pred rokmi ked vyslo Duke Nukem (to prve) , tak pri tom som sa ako maly bal. a strasne a teraz uz iba Doom 3 tam ma raz tak trhlo ze som hned natvrdo vypol komp
Ani jedna hra ma nejako nevyplasila. Ale taka "strasidelnejsia" scena, v kt. akoby som to aj prezival bola v Q4, ked ta odchytia a zacnu ta premienat na jedneho z nich - odrezu ruky, nohy atd.. Take psycho je pozerat sa na to a nic nemozes spravit.
p4ra napísal:Ani jedna hra ma nejako nevyplasila. Ale taka "strasidelnejsia" scena, v kt. akoby som to aj prezival bola v Q4, ked ta odchytia a zacnu ta premienat na jedneho z nich - odrezu ruky, nohy atd.. Take psycho je pozerat sa na to a nic nemozes spravit.
jj mas pravdu.. to bola asi najlepsia vec v celom Quakovy 4 som si tu scenu presiel 3x
Ehm dobre stara vykopavka, ale to bolo za cias ked som bol este maly, a predsalen male deti vnimaju strach citlivejsie ako dospele kone... .. hra sa volala tusim Chasm: The Rift ... ked tam zarucala kdesi za piatimi rohmi nejaka mumia - ja som tu hru radsej vypol
z tych novodobych... zial silent hill 4 ma nechytil hned od zaciatku tak neviem posudit.. a hry v style ako doom3 alebo fear akosi neuznavam... - su tam pasaze kedy sa clovek zlakne az ho mykne, ale laknutie a strach su dva pojmy - laknem sa aj v CS a to este neznamena ze sa bojim
tak garantujem vam ze sa zlaknete ked si zahrate hru Resident Evil:3 nemesis . som sa raz skoro posr4l ,ked som hru hral na sluchatkach isiel som po takej ulicke uplne ticho a znicoho nic bum tresk rozbylo sa okno a spustila sa fakt strasidelna hudba a vsade zombici a vrany . v hre je mrte takychto scen jeto podlamna najstrasidelnejsia hra nasvete .