Ktory casopis je podľa vás najlepší ?
nechces mi to darovat ?reno23 napísal:si pamatam ze moj brat odoberal este v 95-tom (alebo v 98-mom, presne si uz nepamatam) casak LEVEL, ktory vtedy stal 90SK. Este ich mame niekde doma zalozene
Ja som hlasoval za level aj ked si ho nekupujem
BTW: level aj score som si kupoval ale teraz iba chip a pc revue.
Neviem ako je to teraz, ja som herný časopis nekúpil dobré 3 roky (stačí mi internet, hlavne games.tiscali.cz), ale za tých čias som takéto príspevky v listárňach (aj Levelu, aj Score) zbožňoval. Ako malé decko, ktoré si kupuje Horalky, ale Tatranky už sú pre nich humusné. Terajšiu kvalitu pochopiteľne nemôžem posúdiť, ale v tých dobách viedol Level. Či už preto, že hodnotenia boli viac k môjmu gustu, či preto, lebo som nechápavo kýval hlavou nad obmedzenosťou autora recenzie k GTA Vice City v Score (dodnes pamätám ten masterpiece, ale možno bol ožratý pred uzávierkou), či preto, či pre hento, neviem. Aj plné hry mali (a majú) lepšie, to je ale tiež vec názoru. Minule Score dali Morrowind, ja ho nemusím, ale pre ostatných je to pecka. Level dal Hitman 2,3,4, Blitzkrieg, atp., a tie ma bavia viac, takisto bodovali Falloutom dva roky po vydaní. Zas pri Leveli nedokážem pochopiť postupné zdražovanie a potom zrušenie MiniLevelu, parádna vec to bola, hlavne na nudné vyučovanieKelko napísal:Podla mna jednoznacne SCORE!! Je to je urcite najlepsi casak.. Proste Tukan a spolpLeVel neznasam je to banda debilov
! To je moj nazor
(som predplatitel score
)