Kto ma najkrajsi avatar?
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kto ma najkrajsi avatar?
zaujimalo by ma kto ma podla vas najkrajsi avatar?mne sa najviac paci avatar ktory ma mastermind, tomexx,audiotrack,uplink a tomasito,este sa mi pacilo mnoho dalsich len neviem kto ich vlastnil...
Mastermind vas tu uz 2x upozornil, aby ste prestali so spammovanim a OT (zjavne zbytocne!). Taktiez tu padli upozornenia a navrhy na uzamknutie tejto temy od mnohych inych (taktiez zbytocne!). Kedze po analyze tejto temy bola vacsina prispevkov typu "ja", OT a spamm, rozhodol som sa temu neuzamykat, ale vsetky prispevky zmazat a dat tak kazdemu prilezitost vyjadrit svoj nazor o5. Tymto sa ospravedlnujem vsetkym tym, ktori tvorili zodpovednu mensinu a ktorych prispevky tak padli za obet... bol to ucel. Po vsetkych tychto skusenostiach upozornujem, ze:
1. tato tema ma nazov "Kto ma najkrajsi avatar", nie kto ma avatar najskaredsi!
2. Hodnotte avatary ostatnych, nie svoje!
3. Nezobrite nazory na vase avatary (komu sa vas avatar paci, ten vas spomenie, mozno).
4. Vyvarujte sa uz spominaneho spammu, OT a tiez nezmyselnych flame_ov!!!
1. tato tema ma nazov "Kto ma najkrajsi avatar", nie kto ma avatar najskaredsi!
2. Hodnotte avatary ostatnych, nie svoje!
3. Nezobrite nazory na vase avatary (komu sa vas avatar paci, ten vas spomenie, mozno).
4. Vyvarujte sa uz spominaneho spammu, OT a tiez nezmyselnych flame_ov!!!
-
audiotrack
VIP
-
dair
Guru wannabe
tieto su u mna naj,
ten prvy lebo Final Fantasy je uplne naj super co sa tyka anime hlavne #7
a to druhe lebo je ta kocka super cool
a tomexxov je tiez super
(no musim dodat ze aj ked je to foto, no aj tak sa mi nepaci ak si niekto do avatara da nejaku znamu osobnost lebo to akosi nejde do imidzu ktory kazdy asi by rad vytvoril...)
-
Colortraincleaner
Medium Star