Ktoreho politika oblubujete?

Diskusie na politické témy...

Ktoreho politika oblubujete? (stotoznujete sa s jeho s nazormi atd.)

Dzurinda
26
11%
Fico
32
14%
Bugar
18
8%
Sevc
3
1%
Meciar
11
5%
Slota
81
36%
Hrusovsky
6
3%
Ineho
50
22%

Celkom hlasov: 227

ikovan
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

podla mna je politika takehoto typu amoralna a nema uroven.. ja nezastavam fica ani ho volit nebudem aby ste tu nevraveli ze som zaujaty ale toto by sa nemalo robit..
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

boze ty si riadny paranoik , iste nadacia v nemecku, amerike, rakusku a inde za nou su sdku iste... sdku je vsade aj u teba doma .... sa zobud kolega :roll:
robime antikampan ficovi lebo je to naozaj velky K , kazdy normalne pravicovo orientovany clovek to vidi
ak si lavicovo orientovany takzvany socialny demokrat a la KSS , SDA, SMER a pod. to uplne chapem ...
vysvetli si to ako chces SDKU NEMA NIC S NAMI SPOLOCNE
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Nechapem preco skoro nikto nespomenie Vetesku...pozna ho vobec niekto?...alebo ho rovno vsetci odsudzujete, kedze je z nenavideneho HZDS (predpokladam, ze vacsina z vas uz je dost ovplyvnena dlhorocnou anti-HZDS kampanov) Ja meciara zrovna nemusim...ale Veteska sa mi zda dost rozumny clovek a v zivote toho dost dosiahol. Skoda len ze sa rozhodol pre HZDS.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Medzi mojich obľúbených politikov patria niekoľkí a tak ich tu asi všetkých menovať nebudem. Z tych najobľubenejších by som spomenul ministra vnútra Roberta Kaliňáka/ale nesúhlasím s tým navrhovaným odpočúvaním, bez povolenia sudcu, takže nie že tu zo mna niekto urobí voliča Smeru-SD/, Rafael Rafaj - pačí sa mi jeho vystupovanie a vždy je trefný a priamy.
Napísať odpoveď