Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Kto vyhra Ligu majstrov?
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 16, 17, 18  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
DanielDevil
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 19.05.2007

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 16:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

zapasy boli 0:0 a 1:1 a zalezalo kto bol kedy pisany ako domaci tym...chapes? AC bolo domace pri zapase 0:0 a pri 1:1 Inter a tak AC postupilo lebo dalo gol "na ihrisku supera" ...dufam ze chapes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
heker
Medium Star
Medium Star

Založený: 30.05.2006

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 16:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja tomu plne chapem. Ale to co je napisane je podla teba priklad pre t0m4s3ho, ktory napisal: Rozmyslam tvrdo, skus mi napisat situaciu, kedy tim, ktory dal viac golov ako super nepostupil.
Návrat hore
DanielDevil
Star
Star

Založený: 19.05.2007

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 16:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

heker to bolo vysvetlenie pre Pilifo
podla mna ten system je ok a nemyslim ze sa bude v dohladnej dobe menit...
Návrat hore
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 17:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

heker napísal:
kali520: No a kde je priklad toho, ze muzstvo, ktore streli o gol menej prehra? To co ty opisujes je situacia, ze obe muzstva maju rovnako golov a rozhodol gol zo superovho ihriska.
Samozrejme ze taka situacia neni, narazal som na to ze moze nastat situacia ked maju obaja rovnaky pocet golov a postupuje ten kto dal gol resp viac golov na ihrisku supera.

Co je podla mna naskodu futbalu. Napr k tomu vcerajsiemu zapasu ked dal Liverpool gol sa zatiahli a isli murovat, Arsenal sice troska tlacil ale stale tam hrali opatrne a bali sa ist do vacsie tlaku lebo sa obavali ze mozu dostat dalsi gol a to by bolo uz katastrofa.

Ak by sa nehralo tymto systemom predpokladam ze po vyrovnavajucom gole Liverpool by tiez troska zautocil a Arsenal by v predu nebol taky opatrny a odvazil by sa ist do vacsieho tlaku.
Návrat hore
spike97
Star
Star

Založený: 03.11.2007

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 17:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

Čo si myslíte mala byť uznaná penalta,ked Kuyt stiahol Hleba???Rozhodca stál dosť blízko a videl dobre,že ho Kuyt ťahá,podla mňa to bolo ukrivdené Arsenalu...Gunners zase doplatili na prekombinovanosť hry,na odvete to budú mať oveľa ťažšie ako to mali v Miláne...ale dúfám že najeké víťastvo 1:2 sa im podarí.
A dúfam že pri Fenerbachce budú stáť všetci svätý...remíza 1:1
Návrat hore
IZZi-BA
Star
Star

Založený: 20.04.2007

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 18:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

barca mancheter a chelsea postupia a myslim ze aj liverpool moj nazor
Návrat hore
heLLhole
Expert
Expert

Založený: 02.02.2008

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 18:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Samozrejme ze taka situacia neni, narazal som na to ze moze nastat situacia ked maju obaja rovnaky pocet golov a postupuje ten kto dal gol resp viac golov na ihrisku supera.

Co je podla mna naskodu futbalu. Napr k tomu vcerajsiemu zapasu ked dal Liverpool gol sa zatiahli a isli murovat, Arsenal sice troska tlacil ale stale tam hrali opatrne a bali sa ist do vacsie tlaku lebo sa obavali ze mozu dostat dalsi gol a to by bolo uz katastrofa.

Ak by sa nehralo tymto systemom predpokladam ze po vyrovnavajucom gole Liverpool by tiez troska zautocil a Arsenal by v predu nebol taky opatrny a odvazil by sa ist do vacsieho tlaku.
mne sa to tiez nepaci a myslim ze by bolo spravodlivejsie keby mali goly rovnku hodnotu doma aj vonku Confused
Návrat hore
SeNte
Light Expert
Light Expert

Založený: 28.03.2006

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 19:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

noo verim v silu MANU....
Návrat hore
Murder_Inc
Expert
Expert

Založený: 04.03.2008

PríspevokZaslal: 03 Apr 2008, 22:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

MANCHESTER UNITED
Návrat hore
Drago
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 10.03.2006

PríspevokZaslal: 08 Apr 2008, 21:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

Lvpool - Arsenal 4:2

Teeda Smile videl som zapas od 70.minuty a mam 4 goly Smile Ja som vravel ked dal Torres na 2:1 ze Arsenal nepovedal vsetko, a Walcott pekny prienik ( neschopnost Mascherana a Hyppiaho ) a 2:2. Jak sa tesili AFC a hned protiutok a faul Toureho na Babela a penalta, Gerrard nedal sancu Almuniovi ( aj ked prisna jak hovado ) a nakoniec to Babel este aj sam potvrdil na 4:2

NICE Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
den333
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 16.08.2006

PríspevokZaslal: 08 Apr 2008, 21:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

mne kamos napisal ze ide futbala vtedy som si spomenul ze som nato zabudol uplne zapol som na zaciatok druheho polcasu a nadaval som ze uz uvidim tak max. jeden gol od liverpoolu ale to vyvrcholenie bolo neuveritelne....krasna Torresova strela potom Wallcot-ov prienik cez 4 hracov a nasledna krasna prihravka a Adebayor-ove rutinne zakoncenie....no a k tej penalte to chce odvahu odpiskat v rozhodujucom zapase ligy majstrov v 80. minute....Gerrard krasne zakoncil...a na konci vyborny Babel rozhodol krasnym sprintom....to bolo vidiet ze Fabregas uz nevladze

LIVERPOOL TO VYHRA CELE Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Vesper
Professional
Professional

Založený: 16.04.2006

PríspevokZaslal: 08 Apr 2008, 22:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

DNes nádherný futbal v podaní Arsenal X Liverpool. Gerrard tú penaltu zahral s chladnou hlavou a brilantne ako sa očakáva od futbalistu jeho formátu aj keď IMO rozhodca to posúdil príliš prísne. Každopáadne sa dnes vo veľmi dobrom svetle ukázali aj striedajúci Walcott a Babel. Akurát som smutný, že Chelsea naložili Fenerbahce Confused
Návrat hore
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 08 Apr 2008, 23:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

Neskutocne sklamanie, ba az rozcarovanie. Ked dal Arsenal prvy gol, myslel som si, ze to krasne a hladko pojde, no zial... Vyrovnavajuci gol Arsenalu bol krasny, sprint skoro cez cele ihrisko...

Ak by niekoho zaujimali highlighty: http://youtube.com/watch?v=QiC9UCX46NE
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 09 Apr 2008, 6:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Arsnela zase a ako vzdy doplatili na neskusenost. Ked muzstvo takeho formatu v takej sutazi aka je LM desat minut pred koncom da postupovy gol, to jednoducho musi ubranit, a uz v ziadnom pripade nefaulovat v sestnastke a v tomot pripade to bolo uplne zbytocne kedze tam bol este aj Gallas. Ved za takehoto stavu by postup vybojoval aj taky Senec

Co sa tyka Liverpoolu nemyslim si ze postupili zasluzene, ta penalta to bol faul ale neviem ci bolo vhodne to piskat, jednoducho to bol zakrok ktory rozhodca piskat mohol ale aj nemusel.

Dalej, na to ze hrali doma tak v uvode boli pod pomerne dost velkym tlakom a z hry mali mozno koniec prveho a zaciatok druheho polcasu, na domace muzstvo to bolo trochu pramalo. No koniec koncov vlastne aj z toho prameni Benitezov uspech v LM.
Návrat hore
PACO8
Light Professional
Light Professional

Založený: 12.04.2006

PríspevokZaslal: 09 Apr 2008, 12:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zazrakom mi vysiel tiket kde som stavil an Liverpool a Chelseu Very Happy
Liverpool nam ukazal preco je to muzstvo svetoveho formatu. Pravdupovediac po gole Arsenalu som myslel ze to maju The Guners uz v suchu. Lenze Liverpool vytazil zo vsetkych chyb Arsenalu.
Po gole ktorym vyrovnaval Arsenal na 2:2 dost pochybili a ukazali presne to co sa nema robit. L´poolu, ale troska pomohol rozhodca, ktory mal dost odvahy a odpiskal faul v 16-ke co nasledne Gerrard premenil. Inak Skrtel sa drzi perfektne. Som rad ze mame konecne zastupcu v muzstve svetoveho formatu.

Chelsea ukazala doma svoju neporazitelnost v europskych poharoch a uz 11. zapas doma neprehrala. Toto vitazstvo ma nesmierne tesi.

Som zvedavy na dnesne zapasy, myslim ze postupi Barcelona a Man Uted.
Semifinale Liverpool:Chelsea bude velmi zaujimave, kedze sa v LM stretnu uz tretikrat za 4roky.
Nezaskodilo by ani cisto Anglicke finale Wink
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 16, 17, 18  Ďalšia
Strana 9 z 18

Prejdi na: