|
| Autor |
Správa |
JohnFrusciante Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 517 Bydlisko: teraz? Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2006, 9:31 Predmet: Kto má opicu? Kde sa dá zohnať opica? |
|
|
| Opicu su strasne mile, inteligentne a krasne tvory. chcem veidet kolko asi ludi ma v byte alebo dome opicu. kde ste ju kupili? a kolko stala? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1088 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2006, 9:37 Predmet: |
|
|
| Nie som si týmistý, ale myslím, že opicu asi nezoženieš... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4841 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2006, 10:13 Predmet: |
|
|
Poznal som jedneho chlapika, ten mal doma jednu. Bol to neaky druh makaka, ale aky presne, to neviem. Bola to taka mala, zlata opicka, bezovej farby, so strasne zlatym kukucom. Zohnal ju od neakeho chlapika u nas v NR, co choval hady, pavuky, skorpionov a ine dobroty. A co sa tyka tej ceny, to ta asi moc nepotesim, ale ze vraj dal za nu okolo 40 litrov, takze tak. Ale zlata bola  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frito22 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 89 Bydlisko: m4rtin Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2006, 13:23 Predmet: |
|
|
taka za 100 by sa dala zohnat chod do krcmy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2863 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2006, 15:18 Predmet: |
|
|
Co som okrajovo o tom pocul, tak treba mat k tomu nejake osvedcenie ci preukaz o povode, ze to nepochadza z cierneho obchodu so zvieratmi. Ale kto to kontroluje, tak to neviem.. Mne sa opice pacia, zaujimave zvieratka..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JumperAL Medium Star

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 372
Zaslal: 04 Dec 2006, 15:19 Predmet: |
|
|
Z T-Com-u mas dokonca opicu neviditelnu.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2369 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2006, 15:31 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
Co som okrajovo o tom pocul, tak treba mat k tomu nejake osvedcenie ci preukaz o povode, ze to nepochadza z cierneho obchodu so zvieratmi. Ale kto to kontroluje, tak to neviem.. Mne sa opice pacia, zaujimave zvieratka..  |
no, podla mna by to malo byt ako s kazdymi exotickymi zvieratami..cize doklad CITES...no ale na co este treba presne na opicu neviem . |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

|
Zaslal: 04 Dec 2006, 15:49 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
Hej sak to viem. vela ludiom sa pacia opice. su to netradicne zvierata na chovanie. a su najinteligentnejsie. toto by som chcel.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

|
Zaslal: 04 Dec 2006, 16:53 Predmet: |
|
|
Keby som chcel inteligentne zviera, zobral by som si papagaja siveho - zako. vynde ta lacnejsie jak opica a nauci sa aj hovorit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

|
Zaslal: 04 Dec 2006, 17:55 Predmet: |
|
|
| kukiak napísal: |
Keby som chcel inteligentne zviera, zobral by som si papagaja siveho - zako. vynde ta lacnejsie jak opica a nauci sa aj hovorit  |
Papagaje mam tiez rad. a to je jasne ze zohnas lacnejsie jak opicu. ale papagaj sa nauci iba hovorit. i ked je pravda ze moze to byt sranda. mne by s tacil aj Alexander Velky. alebo ani Ara by nebola zla.
parada prave som si nasiel toho papagaja na nete (zako) perfektny. aj pekny
ale najlepsie by bolo keby bola aj opica aj papagaj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2006, 17:58 Predmet: |
|
|
| JohnFrusciante napísal: |
Papagaje mam tiez rad. a to je jasne ze zohnas lacnejsie jak opicu. ale papagaj sa nauci iba hovorit. i ked je pravda ze moze to byt sranda. mne by s tacil aj Alexander Velky. alebo ani Ara by nebola zla.
parada prave som si nasiel toho papagaja na nete (zako) perfektny. aj pekny
ale najlepsie by bolo keby bola aj opica aj papagaj  |
no skus nejake big chovprodukty mozno v BA ale skor vo viedni alebo budapesti 40-60 litrov mas taku opicu ze az.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

|
Zaslal: 04 Dec 2006, 18:13 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
no skus nejake big chovprodukty mozno v BA ale skor vo viedni alebo budapesti 40-60 litrov mas taku opicu ze az.  |
uz len 40 - 60 litrov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pezzo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 630 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 04 Dec 2006, 18:21 Predmet: |
|
|
a taka ta neviditelna z T-comu, kde by som ju zohnal?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

|
Zaslal: 04 Dec 2006, 18:24 Predmet: |
|
|
| Pezzo napísal: |
a taka ta neviditelna z T-comu, kde by som ju zohnal?  |
pojdes do viedne alebo do budapeste a za 60 - 80 litrov je tvoja |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

|
Zaslal: 04 Dec 2006, 18:34 Predmet: |
|
|
Pokial chces papagaja siveho, prichystaj si velku klietku a vybeh prenho..a urcite ho nekupuj v chovprodukte..najdi si spolahliveho chovatela, par ich poznam, tak ak chces poradiz sa ozvi . Pokial chces krotkeho musi byt rucne dokrmeny...ale mysli na to ze kazde zviera je osobnost a nemusi sa spravat podla tvojich predstav, moze ochoriet, moze sa ubjavit alergia u vas v rodine..musis si zodpovedat niekolko otazok ci ti to zato stoji..a nezabudj ze taky papagaj sa doziva aj 60 rokov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|