|
|
|
| Autor |
Správa |
Gangy Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 3232 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 28 Nov 2006, 1:47 Predmet: |
|
|
| marcus-16 napísal: |
si robis srandu??
co som sa ja nablicoval na gympli, prechlastal vykendov a kaslal na ucenie .. a zmaturoval na jednotky..akoze gympel-no probl3m..  |
Asi tak Ja vravim, ze vsetko co ma gympel naucil je klamat, podvadzat a manipulovat. Ked si pripomeniem reci ako "gympel ta ma pripravit na vysoku skolu" neviem ci si to mam interpretovat tak ze ma mal naucit efektivne pouzivat tahaky, odpisovat a klamat, alebo tym co tieto reci vedu pekne je*e  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cicatrix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 317 Bydlisko: CITY fest ZH Karma: 
|
Zaslal: 28 Nov 2006, 17:52 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
Asi tak Ja vravim, ze vsetko co ma gympel naucil je klamat, podvadzat a manipulovat. Ked si pripomeniem reci ako "gympel ta ma pripravit na vysoku skolu" neviem ci si to mam interpretovat tak ze ma mal naucit efektivne pouzivat tahaky, odpisovat a klamat, alebo tym co tieto reci vedu pekne je*e  |
Uplne mi hovoríš z duše.
Inak učenie mi spôsobuje fyzickú bolesť...fakt. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kubodinho Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 1408
Zaslal: 28 Nov 2006, 18:07 Predmet: |
|
|
ja na skolu serem. radsej hram futbal. podla mna v skole sa uci vela zbytocnych blbosti co studentov oberaju o cas taze tak. a ja chcem aby bola moja buducnost spojena s futbalom takze skolu dost flakam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 28 Nov 2006, 19:52 Predmet: |
|
|
| matko888 napísal: |
ja na skolu serem. radsej hram futbal. podla mna v skole sa uci vela zbytocnych blbosti co studentov oberaju o cas taze tak. a ja chcem aby bola moja buducnost spojena s futbalom takze skolu dost flakam  |
a rac sa ti volaco stane a uz nebudes moc nikdy hrat futbal alebo co, alebo budes stary skoncis karieru a nebudes uspesnym futbalistom, co budes potom robit? ja by som na tu skolu az tak nedlabal predsa len futbal nemozes hrat do smrti |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cicatrix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 317 Bydlisko: CITY fest ZH Karma: 
|
Zaslal: 29 Nov 2006, 18:05 Predmet: |
|
|
Načo sa učiť??? Písomka, 40 otázok - vedel som dve, ale ťaháky a papieriková pošta funguje takže v poho.....no prečo by som sa učil?
Takže srať na školu.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mark2BT Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.06.2005 Príspevky: 202 Bydlisko: Velky Krtis City Karma: 
|
Zaslal: 29 Nov 2006, 23:30 Predmet: |
|
|
| Ja osobne sa vobec neucim, len ked mi hori pod ritou. Tento symptom mi ostal este od zakladky a nemienim tento perfektne zabehany system. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ravenman Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.04.2006 Príspevky: 392
Zaslal: 29 Nov 2006, 23:37 Predmet: |
|
|
| myslim si ze kazdy tym nechcenim prejde , niekdo len prejde a niekdo v tom ostane pokracovat a da sa na ine chodnicky |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|