//a ozaj nemam rad klavir
Ktory hudobny styl neznasate?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
.... skor ako styly by sa v mojom pripade dalo polemizovat a rozmyslat o konkretnych interpretoch .... ale tak s tych stylov nedokazem pocuvat hophop, rap, a podobnu spinavu ´´ tiezhudbu´´, dalej nemam rad techno,trance a podobne trhace reproduktorov a demolanty zvukovodov, nemusim ani ludovky a country ( aj ked taki nedvedi su celkom good - a neviem ci hraju country alebo co
) ... samozrejmä sa moze najst nejaka vynimka, ale asi na nu nikdy nepridem, ked to nepocuvam
... ale tak napr. aj v medzi oblubenymi stylmi su neoblubene fragmetny
.. napr. z metalu vobec nemusim trash, death, core, doom a podobne grcacky a degesoviny
... zato taky power, speed a heavy ..to je vono
... a ani z rocku nemusim pomerne velku cast modernrockovych kapel ... a ani ´´ extraordinary´´ punk a punk-rock nemosim .. napr. take sexpistols mi nepride ako kapela ale ako banda fetakov
... a zas svetla vynimka napr. zona alebo slobodna
... a zabudol by som ze nemusim sladke chlapcenske kapely, ktorych uspech isto nestoji na hudbe
...
-
JohnFrusciante
Star
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
to prave orechove pre tebaokonenipica napísal:no neviem, ja som asi normalne techno este nepocul, a ani neviem ako by som ho rozoznal od House, Trance a pod. V eloktronickej hudbe sa vobec nevyznam
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=55446
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Vesper
Professional
tak dost nemusim hip hop a rap pochopitelne ako kazdy clovek ktory sa snazi robit hudbu vlastnymi rukami
take techno co ja viem... na disko sa to hodi viac ako keby tam hrali Deep Purple ale doma take veci nemusim... niezeby som chodil na disko
a potom je este dost druhov metalu ktory nejak specialne neuznavam, vlastne nemam rad
a to su black metalove kapely a potom take co fusuju do speedu a vlastne iba vykradaju znamejsich interpretov
... no potom celkovo hudba co fici nie je to moje orechove ale aj tam sa daco da najst takze ako celok to neodsudzujem... ale ako uz pisal nordkapp tak tie chlapcenske kapely kde jeden trochu spieva a zvysok sa vlni a nevinne usmieva na 12rocne dievcatka stoja ozaj za hovno 
-
seth82
Darca