|
|
|
| Autor |
Správa |
si.ska Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2008 Príspevky: 17 Bydlisko: blava Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 20:02 Predmet: |
|
|
nemozem pocuvat rap..ked niekde zapocujem rytmusa tak mi vynecha par uderov srdca a este neznasam upistane zenske ktore su v klipe viac vyzlecene jak oblecene...nemusim ani techno a prilis EMOtivne kapely.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
erik_tt Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.05.2006 Príspevky: 962 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 14 Jún 2008, 20:55 Predmet: |
|
|
hmm co nemusim je hip hop a rap ale tak najdu sa z toho zanru aj dobre veci ....(trance rulez )
//autoeditácia príspevku ( 14 Jun 2008, 20:55 )
| pinacolada napísal: |
jj suhlasim...tuc tuc a do toho nejaka 4tonova melodia.to je kurevske umenie
inak ostatny styly mi nevadia |
jj kurevske umenie ked si taky geroj bud jak tiesto je to pi*ov*** jednoduche a budes zarabat miliony eur preco si este neni potom slavny???
//nabuduce za k- porposim podpis  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 232
Zaslal: 15 Jún 2008, 12:52 Predmet: |
|
|
| si.ska napísal: |
nemozem pocuvat rap..ked niekde zapocujem rytmusa tak mi vynecha par uderov srdca a este neznasam upistane zenske ktore su v klipe viac vyzlecene jak oblecene...nemusim ani techno a prilis EMOtivne kapely.. |
dalsi dalsi, stale len toto..
rytmus nie je hip hop, je jeden z miliona, preco stale spominate jeho?
preto lebo je najvacsi kok****?
nemozes pocuvat rap, nepocuvaj, no ten kto povie ze rap len pi*uje, to povie iba obmedzenec co pi*u pocuje..
su aj dobre texty, velmi dobre texty a bohuzial aj tie horsie (myslim, ze v kazdom style su rozdiely medzi interpretmi)
ked sa rozhodnete za K-, poprosim podpis a padny dovod (ide o moj skromny nazor) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1424 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 13:05 Predmet: |
|
|
DeFeAt to nemá cenu vysvetlovať, tu sú všetko rockeri,metalisti,a punkeri ktorý su zaslepený svojimi štýlmi a z rapu poznajú iba rytmusa..
...a aby ste si mohli vyhoniť neznášam Punk,Metal tie otrasné pesničky v ktorých sa len škrieka a škrieka,DNB a ludovky..a áno počúvam HIP-HOP..a som nato hrdý
..samozrejme že do hip-hopu nezaraďujem rytmusa a jemu podobné slovenské trapošiny...
a taktiež prosím za k- podpis
//no čo ampex už si pochopil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2941 Bydlisko: Koho že to ?! Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 13:17 Predmet: |
|
|
nemám rád HipHop, Rap, Techo, Trance, House a ďalšie podobné odrody..
nič nevidím na kecaní pseudo rýmov do tuc tuc melódie, alebo iba čisto TUC TUC TUCI TUCI TUC TUC Pre mňa to nieje hudba... |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Zaslal: 15 Jún 2008, 14:27 Predmet: |
|
|
Opak
| Citácia: |
Myslia si, že vedia ale ani netušia,
snažím sa im dohovoriť nech sa naučia,
myslia si, že vedia ale ani netušia,
keď mali dávať pozor sedeli si na ušiach..
|
ja zas nemam rad techno a punk je mi proti srsti..ostatne mi nevadia
whatever |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jasty Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2008 Príspevky: 8
Zaslal: 15 Jún 2008, 15:12 Predmet: |
|
|
| Lord_3D napísal: |
nemám rád HipHop, Rap, Techo, Trance, House a ďalšie podobné odrody..
nič nevidím na kecaní pseudo rýmov do tuc tuc melódie, alebo iba čisto TUC TUC TUCI TUCI TUC TUC Pre mňa to nieje hudba... |
Až na ten hip-hop a rap sa stotožňujem. Viem, že aj tu sú "tuc tuc pesničky" ale sú tu aj oveľa kreatívnejšie diela. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Steven666 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.12.2007 Príspevky: 483 Bydlisko: lahodí mi szegedín Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 18:29 Predmet: |
|
|
| takto ja nemám rád len Slovenský rap a Hip-Hop, americký sa dá, lebo je to ich hudba a vedia o čom spievajú. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2598 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 18:44 Predmet: |
|
|
ti, ktori pisete ako vam vadi rap/HH hlavne domacej produkcie aky mate na to dovod?
ten, ze ho pocuvaju male deti? alebo ze sa tam nadava? (ano, nikto z vas nepovedal v zivote skaredsie slovo ako "kurniksopa") mozno snad preto, ze texty su o zivote a ludoch? alebo len preto, ze hatovat je cool?
slovenska hh scena je fajn, ale IMHO vsetko pokazili male detiska, ktore sa snazia az velmi podobat sa interpretom ich oblubenej hudby.
texty sa mi paci, narozdiel od americkych, a v poslednej dobe aj Patresovych, kde chalani 5minut ficia o tom ze maju prachy, zenske, drogy, auta
ale k teme : neodsudzujem ludi podla toho co pocuvaju, takze asi nieje styl ktory by som neznasal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Zaslal: 15 Jún 2008, 18:51 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
ti, ktori pisete ako vam vadi rap/HH hlavne domacej produkcie aky mate na to dovod?
ten, ze ho pocuvaju male deti? alebo ze sa tam nadava? (ano, nikto z vas nepovedal v zivote skaredsie slovo ako "kurniksopa") mozno snad preto, ze texty su o zivote a ludoch? alebo len preto, ze hatovat je cool?
slovenska hh scena je fajn, ale IMHO vsetko pokazili male detiska, ktore sa snazia az velmi podobat sa interpretom ich oblubenej hudby.
texty sa mi paci, narozdiel od americkych, a v poslednej dobe aj Patresovych, kde chalani 5minut ficia o tom ze maju prachy, zenske, drogy, auta
ale k teme : neodsudzujem ludi podla toho co pocuvaju, takze asi nieje styl ktory by som neznasal. |
tak tak, preto hatujete svk scenu, lebo vidite male decka v baroch s rovnymi siltmi a fake nohavicami ci vecami?
skuste neodcudzovat HUDOBNY STYL s jednotlivcami, ktori urcity hudobny styl uznavaju.. je rozdiel povedat NEZNASAM HIP HOP a NEZNASAM MALE DECKA, CO SA HRAJU NA RAPPER A POD.
je aj jedna pesnicka.. sa vola ze "ľuďom je*e"
ta pesnicka je velavravna (pre tych, co nepoznaju, hovori o nenavisti medzi ludmi a z tej nenavisti "ľuďom je*e" )
peace |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1429
Zaslal: 15 Jún 2008, 20:32 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
DeFeAt to nemá cenu vysvetlovať, tu sú všetko rockeri,metalisti,a punkeri ktorý su zaslepený svojimi štýlmi a z rapu poznajú iba rytmusa..
...a aby ste si mohli vyhoniť neznášam Punk,Metal tie otrasné pesničky v ktorých sa len škrieka a škrieka,DNB a ludovky..a áno počúvam HIP-HOP..a som nato hrdý
..samozrejme že do hip-hopu nezaraďujem rytmusa a jemu podobné slovenské trapošiny...
a taktiež prosím za k- podpis
//no čo ampex už si pochopil  |
Z rapu poznam polovicu SVK sceny lebo som ho pocuval.A su to chcanky.Ked mi vravis ze punk a metal kde skriekaju .. toto milujem.Mozes mi prosim nahrat ten skrek?Lebo kazdy hovori ze skriekat viem aj ja ale zaujimalo by ma ze ked to je skrek ze ako vies skriekat ty.Recitovat do mikrofonu dokaze kazdy druhy typek s IQ22. |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1498 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 20:41 Predmet: |
|
|
| ja len tolko, ze je milion metalovych stylov s cistymi vokalmi takze tento problem si mozete kludne eliminovat, ale ako odstranite z rapu recitovanie? hmm? |
|
| Návrat hore |
|
 |
UjoNecro Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 204 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 21:29 Predmet: |
|
|
| DeFeAt napísal: |
Opak
| Citácia: |
Myslia si, že vedia ale ani netušia,
snažím sa im dohovoriť nech sa naučia,
myslia si, že vedia ale ani netušia,
keď mali dávať pozor sedeli si na ušiach..
|
ja zas nemam rad techno a punk je mi proti srsti..ostatne mi nevadia
whatever |
aaa naj songa z Čísla Nepustia...navyše neškatulkujte ľudí ja počúvam hlavne metal a áno aj "krochkanie a škriekanie" najmä však progres a v poslednom čase fičím na kope Hip Hopu a to výhradne slovenského VEC a H16 sú fakt kvalitka a ked sa prenesiete cez Rytmusa tak aj Kontrafakt  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1429
Zaslal: 15 Jún 2008, 21:38 Predmet: |
|
|
| http://youtube.com/watch?v=RKFhRNzZO1o : metalova minuta pre teba opak.Ked zaspievas takyto vokal tak mi daj vediet.Potonm ti pridem zarecitovat a poviem ti ze metal je sracka |
|
| Návrat hore |
|
 |
UjoNecro Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 204 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 21:41 Predmet: |
|
|
DiegO ono je to trochu nefer, lebo pokial viem Vortex ma ciastocne vzdelanie v opernom speve ... ale tak zastanem sa ta , metal ma omnoho vacsiu umelecku hodnotu ,nezrovnatelnu s hip hopom ale o tom hudba len nie je....mne ide o relax a zabavu a tu mi poskytne aj hip hop samozrejme len obcas |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|