podľa mňa si naozajstnú techno pesničku ani len nepočul... to čo ty počúvaš bude podľa mňa house a trance
no takze: Hardcore, terror v pohode. Proste vsetko TECHNO! Je to styl co sa mi strasne paci. Od sladkych DANCE az po ten najtvrdsi terror. Je to paradny styl.
no takze: Hardcore, terror v pohode. Proste vsetko TECHNO! Je to styl co sa mi strasne paci. Od sladkych DANCE az po ten najtvrdsi terror. Je to paradny styl.
Zásadne sa vyhýbam týmto štýlom: Techno, Hip-hop, Rap, Pop. Nedokážem ich počúvať dlhšie ako 5 sekúnd. Štýly, ktoré sú mi ukradnuté: Rock, Metal, Trance, Punk, Jazz, Psychedelic Trance, Dub. Zato však Trip-hop, New-Age Metal, Ambient Techno, či Psybient si vypočujem rád.
jo gratulujem panom djom co proste vsetko vedia odohrat, lebo to je jednoduche. Spravte si na tom karieru.
Toto je cista demencia, ze niaky styl je jednoduchy, ze by som to "aj ja vedel urobit" ...
Podla tohoto je aj taky Stomp totalne jednoduchy, aj vy by ste to vedeli zahrat na tych smetiakoch ...
Okej tka podme jednoduche porovnanie.Porovnaj si trebars bubenika Dariusa Brzozowskeho z Vaderu a porovnaj si DJ Tiesta.Povedz mi co je vacsie umenie?Nevravim ze DJ je byt lahucke ako pierko.Ale je to ovela lahsie ako byt kvalitny bubenik.
Zásadne sa vyhýbam týmto štýlom: Techno, Hip-hop, Rap, Pop. Nedokážem ich počúvať dlhšie ako 5 sekúnd. Štýly, ktoré sú mi ukradnuté: Rock, Metal, Trance, Punk, Jazz, Psychedelic Trance, Dub. Zato však Trip-hop, New-Age Metal, Ambient Techno, či Psybient si vypočujem rád.
teba ak chce niekto nasrat tak staci ze pusti radio
//ja tiez nemam rad radia ..myslel som to skor tak ze chalan ma dost specialne chute co sa tyka hudby ..co nieje zle
dobre. Chcem to pocut. Ak sa nahras ako je*es po hrncoch a bude to dobre techno tak si mal pravdu. Ale ak nie tak si si vymyslal. Ok nahraj sa a upnito, nech viem ze to nieje umenie, a prestanem ho pocuvat.
Porovnaj si trebars bubenika Dariusa Brzozowskeho z Vaderu a porovnaj si DJ Tiesta.Povedz mi co je vacsie umenie?Nevravim ze DJ je byt lahucke ako pierko.Ale je to ovela lahsie ako byt kvalitny bubenik.
Ale nie je takéto porovnávanie nepodstatné? Áno, hľadám aj estetický zážitok a zaujímajú aj "skillz" hudobníkov/interpretov...
Ale ak chcem len relaxovať a na chvíľu zabudnúť na/pripomenúť si.../, pobaviť sa..., tak takéto veci neriešim
Pohlavie: Stav: Založený: 12.12.2007 Príspevky: 250 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma:
Zaslal: 06 Apr 2008, 18:46 Predmet:
xXPAINKILLERXx napísal:
Chcel si povedať že všetka elektronika. Techno NIE JE názov pre elektronickú hudbu ako celok.
nejde ani tak o hudbu ako skor o ludi ,ktori sa na nu viazu... konkretne EMO a hip hop... jedno to pozuje ze je to osamele ,place to vkuse a "vyjadruje city" a druhe si zasa mysli ,ze to zjedlo vseku mudrost sveta (pritom pisu kazdu druhu vetu s "hrúbkov " ) k*rvi sa to z kazdou druhou na ktoru to narazi....
ale tak ani ta ich hudba mi nesadne... moc makke a moc citlive/ pozerske
omg ludia kedy sa to zmeni?
sorgblad: kedy zacal HH? tak koncom 80. rokov ked dosiel MC Hammer na scenu s jeho U Can't touch this(co nahodou povazujem za ppc pesnicku ) nie? a drzi sa teda pomaly ale isto 2 dekady, presiel vyvojom atd... ale napr v devatdesiatych rokoch som o nom velmi nepocul=> mal utlm nie? takze teraz o take 2-3 toky myslim,ze sa da ocakavat dalsi..zasa pride do mody nieco ine...
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre