Ktoreho politika oblubujete?
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
boze ty si riadny paranoik , iste nadacia v nemecku, amerike, rakusku a inde za nou su sdku iste... sdku je vsade aj u teba doma .... sa zobud kolega 
robime antikampan ficovi lebo je to naozaj velky K , kazdy normalne pravicovo orientovany clovek to vidi
ak si lavicovo orientovany takzvany socialny demokrat a la KSS , SDA, SMER a pod. to uplne chapem ...
vysvetli si to ako chces SDKU NEMA NIC S NAMI SPOLOCNE
robime antikampan ficovi lebo je to naozaj velky K , kazdy normalne pravicovo orientovany clovek to vidi
ak si lavicovo orientovany takzvany socialny demokrat a la KSS , SDA, SMER a pod. to uplne chapem ...
vysvetli si to ako chces SDKU NEMA NIC S NAMI SPOLOCNE
-
POiNTER
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nechapem preco skoro nikto nespomenie Vetesku...pozna ho vobec niekto?...alebo ho rovno vsetci odsudzujete, kedze je z nenavideneho HZDS (predpokladam, ze vacsina z vas uz je dost ovplyvnena dlhorocnou anti-HZDS kampanov) Ja meciara zrovna nemusim...ale Veteska sa mi zda dost rozumny clovek a v zivote toho dost dosiahol. Skoda len ze sa rozhodol pre HZDS.
Medzi mojich obľúbených politikov patria niekoľkí a tak ich tu asi všetkých menovať nebudem. Z tych najobľubenejších by som spomenul ministra vnútra Roberta Kaliňáka/ale nesúhlasím s tým navrhovaným odpočúvaním, bez povolenia sudcu, takže nie že tu zo mna niekto urobí voliča Smeru-SD/, Rafael Rafaj - pačí sa mi jeho vystupovanie a vždy je trefný a priamy.