|
|
|
| Autor |
Správa |
pikiliki Medium Expert

Stav:  Založený: 06.07.2006 Príspevky: 100
Zaslal: 22 Okt 2006, 18:01 Predmet: Kto sere na školu? Ako ste sa z toho vymotali? |
|
|
píšte dôvody.......boha ja som stratil chuť do učenia......som zabudol ako sa to robiiii
|
|
| Návrat hore |
|
 |
moham3d Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2006 Príspevky: 338 Bydlisko: v bare s pivom a puldecom Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 18:06 Predmet: |
|
|
| prestal som sa ucit na ZS v 8 rocniku a teraz na SS sa toho nemozem zbavit vobec sa mi nechce ucit mam cas sa uctil ale otvorim knihu a nerobim nic iba do nej pozeram a pospevujem si dajaku pesnicku
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4841 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 18:17 Predmet: |
|
|
| Nezabudajte, ze ucite sa pre seba, nie pre niekoho druheho. Skoly su tu neni len zo srandy. Rodicia Vas nebudu zivit, cely zivot. Raz pride cas, kedy sa budete musiet postavit na vlastne nohy a budete nuteni pouzit to, co ste sa do toho momentu naucili. Zial, ked nebudete mat co pouzit, moze sa stat, ze skoncite na ulici ako neaky posledny "vagus". Myslite do buducna a podla toho zite a spravajte sa.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 18:21 Predmet: Re: kdo sere na školu ? a ako ste sa z toho vymotali ? |
|
|
| pikiliki napísal: |
píšte dôvody.......boha ja som stratil chuť do učenia......som zabudol ako sa to robiiii  |
ja s mojim spolu sediacim - to iste....
ulohy domace...nikdy
ucenie len pred pisomkou....narazovka
na hodinach sa bavime o kktinach totalnych normalne neviem ako som mal na poslednom vysvedceni dve dvojky a ine jednotky (BTW gympel-sexta)..
ja uz ani neviem kedy som sa ucil naposledy...
ale k teme... treba sa zacat systematicky ucit...(tak toto som si slubil asi milion krat )
apropo...ked si citas tu istu vetu piaty krat a nevies o com bola tak si jednu vylep... mna to par krat prebralo
a daj sa doma dakomu potom preskusat..
a ked mas naprd poznamky tak si to nahlas citaj a doplnaj svojimi slovami prejdi tak cele ucivo a vacsina sa na teba nalepi(budes to vediet na trojku prinajhorsom )
OT..zajtra viem ze skusa na 100% z chemie....mam cely vikend a ani som do toho nemrdol ...asi som chory, ale tak zijem len raz a nebudem sa hadam ucit ta ne???...ta hej:wink:
|
|
| Návrat hore |
|
 |
IgiPoP Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.09.2005 Príspevky: 448 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 18:21 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
| Nezabudajte, ze ucite sa pre seba, nie pre niekoho druheho. Skoly su tu neni len zo srandy. Rodicia Vas nebudu zivit, cely zivot. Raz pride cas, kedy sa budete musiet postavit na vlastne nohy a budete nuteni pouzit to, co ste sa do toho momentu naucili. Zial, ked nebudete mat co pouzit, moze sa stat, ze skoncite na ulici ako neaky posledny "vagus". Myslite do buducna a podla toho zite a spravajte sa. |
veril si tomu, ked si bol v ich veku?
este k teme: pikiliki keby si sa viac ucil, tak by si vedel, ze sa pise kto a nie kdo. to ci sa budes alebo nebudes ucit, zalezi len a len na tebe. ale poviem ti jedno. podla toho, kolko toho vies a mas nastudovane, budu s tebou ludia jednat.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4841 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 18:24 Predmet: |
|
|
| S kludnym svedomim ti mozem povedat, ze ano. Z casti mi to vysvetlili nasi, z casti som si to akosi uvedomil sam. A teraz ti mozem povedat, ze je to tak.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
IgiPoP Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.09.2005 Príspevky: 448 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 18:30 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
| S kludnym svedomim ti mozem povedat, ze ano. Z casti mi to vysvetlili nasi, z casti som si to akosi uvedomil sam. A teraz ti mozem povedat, ze je to tak. |
ja som si to uvedomil na SS asi druhy rocnik. mohol som mat 15-16.
suhlasim s tebou, ze to tak je. sam som toho dokazom.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
BrainwasheD Light Expert

Stav:  Založený: 07.04.2006 Príspevky: 41
Zaslal: 22 Okt 2006, 18:37 Predmet: |
|
|
| Chovaj sa podla toho co chces dosiahnut...ak je tvojim cielom ucnovka rob si ako chces....ak chces ist na vysku tak sa len pekne uckaj...ak si myslis ze na gympli si hviezda a vsetko zvladas tak ti na VS velmi rychlo zamrzne usmev...(vlastna skusenost)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
r3sp3ct Light Professional

Stav:  Založený: 27.09.2005 Príspevky: 796 Bydlisko: U hojkovho Joža Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 18:37 Predmet: |
|
|
| Učím sa len to čo v živote použijem, to je cudzí jazyk, odborné predmety, pre mňa je život školou samou o sebe, aj vl. skúsenosti su dobrým vzdelaním. Na známky kašlem, stačia mi aby som prešiel ďalej, v tom ťa aj učitelia podržia, ak nie si debil a nep*čuješ po nič a si na hodine pravidelne a kľudný tak máš maturu istú.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 7462 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 18:39 Predmet: |
|
|
| ako môžeš vedieť čo v živote použiješ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2939 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 18:50 Predmet: |
|
|
| BrainwasheD napísal: |
| Chovaj sa podla toho co chces dosiahnut...ak je tvojim cielom ucnovka rob si ako chces....ak chces ist na vysku tak sa len pekne uckaj...ak si myslis ze na gympli si hviezda a vsetko zvladas tak ti na VS velmi rychlo zamrzne usmev...(vlastna skusenost) |
ak to bolo myslene mne, tak ja si nemyslim ze som hviezda, len neviem ako mohol byt pomer vysvedcenie/ucenie taky dobry...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2217 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 19:03 Predmet: |
|
|
Raz jeden pekný den si sedím v škole a rozmýšlam nad tým že čo sa stane ak prepadnem , no moc som sa zamyslel nic ine som nevnimal a po par minutach pocujem silný krik profesora že kam sa to dívam a že prečo nedávam pozor , ja som mu hrubym hlasom odpovedal že lebo ma to nezaújma a že nech sa domna nestará . Trochu som sa prekrikol a prisiel si na druhu hodinu pomna pan riaditel a v riaditelni mi v klude rozpraval pribeh chlapca ktory sa neučil a uvedomil sa až neskor na strednej škole (mojej skole) .Zacal sa ucit a vraj býva s rodinou v chorvátsku (dubrovnik) ,je spolumajitel velkej stavebnej firmy ! Vtedy som si uvedomil že ešte stále možem všetko napraviť a odvtedy sa učim zo dna na den a mám klud .
(no joo gramatika mi moc nejde)
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2369 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2703 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 19:16 Predmet: |
|
|
| kukiak napísal: |
| Ako je mnozne ze sa neucim ani fuka, proste niiic ani 3min denne a prejdem s prospechom pod 1,5 ? |
lebo skola si nedovoli vyhodit ani najvacsieho flakaca, lebo by prisla o peniaze, keby si si mal skolu platit sam tak by si si uvedomil kolko stoji dobre vzdelanie
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2369 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 22 Okt 2006, 19:29 Predmet: |
|
|
| sundevil napísal: |
| lebo skola si nedovoli vyhodit ani najvacsieho flakaca, lebo by prisla o peniaze, keby si si mal skolu platit sam tak by si si uvedomil kolko stoji dobre vzdelanie |
Keby si mal skolu kazdy platit sam, chodi do nej 5% populacie..trochu od veci, nema to nic s ucenim a neucenim. ale budis..
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|