|
|
|
| Autor |
Správa |
M142 Medium Star

Stav:  Založený: 22.03.2006 Príspevky: 386
Zaslal: 30 Mar 2008, 21:53 Predmet: |
|
|
No v poslednom čase ma dosť vytáča rap, aj keď nie ani koli hudbe ako koli ľuďom..asi je to len v našom meste, ale všade kde sa pohnem musí byť aspoň jedna taká hip hop parta a na všetkých sa zle pozerať a dávať svoj flow
no a MurphY: neviem, či je to práve moda, ale napr ja som si teda vypočul nejaké veci, čo tu prezentujete ako dobré pesničky a ako textovo, tak aj hudobne ma vobec nechytili... |
|
| Návrat hore |
|
 |
P41NK1LL3R Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2008 Príspevky: 373 Bydlisko: TS Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 22:54 Predmet: |
|
|
Nemám problém so žiadnym štýlom...
Počúvam hudbu, takže sa z každého môže nájsť niečo, čo sa mi bude páčiť...
Taktiež som tolerantný voči poslucháčom, ak mi niečím prekážajú, je to správanie (ale to aj mimo spätosti s nejakým žánrom)...
A ešte mi vadia všetci primitívni ludia, prezentujúci sa štýlom:
*** nemá budúcnosť, my sme mládež ***-ová...
*** vládne intergalaktickému priestoru, *** je pre deti...
a blabla period....
a je jedno, či ide o ľudí počúvajúcich rap, metal, punk, folklór alebo škrípanie v nohaviciach... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frankie Light Star

Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 279
Zaslal: 30 Mar 2008, 23:01 Predmet: |
|
|
prazdny
inak mi pride odmietanie kvality, len pre "styl" ako obmedzovanie sameho seba, takze som otvoreny vsetkemu dobremu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
AXO Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 605 Bydlisko: Žilina Karma: 
|
Zaslal: 30 Mar 2008, 23:28 Predmet: |
|
|
| M142 napísal: |
no a MurphY: neviem, či je to práve moda, ale napr ja som si teda vypočul nejaké veci, čo tu prezentujete ako dobré pesničky a ako textovo, tak aj hudobne ma vobec nechytili... |
ja si nemozem pomoct, ale oni su ako male deti, ak odmietas co ti vnucuju, tak ti za to daju K- (teda aspon mne )
keby bol kazdy rovnaky, tak by to bolo niekde, a osobne by som bol radsej hluchy ako pocuval ich "hudbu"...
pisem "hudbu" lebo: ja som dost zvyknuty na vseliake prechody v hudbe, zmeny tempa, rytmickost atd, a hip hop ma viac menej stale, len urobenu slucku ako podmaz....viem ze ide o text, ale ked sa to (ako celok) nazyva hudbou, tak by sa mohla polepsit...
najviac to ma spolocneho s hovorenym slovom(aj tam byva hudba na doladenie "atmosfery") pretoze k hudbe patri spev, a kedze tam nespievaju(skor rozpravanie, a nadavanie - som sku*veny cigan, temeraf), tak to stale nepatri do hudby (mimochodom duchaplny text)
dalej si myslim ze ak by hocikto dostaldo ruky text a hned za tym upravu v studiu, tak by to dokazal kazdy "naspievat"....
a ako posledny dokaz, ze to nie je hudba je, ze neni na vyber ani v profile na pokeci(je tam len rap)...(toto posledne neni moj postreh, ale hrdo za neho znesiem nasledky )
//nabuduce si aspon vymysli (zas nejaky s palacinkarom na hlave a veciach do ktorych sa zmesti 10 ludi) aspon riadny dovod (mi napisal do popisu ku karme ze za to ze mam skaredy avatar a som trapny mi dava K- )............lenze keby sa tu rozdavala karma za trapnost, tak by sme hned spoznali kto pocuva HH
//som zvedavy aky popis vymyslia nabuduce ku K-
PS: ak by admin, alebo mod chcel zmazat tento post, tak keby si bol taky mily a aspon mi cez ss napisal, cim som porusil pravidla fora, ze to chcete zmazat - dakujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 622
Zaslal: 31 Mar 2008, 0:35 Predmet: |
|
|
K- neriesim, nemam k tomu co povedat.
Ja ti tvoju hudbu neberiem, mfp co pocuvas, ale ked nemas prehlad tak nesud. Gratulujem takisto k jednemu vytrhnutemu citatu a hned zaskatulkovaniu. Nechce sa mi spominat co rytmus v tom texte trepal a ako moc to bolo zmysluplne, ale inac kazda ina hudba ma "zmysluplne" texty. Taka elektronicka hudba, casto aj pop alebo metal ... Neviem si vybrat rovnako niaku blbost a obvinit teba ze pocuvas nezmysly, kedze neviem co je ta tvoja prava a jedina hudba.
Ja si myslim, ze tvoj usudok ohladne robenia hudby je totalne mimo. Ak je to take lahke, tak prosim, vytvor niaku super vec a chod sa stat slavnym.
Ad pokec tak to je len cista demencia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
braino.swk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2005 Príspevky: 722 Bydlisko: Wild WEST Karma: 
|
Zaslal: 31 Mar 2008, 17:02 Predmet: |
|
|
| Indigo napísal: |
| Taka elektronicka hudba, aj [b]metal/b] ... |
sorry za OT ale mi hadam nechces povedat ze metal je ELEKTRONICKA HUDBA? a ako myslis ze preco tam hraju na gitarach, bicich, casto na klaviri? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Indigo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 622
Zaslal: 01 Apr 2008, 2:20 Predmet: |
|
|
| braino.swk napísal: |
| sorry za OT ale mi hadam nechces povedat ze metal je ELEKTRONICKA HUDBA? a ako myslis ze preco tam hraju na gitarach, bicich, casto na klaviri? |
Netusim odkial si toto vycital, ale toto som teda fakt nepovedal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Flinstone Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 449 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2008, 13:02 Predmet: Re: Ktory hudobny styl neznasate? |
|
|
| Explo!D napísal: |
...jemnejsie povedane "ktory hudobny styl nemusite"
teda ja napriklad nemusim iron metal |
presne ten ako ty a este taky tvrdyy metal proste to ja nemozem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shamway Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.03.2007 Príspevky: 406 Bydlisko: mp_Kosice Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2008, 13:25 Predmet: |
|
|
| vsetko sa da okrem Hip hopu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Murder_Inc Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 153 Bydlisko: TO MESTO Karma: 
|
Zaslal: 01 Apr 2008, 14:49 Predmet: |
|
|
| Nemam v oblube metal, punk, rock a takuto hudbu uberajucu sa tymto smerom. A nemam rad slovensky hip-hop a rap. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lukáš Kumančík Medium Star

Stav:  Založený: 17.01.2007 Príspevky: 403 Bydlisko: SMOLENICE Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2008, 13:10 Predmet: |
|
|
metal a napríklad taký iron maiden - to sa nedá počúvať |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 3488 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2008, 13:15 Predmet: |
|
|
nemusim techno, metal - vsetky jeho odnoze, drumac, ludovky ci folk alebo ako to nazvat, dake tie styly ako tokio hotel, ... este by sa naslo toho asi dost
jo a zabudol som na HH a rap |
|
| Návrat hore |
|
 |
jancosv Novice

Stav:  Založený: 02.04.2008 Príspevky: 6
Zaslal: 02 Apr 2008, 13:36 Predmet: |
|
|
| okrem metalu a tych vsetkych gebuzin okolo toho, tak sa vsetko da |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sphinx Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.11.2006 Príspevky: 163 Bydlisko: Banska Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2008, 17:09 Predmet: |
|
|
DiSCO techo a podobne SR*CkY kt maju jeden ton a ten sa stale opakuje ........ METAL/ROCK 4EWER  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tukan2 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.03.2008 Príspevky: 11 Bydlisko: byt Karma: 
|
Zaslal: 02 Apr 2008, 18:32 Predmet: |
|
|
Na prvom mieste v rebriciku stylov ktore nemam rad jasne kraluje Hop Hop(rozumej ten co pocuva nasa mlaď s hrncami na hlave a gaťami pre dvoch..)proti old school rapu ci jak sa to vola, ktory ma aj nejake zmysluplne texty nic nemam aj ked to nepocuvam.Dalej Trance, Dance, Techno, Eurodance je tiez balzam na usi a takisto vsetko co sa hra v radiach a v hitparadach, cize ten sladucky pop, RnB, ale aj mainstreamovy Rock - ako napriklad Desmod ci Nickelback.Tiez nemusim NuMetal a PopPunk - To su take skupiny ako Fallout Boy alebo My Chemical Romance, no proste brak pre mna . |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|