Ktory hudobny styl neznasate?
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
xXPAINKILLERXx
Star
ccc.A akoze ked nepocuvam vsetko tak to je hriech? Pokial viem skoro kazdy napisal ze sa mu nepacia nejake styly, a nikto z nich nieje preto obmedzeny. Preco by som mal byt ja?!P41NK1LL3R napísal:Ehm, typický obmedzený názor človeka, čo počúva len jeden vyhradený štýl a ostatné prepúšťa akýmkoľvek otvorom... ...
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Tým, že si napísal 'nenávidím' a vymenoval XY štýlov si sa do podobnej pozície z môjho pohľadu zaradil...xXPAINKILLERXx napísal:ccc.A akoze ked nepocuvam vsetko tak to je hriech? Pokial viem skoro kazdy napisal ze sa mu nepacia nejake styly, a nikto z nich nieje preto obmedzeny. Preco by som mal byt ja?!![]()
Pretože stále mi je to rozdelenie na štýly, pokiaľ mám vymenúvať negatíva, veľmi cudzie...
Apropo, ak počuješ pieseň zo "štýlov", ktoré "nenavidíš" a náhodou sa ti trochu zapáči, prejdeš na vsugerovaný odpor?...
Ono toto "jednoštýlové" obdobie časom prejde...
a btw: hriech? čo prosím? budem sa tváriť, že som to nečítal...
-
xXPAINKILLERXx
Star
tanka,vieš čo je to jazz???nepoviem keď kritizuješ hip-hop-aj to je štýl , hudba je rap ale kašlať na to , šak to nevie 90percent ľudí , ale určite nevieš čo je to jazz , ináč by si toto netvrdila , ver tomu , jazz je už pekne dlho a asi si ho s niečim pletieštanka napísal:Nemam rada jazz a hip-hip, nevidim v tom ziadne umenie.
-
xXPAINKILLERXx
Star
nevadiLukáš Kumančík napísal:škoda len , že EMO neni štýl hudby
no takze: Hardcore, terror v pohode. Proste vsetko TECHNO! Je to styl co sa mi strasne paci. Od sladkych DANCE az po ten najtvrdsi terror. Je to paradny styl.sKoReC napísal:podľa mňa si naozajstnú techno pesničku ani len nepočul... to čo ty počúvaš bude podľa mňa house a trance
-
pinacolada
Guru wannabe
jo gratulujem panom djom co proste vsetko vedia odohrat, lebo to je jednoduche. Spravte si na tom karieru.
Toto je cista demencia, ze niaky styl je jednoduchy, ze by som to "aj ja vedel urobit" ...
Podla tohoto je aj taky Stomp totalne jednoduchy, aj vy by ste to vedeli zahrat na tych smetiakoch ...
Toto je cista demencia, ze niaky styl je jednoduchy, ze by som to "aj ja vedel urobit" ...
Podla tohoto je aj taky Stomp totalne jednoduchy, aj vy by ste to vedeli zahrat na tych smetiakoch ...
Okej tka podme jednoduche porovnanie.Porovnaj si trebars bubenika Dariusa Brzozowskeho z Vaderu a porovnaj si DJ Tiesta.Povedz mi co je vacsie umenie?Nevravim ze DJ je byt lahucke ako pierko.Ale je to ovela lahsie ako byt kvalitny bubenik.Indigo napísal:jo gratulujem panom djom co proste vsetko vedia odohrat, lebo to je jednoduche. Spravte si na tom karieru.