|
|
|
| Autor |
Správa |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 23 Okt 2006, 14:29 Predmet: |
|
|
| no co dodat? ja som velky flakac, ale tento rok sa musim zmenit, zacat sa viac ucit a ... hmmm |
|
| Návrat hore |
|
 |
Seymour Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.04.2005 Príspevky: 357 Bydlisko: pod autom? :) Karma: 
|
Zaslal: 23 Okt 2006, 16:46 Predmet: |
|
|
Povodne som sa o skolu nezaujimal najviac ako sa len dalo... chodil som 1min pred zaciatkom hodiny, pred ucitelom/kou som si pisaval ulohy a... aspon ze som si z hodiny vzdy nieco zapamatal a tak som takmer nikdy nemal nic horsie ako 3 (9. rocnik ZS). Teraz na strednej, cesta do skoly 25min, takze pospavanie do 7:40 neexist, a ked je nulta tak to aby som staval uz pred 5, aby som si napisal 2stranove poznamky na SJ a dokoncil vykres aby som zas nedostal prednasku o tom, ze ked neodozdam 1 vykres prepadnem a... Len 1x koncim trochu skor - 1x 6tou hodinou (ale aj tak mam nultu takze som v skole 7), 2x koncim 8., to ked sa este niekde zastavim, skor ako o 16:00 nie som doma... To este musim rychlo poskladat a rozniest letaky... ked uz by som najradsej isiel spat, snazim sa este premahat, aby som si napisal zopar uloh Na hodinach odomna ucitelia zrazu aj nieco chcu a na 1ku nestaci povedat zopar viet ale 3-4 uciva dozadu... Od zaciatku roka stale premyslam kam som sa to vlastne dostal... Stale len ucenie... A najhorsie je, ze zacinam zistovat, ako strasne som si vybral skolu a to na chuti do ucenia velmi neprida... Este 8 mesiacov budem zit na jedinej krasnej informacii - v 2. rocniku mi odpadne 1/4 predmetov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 406
Zaslal: 23 Okt 2006, 17:25 Predmet: |
|
|
no ja som sa na zakladnej skole neucil vobec teda len pred hodinou som si to par krat precital .... na vysvedceni som nemal horsie ako jedna 3
ale teraz na strednej sa poctivo ucim teda snazim sa z hodiny na hodinu ale niekedy to nejde teda hlavne niektore ucivo mi nejde do hlavy (fyzika,chemia)
btw Seymour kam to chodis na skolu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1018 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 23 Okt 2006, 19:23 Predmet: |
|
|
Ja som si vela krat vravel ze od tohto roku sa uz zacnem poctivo ucit, ale tak ako ma to napadlo tak ma to aj preslo ... no ucim sa len to co ma bavi a to, co by som pravdepodobne mohol potrebovat na VS teda matiku, informu a anglinu ... a kedze anglina a informa mi ide akosi sama od seba thak sa ucim len matiku (co som sa do minuleho roku neucil , lebo som si myslel ze ju v zivote nebudem potrebovat, ale teraz ked sa zacinam systematicky ucit a pocitat priklady vidim rozdiel na sebe a aj na znamkach a je to ovela lepsi pocit ked niekto pribehne zo slovami "MIso vysvetli mi please tie vektory" ako byt tren co beha za ostatnymi , lebo nieco nechape)... no a este by sa patrilo aj slovinu kedze z nej musim ist maturovat ... ale literatura mi velmi nesedi kiezby bola matura len z gramatiky ... tam je este aka - taka logika a zopar pravidiel co sa staci naucit a je vsetko v poho , ale literatura je totalne o biflovani a o nicom inom ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2456 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 23 Okt 2006, 20:54 Predmet: |
|
|
| kukiak napísal: |
Z tejto diskusie zacinam mat pocit, ze najvacsi flakaci su prave na gympli ? ..Kam to spejeme.. |
lebo sa tam dostanu najchytrejsi a tym staci intelekt a nepotrebuju sa ucit...vid priklad-ja   |
|
| Návrat hore |
|
 |
Grond Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 406
Zaslal: 23 Okt 2006, 21:52 Predmet: |
|
|
ale zase ked ta nevezmu na vysku ... kopnu ta ,tak s gymplom si mozes vytriet rit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fizel Zablokovaný

Stav:  Založený: 22.10.2006 Príspevky: 6
Zaslal: 23 Okt 2006, 23:11 Predmet: |
|
|
na strednej (sklenarovej) som sa ucil dokopi asi tak do 10 hodiny za 3 roky
neratam ucenie typu - otvorit zosit, zavriet zosit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2025 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 8:07 Predmet: |
|
|
moj postoj ku skole:
chodim tam len preto lebo musim a aby som dostal nejaky papier, zatial mi to prechadza s trojkami, obcas skoci styrka z fyziky alebo anglictiny, ale to su predmety na ktorych su profesroi ktori mi nesedia bars, proste viac sa zamyslam myslinekami ako nudu zabijem ako tym co oni hovoria
vlastne sa staram len o predmety z ktorych idem maturovat, matika a informatika, slovinu flakam a fakam, anglinu tiez, to este zriesim dajak v Oktave mozno dufam |
|
| Návrat hore |
|
 |
bax Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 427 Bydlisko: Orava Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 14:05 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
lebo sa tam dostanu najchytrejsi a tym staci intelekt a nepotrebuju sa ucit...vid priklad-ja   |
alebo jednoducho vedia, že sú škola, kde sa hlási najviac žiakov, tak z toho ťažia a naberú ich koľko môžu - lebo čo žiak do dotácia od štátu (aspoň myslím)...čiže zákonite sa tam nedostanú len tí najhorší, ale aj tí čo si trebarz podali gympeľ na príkaz rodičov alebo systémom: "skúsim, nič za to nedám"... vid príklad - ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 2115 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 14:45 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| tak to sa dá takto žiť že sa učíš pred písomkou, ale ako chceš potom zmaturovať? to ti nebude stačiť učiť sa cestou do školy. Ver mi, radšej sa spamätaj a začni sa učiť ak plánuješ ísť aj na výšku |
Hmm na výšku nejdem A ak pôjdem tak na vojenskú do LM  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 19:08 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
| Nezabudajte, ze ucite sa pre seba, nie pre niekoho druheho. Skoly su tu neni len zo srandy. Rodicia Vas nebudu zivit, cely zivot. Raz pride cas, kedy sa budete musiet postavit na vlastne nohy a budete nuteni pouzit to, co ste sa do toho momentu naucili. Zial, ked nebudete mat co pouzit, moze sa stat, ze skoncite na ulici ako neaky posledny "vagus". Myslite do buducna a podla toho zite a spravajte sa. |
neni si ty nahodou moja ucitelka sloviny? alebo ti to poslala mailom? presne toto iste ona hovori minimalne raz za tyzden
k teme: ja sa ucim len ked sa mi chce a problem je ze mne sa nechce, mam zatal od zacatku roka same jednotky len z angliny mam 4,4,3,2,2 a to som mal minuly rok za 1, neviem co to somnou je ale po anglicky viem, len pisat ne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 19:21 Predmet: |
|
|
| PACO8 napísal: |
neni si ty nahodou moja ucitelka sloviny? alebo ti to poslala mailom? presne toto iste ona hovori minimalne raz za tyzden
k teme: ja sa ucim len ked sa mi chce a problem je ze mne sa nechce, mam zatal od zacatku roka same jednotky len z angliny mam 4,4,3,2,2 a to som mal minuly rok za 1, neviem co to somnou je ale po anglicky viem, len pisat ne  |
5 znamok z angliny???
to vas znamkuju este za "aktivitu " a referaty?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
miso03 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 538
Zaslal: 24 Okt 2006, 19:29 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
5 znamok z angliny???
to vas znamkuju este za "aktivitu " a referaty?  |
n a ? my mame 4 a piata bude vo stvrtok (paalova) |
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 19:56 Predmet: |
|
|
HEH ja už mám z Angliny : 5 známok, to viete 3 ročník, príprava pomaly na maturu a preberáme maturitné témy, čo téma to je práca na A4 ohľadne témy, cvičenia k nej, + ku knižke boli CD aby sme si vyskušali časť matury, kde treba počúvať nahrávku, za to sú normálne známky + normálna knižka tzv. Žltá headwayka. Ak si niekto myslí, že je to veľa známok tak by mal profákovi povedať aby prestal dávať písomky na slovíčka, akože slovná zásoba je dobrá vec, ale keď nevieš časovať, použiť slová je ti to na kkt, náš učiteľ vraví, že nás učiť EN do života, vedieť sa dohovoriť. Inak z výpočtovky mám už 15 známok 1 jednotka a 14 petiek skúša nás ten fas 16tkovú a 2kovu sústavu, na každú odpoveď 5 sekúnd, a písomky 5 príkladov 5 minút, kalkulačka neexistuje, a keď si raz zvyknete počítať s ňou, aj keby ste boli na ZŠ BOSS z matiky, tak to na strednej zabudnete, zatial sme prešli 3 % osnov, za 2 mesiace, už to vidím ako mám vo 4tom doučovanie podobne ako terajší 4táci ach zlaté dobré študijne poukazy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 24 Okt 2006, 19:57 Predmet: |
|
|
| miso03 napísal: |
| n a ? my mame 4 a piata bude vo stvrtok (paalova) |
no paalovu mame tiez a mam dve znamky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|