|
|
|
| Autor |
Správa |
Sato42 Light Star

Stav:  Založený: 24.04.2006 Príspevky: 201
Zaslal: 25 Feb 2008, 2:11 Predmet: |
|
|
| mirak2 napísal: |
kinjeril:
ale musis priznat ze posledna tvorba uz nie je to co bejvavalo |
nie nemusi metallica sa proste meni, stale, dobre ze ni do albumu k albumu, teraz sa zmenila takto, na prvy pohlad sa to ani mne nepaci ale keby som nepoznal ine tak to ma tiez nieco do seba, vyskusali nieco nove(v ich ponimani) a podla mna to nebola chyba, Napr teraz vysiel novy album Avantasie, na prve pocutie sa mi bohvieko nepacil, asi ani na druhe, proste nieje to co som cakla ale to neznamena ze to nieje dobre... skus si pri metallcie pocuvat dookola master of puppets a and jutis for all, a potom si pusti napr load, tiez sa ti load nebude zrazu pacit je to zaujimave ale podla mna cloveka velmi ovplivni cas to kedy danu kapelu zacal pocuvat a k novym vaciam sa stava ovela skeptyckejsie, pokial nehraju 20rokov to iste ako Iron Iron rulls
este kratko ku komercii: je normalne ze lisky na popularnejsie kapely stoja viac, maju prirodzene pravo si pytat viac, je to ich odmena za to ze sa vynikaju, samozrejme malo byt to byt v istych medziach, ale co by nemalo...
a pri pop zanroch... je ani nieco ako nekomercia? ved to je na tom postavene... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1473
Zaslal: 25 Feb 2008, 5:37 Predmet: |
|
|
Amon Amart je zalozeny o 3 roky dlhsie a poslednych 5 rokov su na ovela lepsej urovni ako Dimmu Borgir.A Amon Amarth ma vacsiu posluchacsku zakladnu aspon tu v slovensku a cesku na to aby si pytal dimmac od divakov o 4 kila viac ako Amon  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1738 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2008, 14:58 Predmet: |
|
|
| Sato42 napísal: |
a pri pop zanroch... je ani nieco ako nekomercia? ved to je na tom postavene... |
nie, vsetci robia hudbu len preto, ze je to ich praca, nic ine ich nezaujima..vlastne hudbu neznasaju a radsej by robili pravnikov, lekarov alebo rolnikov..skoda len, ze inu moznost nemali, tak sa stali hudobnikmi a teraz musia robit hnusny pop, ktory je este k tomu komercny.. ak to vsetci robia len kvoli peniazom preco aj my vsetci nie sme interpretmi pop music?
akonahle niekoho zacnu hrat radia je to komercia.....cely pojem "komercia" vymysleli "taki", ktori maju komplex z toho, ze sa ich oblubena islandska death metalova kapela nehra v radiach, vadi im, ze to poznaju len oni a mozno este patnast dalsich manikov, akonahle by sa vsak ich kapela presadila v radiach a v mediach prestali by to pocuvat, lebo je to komercia..proste schizofrenia jak vysita...
ja nemam nic proti metalistom, ja nemam nic proti nikomu(a uz vobec by ma nenapadlo mat nieco proti niekomu preto, ze pocuva taku a taku hudbu)..je to jeho vec, nebudem nikoho presviedcat, ovplyvnovat, len ma uz riadne ****, ze vsetci "nekomercaci" musia hned odsudzovat kazdeho kto si pusti Scissor Sisters alebo Amy Winehouse... |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis King

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1657 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2008, 15:07 Predmet: |
|
|
| Keyser: u metalovych kapiel je "komercny fenomen" trochu iny. Predstav si kapelu, ktora zacala hrat nejaky styl, boli v tom dobri a nasli aj ked nie pocetnu skupinu fanusikov, ale zato oddanu. Tito fanusikovia maju radi hudbu, ktoru robia, ale kapele sa nepaci, ze zaraba tak malo (co im netreba mat za zle, kazdy chce zarobit) tak uplne zmenia svoj styl a s povodnou kapelou ich spaja uz len meno. Mne sa to stalo s kapelkou Elvenkuing, ktora hrala krasny folk (aj ked sa pacil naozaj len malo ludom) a ich posledny terajsi album je uplny odklon on zanru. To, ze je viac komercny mi nevadi ani z polovice tak velmi ako to, ze je to proste brak a uz to nemozem pocuvat. Neznamena to vsak, ze som zanevrel na ich stare albumy, ktore si stale rad pustim. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mikkimikki Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 1028 Bydlisko: BA / ZV Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2008, 16:05 Predmet: |
|
|
no neda sa povedat ze zrovna neznasam ale SCREAMO je dost divne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
inflater Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.03.2007 Príspevky: 354 Bydlisko: Púchov, Slovakia Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2008, 16:38 Predmet: |
|
|
takze: hip hop, rap, DnB, RnB, techno (to dneskajsie), emo, screamo, reggae, punk, metal, heavy metal, pop (... kedysi byval lepsi) a podobne vylevy
ale niektore my chemical romance su OK, aj ked dajaky rytmus alebo kontrafakt fakt nemusim
mozno tu naskytne otazka "ktory hudobny styl pocuvas"? no... ide o rock and roll a hlavne tie vselijake z 70 a 80tych rokov, pre priklad ABBA (a a-teens), boney M, Kim Wilde, ... aj ked v tom mam taky mix si pamatam ze kedysi som stale len beatles pocuval, teraz si dajaku hitovku od nich pustim tiez
a btw mam 14  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1738 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 25 Feb 2008, 16:44 Predmet: |
|
|
| axXis napísal: |
To som pocuval ako siestak alebo siedmak Zvuk ulice do vasej palice..
dostal som tazku undergroudnovu verziu na MC paske...jaj to boli doby  |
konkretne som myslel tento diss na Rytmusa, podla mna velmi kvalitne http://youtube.com/watch?v=2jR4LUWOIJ4&feature=related
Starsiu tvorbu nepoznam, ale mozno skusim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
piskota224 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.08.2007 Príspevky: 50
Zaslal: 27 Feb 2008, 10:15 Predmet: |
|
|
osobne nemusim hip hop...ale kedze kamoska je zavisla, tha som sa musela naucit znasat...ale nemusim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 814 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2008, 10:51 Predmet: |
|
|
su to pre mňa nezname hlasy
az mi z toho padaju vlasy
oni urcite uputaju masy
preto sa chcem spytat
kto taketo moze napisat
a kto je interpret tohto diela
ak by sa moja osoba spytat mohla
... ano som talent .. tymto dielom som sa chcel spytat ze kto je autorom toho dissu lebo su to pre mňa nezname hlasy..
superit moze teraz so mnou len HipHoperka Daja |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

|
Zaslal: 27 Feb 2008, 11:38 Predmet: |
|
|
David zo Senca
a mozes ho poznat zo Zvuku ulice, projektu MDŽkári..
Zaujimave, ze odpovedat na stupiditu sa da aj slusne bez pouzitia vulgarizmov  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Digital Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 2217 Bydlisko: City of God Karma: 
|
Zaslal: 27 Feb 2008, 11:43 Predmet: |
|
|
| Key5ers0ze napísal: |
Starsiu tvorbu nepoznam, ale mozno skusim  |
Ved to je David zo Senca , niekde som od teba čítal príspevok kde si ho spomínal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

|
Zaslal: 27 Feb 2008, 11:47 Predmet: |
|
|
| Digital napísal: |
Ved to je David zo Senca , niekde som od teba čítal príspevok kde si ho spomínal  |
ano, ja som odpovedal Denovi, ktory sa na to pytal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 816 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 18:41 Predmet: |
|
|
na tuto temu by sa nemalo zabudat, stoji vazne za to....
dlho som tu nebol, ale hip-hop nastastie stale vedie to som si vydychol
AntiHH rulezz
//uz sa tesim na od nasich mladych gangsta  |
|
| Návrat hore |
|
 |
BullyBoy Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2008 Príspevky: 166
Zaslal: 30 Mar 2008, 18:55 Predmet: |
|
|
Tak ta hiphoperka Daja je uz iny pripad ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1302
Zaslal: 30 Mar 2008, 20:21 Predmet: |
|
|
| Key5ers0ze napísal: |
David zo Senca
a mozes ho poznat zo Zvuku ulice, projektu MDŽkári..
Zaujimave, ze odpovedat na stupiditu sa da aj slusne bez pouzitia vulgarizmov  |
heh oni mu celkom fajnovo nato odpovedali.. az som bol cerveny od smiechu..jak mohol nekdo take haluze vymyslet.. ty co mas nohu zajeba**** od retazky.. celkom flipnee..
No ako pozeram tak je v mode nenavidiet hip hop a pritom poculi rytmusa a 50centa.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|