|
| Autor |
Správa |
DanielDevil Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.05.2007 Príspevky: 574 Bydlisko: lamky Karma: 
|
Zaslal: 03 Apr 2008, 16:39 Predmet: |
|
|
| zapasy boli 0:0 a 1:1 a zalezalo kto bol kedy pisany ako domaci tym...chapes? AC bolo domace pri zapase 0:0 a pri 1:1 Inter a tak AC postupilo lebo dalo gol "na ihrisku supera" ...dufam ze chapes |
|
| Návrat hore |
|
 |
heker Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2006 Príspevky: 420
Zaslal: 03 Apr 2008, 16:43 Predmet: |
|
|
| Ja tomu plne chapem. Ale to co je napisane je podla teba priklad pre t0m4s3ho, ktory napisal: Rozmyslam tvrdo, skus mi napisat situaciu, kedy tim, ktory dal viac golov ako super nepostupil. |
|
| Návrat hore |
|
 |
DanielDevil Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.05.2007 Príspevky: 574 Bydlisko: lamky Karma: 
|
Zaslal: 03 Apr 2008, 16:58 Predmet: |
|
|
heker to bolo vysvetlenie pre Pilifo
podla mna ten system je ok a nemyslim ze sa bude v dohladnej dobe menit... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2800 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 03 Apr 2008, 17:18 Predmet: |
|
|
| heker napísal: |
| kali520: No a kde je priklad toho, ze muzstvo, ktore streli o gol menej prehra? To co ty opisujes je situacia, ze obe muzstva maju rovnako golov a rozhodol gol zo superovho ihriska. |
Samozrejme ze taka situacia neni, narazal som na to ze moze nastat situacia ked maju obaja rovnaky pocet golov a postupuje ten kto dal gol resp viac golov na ihrisku supera.
Co je podla mna naskodu futbalu. Napr k tomu vcerajsiemu zapasu ked dal Liverpool gol sa zatiahli a isli murovat, Arsenal sice troska tlacil ale stale tam hrali opatrne a bali sa ist do vacsie tlaku lebo sa obavali ze mozu dostat dalsi gol a to by bolo uz katastrofa.
Ak by sa nehralo tymto systemom predpokladam ze po vyrovnavajucom gole Liverpool by tiez troska zautocil a Arsenal by v predu nebol taky opatrny a odvazil by sa ist do vacsieho tlaku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
spike97 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2007 Príspevky: 513
Zaslal: 03 Apr 2008, 17:51 Predmet: |
|
|
Čo si myslíte mala byť uznaná penalta,ked Kuyt stiahol Hleba???Rozhodca stál dosť blízko a videl dobre,že ho Kuyt ťahá,podla mňa to bolo ukrivdené Arsenalu...Gunners zase doplatili na prekombinovanosť hry,na odvete to budú mať oveľa ťažšie ako to mali v Miláne...ale dúfám že najeké víťastvo 1:2 sa im podarí.
A dúfam že pri Fenerbachce budú stáť všetci svätý...remíza 1:1  |
|
| Návrat hore |
|
 |
IZZi-BA Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2007 Príspevky: 660 Bydlisko: BA zatial Karma: 
|
Zaslal: 03 Apr 2008, 18:08 Predmet: |
|
|
| barca mancheter a chelsea postupia a myslim ze aj liverpool moj nazor |
|
| Návrat hore |
|
 |
heLLhole Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.02.2008 Príspevky: 140 Bydlisko: somewhere Karma: 
|
Zaslal: 03 Apr 2008, 18:08 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
Samozrejme ze taka situacia neni, narazal som na to ze moze nastat situacia ked maju obaja rovnaky pocet golov a postupuje ten kto dal gol resp viac golov na ihrisku supera.
Co je podla mna naskodu futbalu. Napr k tomu vcerajsiemu zapasu ked dal Liverpool gol sa zatiahli a isli murovat, Arsenal sice troska tlacil ale stale tam hrali opatrne a bali sa ist do vacsie tlaku lebo sa obavali ze mozu dostat dalsi gol a to by bolo uz katastrofa.
Ak by sa nehralo tymto systemom predpokladam ze po vyrovnavajucom gole Liverpool by tiez troska zautocil a Arsenal by v predu nebol taky opatrny a odvazil by sa ist do vacsieho tlaku. |
mne sa to tiez nepaci a myslim ze by bolo spravodlivejsie keby mali goly rovnku hodnotu doma aj vonku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SeNte Light Expert

Stav:  Založený: 28.03.2006 Príspevky: 58
Zaslal: 03 Apr 2008, 19:40 Predmet: |
|
|
| noo verim v silu MANU.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Murder_Inc Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 168 Bydlisko: TO MESTO Karma: 
|
Zaslal: 03 Apr 2008, 22:15 Predmet: |
|
|
MANCHESTER UNITED  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Drago Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2006 Príspevky: 2257 Bydlisko: !Self is son of a bitch! Karma: 
|
Zaslal: 08 Apr 2008, 21:43 Predmet: |
|
|
Lvpool - Arsenal 4:2
Teeda videl som zapas od 70.minuty a mam 4 goly Ja som vravel ked dal Torres na 2:1 ze Arsenal nepovedal vsetko, a Walcott pekny prienik ( neschopnost Mascherana a Hyppiaho ) a 2:2. Jak sa tesili AFC a hned protiutok a faul Toureho na Babela a penalta, Gerrard nedal sancu Almuniovi ( aj ked prisna jak hovado ) a nakoniec to Babel este aj sam potvrdil na 4:2
NICE  |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1272 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 08 Apr 2008, 21:51 Predmet: |
|
|
mne kamos napisal ze ide futbala vtedy som si spomenul ze som nato zabudol uplne zapol som na zaciatok druheho polcasu a nadaval som ze uz uvidim tak max. jeden gol od liverpoolu ale to vyvrcholenie bolo neuveritelne....krasna Torresova strela potom Wallcot-ov prienik cez 4 hracov a nasledna krasna prihravka a Adebayor-ove rutinne zakoncenie....no a k tej penalte to chce odvahu odpiskat v rozhodujucom zapase ligy majstrov v 80. minute....Gerrard krasne zakoncil...a na konci vyborny Babel rozhodol krasnym sprintom....to bolo vidiet ze Fabregas uz nevladze
LIVERPOOL TO VYHRA CELE  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 1530 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 08 Apr 2008, 22:20 Predmet: |
|
|
DNes nádherný futbal v podaní Arsenal X Liverpool. Gerrard tú penaltu zahral s chladnou hlavou a brilantne ako sa očakáva od futbalistu jeho formátu aj keď IMO rozhodca to posúdil príliš prísne. Každopáadne sa dnes vo veľmi dobrom svetle ukázali aj striedajúci Walcott a Babel. Akurát som smutný, že Chelsea naložili Fenerbahce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15346 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 08 Apr 2008, 23:39 Predmet: |
|
|
Neskutocne sklamanie, ba az rozcarovanie. Ked dal Arsenal prvy gol, myslel som si, ze to krasne a hladko pojde, no zial... Vyrovnavajuci gol Arsenalu bol krasny, sprint skoro cez cele ihrisko...
Ak by niekoho zaujimali highlighty: http://youtube.com/watch?v=QiC9UCX46NE |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2800 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2008, 6:55 Predmet: |
|
|
Arsnela zase a ako vzdy doplatili na neskusenost. Ked muzstvo takeho formatu v takej sutazi aka je LM desat minut pred koncom da postupovy gol, to jednoducho musi ubranit, a uz v ziadnom pripade nefaulovat v sestnastke a v tomot pripade to bolo uplne zbytocne kedze tam bol este aj Gallas. Ved za takehoto stavu by postup vybojoval aj taky Senec
Co sa tyka Liverpoolu nemyslim si ze postupili zasluzene, ta penalta to bol faul ale neviem ci bolo vhodne to piskat, jednoducho to bol zakrok ktory rozhodca piskat mohol ale aj nemusel.
Dalej, na to ze hrali doma tak v uvode boli pod pomerne dost velkym tlakom a z hry mali mozno koniec prveho a zaciatok druheho polcasu, na domace muzstvo to bolo trochu pramalo. No koniec koncov vlastne aj z toho prameni Benitezov uspech v LM. |
|
| Návrat hore |
|
 |
PACO8 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 816 Bydlisko: In my house Karma: 
|
Zaslal: 09 Apr 2008, 12:57 Predmet: |
|
|
Zazrakom mi vysiel tiket kde som stavil an Liverpool a Chelseu
Liverpool nam ukazal preco je to muzstvo svetoveho formatu. Pravdupovediac po gole Arsenalu som myslel ze to maju The Guners uz v suchu. Lenze Liverpool vytazil zo vsetkych chyb Arsenalu.
Po gole ktorym vyrovnaval Arsenal na 2:2 dost pochybili a ukazali presne to co sa nema robit. L´poolu, ale troska pomohol rozhodca, ktory mal dost odvahy a odpiskal faul v 16-ke co nasledne Gerrard premenil. Inak Skrtel sa drzi perfektne. Som rad ze mame konecne zastupcu v muzstve svetoveho formatu.
Chelsea ukazala doma svoju neporazitelnost v europskych poharoch a uz 11. zapas doma neprehrala. Toto vitazstvo ma nesmierne tesi.
Som zvedavy na dnesne zapasy, myslim ze postupi Barcelona a Man Uted.
Semifinale Liverpool:Chelsea bude velmi zaujimave, kedze sa v LM stretnu uz tretikrat za 4roky.
Nezaskodilo by ani cisto Anglicke finale  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|