|
|
|
| Autor |
Správa |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2918 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 14:04 Predmet: |
|
|
Po*ebany popik, choru elektronicku hudbu.... tie druhy metalu, ktore zneju viac ako demolacia budovy ako hudba (iste metalove zanre su fasa ) a ovsem Rap a moderne RnB a alternativne veci....vsetko ostatne co som nespomenul pocuvam(okr. dychovky )
//a ozaj nemam rad klavir  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1752 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 14:17 Predmet: |
|
|
.... skor ako styly by sa v mojom pripade dalo polemizovat a rozmyslat o konkretnych interpretoch .... ale tak s tych stylov nedokazem pocuvat hophop, rap, a podobnu spinavu ´´ tiezhudbu´´, dalej nemam rad techno,trance a podobne trhace reproduktorov a demolanty zvukovodov, nemusim ani ludovky a country ( aj ked taki nedvedi su celkom good - a neviem ci hraju country alebo co ) ... samozrejmä sa moze najst nejaka vynimka, ale asi na nu nikdy nepridem, ked to nepocuvam ... ale tak napr. aj v medzi oblubenymi stylmi su neoblubene fragmetny .. napr. z metalu vobec nemusim trash, death, core, doom a podobne grcacky a degesoviny ... zato taky power, speed a heavy ..to je vono ... a ani z rocku nemusim pomerne velku cast modernrockovych kapel ... a ani ´´ extraordinary´´ punk a punk-rock nemosim .. napr. take sexpistols mi nepride ako kapela ale ako banda fetakov ... a zas svetla vynimka napr. zona alebo slobodna ... a zabudol by som ze nemusim sladke chlapcenske kapely, ktorych uspech isto nestoji na hudbe ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 14:23 Predmet: |
|
|
| metal rock take tvrde veci |
|
| Návrat hore |
|
 |
skura3 Star

Stav:  Založený: 22.02.2005 Príspevky: 557
Zaslal: 10 Dec 2006, 15:33 Predmet: |
|
|
| ja akoze neznasam hnusne mrtve hitparadovky,tak isto trance disko pfuj,a ako sa tu uz jeden clovek vyjadril neznasam DNESNY sk hip hop (vsetci su najdeno kopytu a vsetci sa je*u do telky) cest vinimkam :AMO,cystichov,VEC..povecsinov pocuvam rock metal a podobne odrody... |
|
| Návrat hore |
|
 |
me Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.08.2006 Príspevky: 113
Zaslal: 10 Dec 2006, 16:19 Predmet: |
|
|
| Jednoznacne Hip-Hop |
|
| Návrat hore |
|
 |
JohnFrusciante Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2006 Príspevky: 517 Bydlisko: teraz? Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 17:13 Predmet: |
|
|
| neznasam rap, hip-hop, dikofilne sracky a tie hovadiny co dnes letia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1084 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 17:13 Predmet: |
|
|
k vela hudby mam neutralny postoj, ale naozaj nemusim vsetky odnoze metalu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
UrSuS Light Expert

Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 70
Zaslal: 10 Dec 2006, 17:46 Predmet: |
|
|
| nj, vacsinu gitarovych sraciek .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2197 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 17:54 Predmet: |
|
|
| Nemam rad Techno , Country , Heavy Metal |
|
| Návrat hore |
|
 |
okonenipica Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.02.2006 Príspevky: 1084 Bydlisko: Homeforum.sk Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 17:57 Predmet: |
|
|
no neviem, ja som asi normalne techno este nepocul, a ani neviem ako by som ho rozoznal od House, Trance a pod. V eloktronickej hudbe sa vobec nevyznam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kachna Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2006 Príspevky: 1431
Zaslal: 10 Dec 2006, 18:27 Predmet: |
|
|
| okonenipica napísal: |
no neviem, ja som asi normalne techno este nepocul, a ani neviem ako by som ho rozoznal od House, Trance a pod. V eloktronickej hudbe sa vobec nevyznam  |
to prave orechove pre teba
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=55446 |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 702 Bydlisko: warrington, GB Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 18:34 Predmet: |
|
|
| hudbu z obdobia moderneho romantizmu (1815 – 1910) (napr. schubert) nehorazne mi ide na nervy...a potom minimalisticka hudba, to je jak sekerou do usi, a aby som nezabudol numetal tiez nemam rad... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cicatrix Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2006 Príspevky: 317 Bydlisko: CITY fest ZH Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 18:42 Predmet: |
|
|
| asi to bude všetka tá komerčná hudba - disco, HH, RnB a buzícky popík... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2406 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 20:19 Predmet: |
|
|
| UrSuS napísal: |
| nj, vacsinu gitarovych sraciek .. |
hlavna vec ze v mp3 mas lostpophets  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1498 Bydlisko: Brooklyn, NY Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 23:26 Predmet: |
|
|
tak dost nemusim hip hop a rap pochopitelne ako kazdy clovek ktory sa snazi robit hudbu vlastnymi rukami take techno co ja viem... na disko sa to hodi viac ako keby tam hrali Deep Purple ale doma take veci nemusim... niezeby som chodil na disko a potom je este dost druhov metalu ktory nejak specialne neuznavam, vlastne nemam rad a to su black metalove kapely a potom take co fusuju do speedu a vlastne iba vykradaju znamejsich interpretov ... no potom celkovo hudba co fici nie je to moje orechove ale aj tam sa daco da najst takze ako celok to neodsudzujem... ale ako uz pisal nordkapp tak tie chlapcenske kapely kde jeden trochu spieva a zvysok sa vlni a nevinne usmieva na 12rocne dievcatka stoja ozaj za hovno  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|