|
| Autor |
Správa |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 18:11 Predmet: |
|
|
| dawo napísal: |
5 znamok z angliny???
to vas znamkuju este za "aktivitu " a referaty?  |
ne preco? ty mas kolko?
to su vsetko len pisomky alebo skusanie |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 25 Okt 2006, 18:17 Predmet: |
|
|
| PACO8 napísal: |
ne preco? ty mas kolko?
to su vsetko len pisomky alebo skusanie |
ja mam 3 z velkej pisomky 2 z malej a 1 z odpovede zatial...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pikiliki Medium Expert

Stav:  Založený: 06.07.2006 Príspevky: 100
Zaslal: 12 Nov 2006, 15:14 Predmet: |
|
|
ja som 3. na strednej a mam 2 a 3..........ale ako som začal hrať LineAge 2 dosť na to serem......  |
|
| Návrat hore |
|
 |
M4jk1:-) Star

Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 511 Bydlisko: Ved, ja som tvoj sused. Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 15:27 Predmet: |
|
|
ja sa riadim mojim heslom
tahaky pisem iba vtedy ked viem ze to nebudem potrebovat napr niejaky pisomka z dejepisu,fyziky (z toho nematurujem ) a hlavne sa ucim anglinu odborne predmety ..... vzdy lepsie dostat 3 ako dostat 1 z tahaku
mozno vy sa riadite znamkami ale ja nie |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 18:37 Predmet: |
|
|
| M4jk1:-) napísal: |
ja sa riadim mojim heslom
tahaky pisem iba vtedy ked viem ze to nebudem potrebovat napr niejaky pisomka z dejepisu,fyziky (z toho nematurujem ) a hlavne sa ucim anglinu odborne predmety ..... vzdy lepsie dostat 3 ako dostat 1 z tahaku
mozno vy sa riadite znamkami ale ja nie |
ja som zas toho nazoru ze je lepsie vediet nieco na 3 a mat z toho 1 ako vediet nieco na 3 a dostat 3  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 294 Bydlisko: Papiernička.... Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 18:57 Predmet: |
|
|
dôvodov je veľa... niekedy sú to problémy v škole ktoré nám pripravia chuť do školy.... ale tak problémy sa majú riešiť skôr ako sa staneme ich súčasťou...
alebo aj lenivosť...ked raz zlenivieš tak už sa do toho nedokopeš....
alebo jednoducho lahostajnosť....
no ja som sa veľa krát vy...la na školu ale vždy stihnem ešte čo to zachrániť aby som prešla...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
INDIGOcorp. Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.01.2006 Príspevky: 2113 Bydlisko: BABYLON 5 Karma: 
|
Zaslal: 12 Nov 2006, 19:43 Predmet: |
|
|
no serem lebo som lenivy jak slak viem ze to nieje prospesne pre moju buducnost ale proste nepremozem sa uz .  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord PROXI King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1667 Bydlisko: [SWK]Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 13 Nov 2006, 10:56 Predmet: |
|
|
a skoro som zabudol, s kamaratom si nas jedna tupa profacka milila
A on blbec raz odpovedal ale pisomnou formou, a dal tam moje meno, hoci bolo jasne z pisma ze to je on a pod. ale 5ku som dostal ja
Sme sa zasmiali a troska ( no troska dost ) som ju zvozil ze je blba ako ruske vajce
Tak som dostal este ak poznamku ku 5ke  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Prioritas Light Star

Stav:  Založený: 31.08.2006 Príspevky: 238 Bydlisko: You Dont Know™ Karma: 
|
Zaslal: 27 Nov 2006, 17:31 Predmet: |
|
|
| skenner napísal: |
| ja som prisiel na to uz davno ze najvecssi flakaci su na gympli... |
"Môže byť"
Chodim na g.... tak viem o čom hovorím Gymnázium=veľmi ale veľmi naročná škola a ak sa neučiš priebežne tak si v .........  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2369 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 27 Nov 2006, 17:45 Predmet: |
|
|
| Prioritas napísal: |
"Môže byť"
Chodim na g.... tak viem o čom hovorím Gymnázium=veľmi ale veľmi naročná škola a ak sa neučiš priebežne tak si v .........  |
Ked sa porovnavam s rovesnikmi u nas v meste a kolko pisu pisomiek a kolko maju uciva a pocet hodin...fuu, som rad ze som rad . |
|
| Návrat hore |
|
 |
Penguin Medium Expert

Stav:  Založený: 29.08.2006 Príspevky: 87 Bydlisko: Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 27 Nov 2006, 18:22 Predmet: |
|
|
Takže somnou je to tak že nejako sa neviem koncentrovat na učenie.
Vždi mi po rozume beha xy iných veci a potom to je patrične vidno.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
marcus-16 Medium Star

Stav:  Založený: 30.03.2006 Príspevky: 396
Zaslal: 27 Nov 2006, 19:19 Predmet: |
|
|
| Prioritas napísal: |
"Môže byť"
si robis srandu??
co som sa ja nablicoval na gympli, prechlastal vykendov a kaslal na ucenie .. a zmaturoval na jednotky..akoze gympel-no probl3m..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2710 Bydlisko: predavam Fuji S6500fd Karma: 
|
Zaslal: 27 Nov 2006, 21:18 Predmet: |
|
|
ja to vidim tak, ze cim dalej sa ucim menej a menej. zacalo to niekde na zakladnej skole a pokracovalo na strednej a teraz na vyske to je uz len tazke MFP. Coskaj obcas porobim a poucim ale ze by som sa isiel pretrhnut to nie. Pomaly dalej zajdes sa hovori. Za 2 a pol roka bude snad zo mna inzinier, potom poprosim hojka nech mi da special rank, ze strojny inzinier. henten co je rad ked zarovku vymeni
vobec nejde o to, aky mate prospech, ani ake znamky mate ale ci vam to mysli v hlave. to sa pocita. a ci sa daco naucite v skole? a naco, tam je tolko nepouzitelneho balastu ze aaaaz.(som chodil na gymnasion, ta preto). hlavne nestresujte. coskaj sa poucte nech neprepadnete, informacie cerpajte aj z inych zdrojov a bude to fajn. hlavne je to ze furt sa da dako vykecat, vyriesit situacia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Waso Light Expert

Stav:  Založený: 21.08.2006 Príspevky: 52 Bydlisko: SK, Kezmarok Karma: 
|
Zaslal: 27 Nov 2006, 21:20 Predmet: |
|
|
Ja sa ucim akurat tak na pisomky a mam same 1,2 som siedmak mozno sa to casom zhorsi ale o pochybujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 710 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 27 Nov 2006, 23:49 Predmet: |
|
|
ja sa ucim ale len to co neviem to co viem tak na polovicu necham tak lebo viem ze neobsttojim zle... cize to co neviem vobec to sa ucim aby som sa v tom zdokonalil a vsetky svoje znamky dal na jednu uroven  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|