Ktory hudobny styl neznasate?
No asi tak. Tiez mi nikto nezakaze sa objavit na drumaci, alebo v metal/rockovom podniku.jackb napísal:vrati sa daky iny styl, ktory zase male detiska, ktore boli hip-hoperi, neskor metalaci a teraz EMO dokazia a zase tu niekto bude pisat "co je to za styl ved len vrieska/place/mrmle si pod nosom/trieska do hrncov. to aj ja zvladnem".![]()
ja pouvam vsetko, aj ked sa par ludi vyjadrilo ze nemam vkus, ale to mi je jedno. hudbu si vyberam podla situacie a nie podla toho ze ked mam kratke nagelovane vlasy tak sa z metalu,alebo hip-hopu musim povracat
Sranda no este som nikdy nemal problem.
-
metallista
Medium Expert
-
Mrs_the_Hell
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
in your world
Light Star
-
erik_tt
Medium Professional
hmm co nemusim je hip hop a rap ale tak najdu sa z toho zanru aj dobre veci ....(trance rulez
)
//autoeditácia príspevku ( 14 Jun 2008, 20:55 )
//nabuduce za k- porposim podpis
//autoeditácia príspevku ( 14 Jun 2008, 20:55 )
jj kurevske umenie ked si taky geroj bud jak tiesto je to pi*ov*** jednoduche a budes zarabat miliony eur preco si este neni potom slavny???pinacolada napísal:jj suhlasim...tuc tuc a do toho nejaka 4tonova melodia.to je kurevske umenie
inak ostatny styly mi nevadia
//nabuduce za k- porposim podpis
-
DeFeAt
Medium Professional
dalsi dalsi, stale len toto..si.ska napísal:nemozem pocuvat rap..ked niekde zapocujem rytmusa tak mi vynecha par uderov srdcaa este neznasam upistane zenske ktore su v klipe viac vyzlecene jak oblecene...nemusim ani techno a prilis EMOtivne kapely..
rytmus nie je hip hop, je jeden z miliona, preco stale spominate jeho?
preto lebo je najvacsi ko*ot?
nemozes pocuvat rap, nepocuvaj, no ten kto povie ze rap len pi*uje, to povie iba obmedzenec co pi*u pocuje..
su aj dobre texty, velmi dobre texty a bohuzial aj tie horsie (myslim, ze v kazdom style su rozdiely medzi interpretmi)
ked sa rozhodnete za K-, poprosim podpis a padny dovod (ide o moj skromny nazor)
DeFeAt to nemá cenu vysvetlovať, tu sú všetko rockeri,metalisti,a punkeri ktorý su zaslepený svojimi štýlmi a z rapu poznajú iba rytmusa..
...a aby ste si mohli vyhoniť neznášam Punk,Metal tie otrasné pesničky v ktorých sa len škrieka a škrieka,DNB a ludovky..a áno počúvam HIP-HOP..a som nato hrdý
..samozrejme že do hip-hopu nezaraďujem rytmusa a jemu podobné slovenské trapošiny...
a taktiež prosím za k- podpis
//no čo ampex už si pochopil
...a aby ste si mohli vyhoniť neznášam Punk,Metal tie otrasné pesničky v ktorých sa len škrieka a škrieka,DNB a ludovky..a áno počúvam HIP-HOP..a som nato hrdý
..samozrejme že do hip-hopu nezaraďujem rytmusa a jemu podobné slovenské trapošiny...
a taktiež prosím za k- podpis
//no čo ampex už si pochopil