia :!:
zaggi
Medium Star
Medium Star

romerot napísal:POSLEDNYCH 15 POSTOV JE SPAM V TEJTO TEME A MOJ PRISPEVOK TIEZ :!: PROSIM MOD-OV aby to tu precistili VDAKA
skor ako SPAM to moze byt poucenie pre dalsich podobnych nakupcov :) preco si za rovnake peniaze nekupit ovela lepsie veci?

navyse, preco nekupit drahu 1066 Mhz RAM ku procesoru ktory podporuje maximalne DDR2-800 Mhz ??? :wink:
Sheep
Addict
Addict

zaggi napísal:skor ako SPAM to moze byt poucenie pre dalsich podobnych nakupcov :) preco si za rovnake peniaze nekupit ovela lepsie veci?

navyse, preco nekupit drahu 1066 Mhz RAM ku procesoru ktory podporuje maximalne DDR2-800 Mhz ??? :wink:
keby som tam strcil 800MHz ramky co by bolo lepsie? islo by to rychlejsie? :D
vravel si ze kingstony su drahe, tak A-Data ramky s taktom 800 stoja priblizne rovnako, ale ako som uz pisal na taktovanie som neprihliadal, rozdiel v cene medzi 800 a 1066 ramkami bol priblizne 400sk co vela nie je a tie ramky som nekupoval koli procaku ale koli doske, ak by som po nejakom case chcel novy procak tak by som musel vymenit aj ramky a to uz by bolo nevyhodnejsie
t0m4s3 napísal:To je zrejme tvoj nazor.
myslim ze nieco take si tu na fore uz raz pisal v tej teme o pocitacovom skille
zaggi
Medium Star
Medium Star

lepsie ako CL5 1066MHz ramky je pre AMD procak CL4 800MHz ramky za rovnaku cenu, napr Corsair dominator ... ale tie ramky to nie je take strasne, kupit 8800GT vsak strasne je :) ten novy radeon4850 za par korun nie len ze valcuje 8800GT ale prekonava aj 9800GTX ...
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

zaggi napísal:lepsie ako CL5 1066MHz ramky je pre AMD procak CL4 800MHz ramky za rovnaku cenu, napr Corsair dominator ... ale tie ramky to nie je take strasne, kupit 8800GT vsak strasne je :) ten novy radeon4850 za par korun nie len ze valcuje 8800GT ale prekonava aj 9800GTX ...
tak tak,dneska kupit nieco slabsie ako HD4850 je podla mna blbost :wink:
Napísať odpoveď