|
| Autor |
Správa |
Momo46 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 667 Bydlisko: Tu to nikoho nezaujíma :D Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 21:50 Predmet: |
|
|
I am devil,I love MeTal
k veci:nemam styl ktori neznasam akurat od techna ma zacne boliet hlava
Ked je dobra rockova pesnicka tak si ju vypocujem aleho aj rap...mne to problem nerobi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1423
Zaslal: 15 Jún 2008, 21:52 Predmet: |
|
|
UjoNecro : mozno aj preto je hip hop scena taka sracka lebo ju robi kazdy aj ten kto nie je talentovany .Na hip hop ti staci mikrofon za 200 korun a pocitac ktory ma kazdy dnes uz doma.Na metal bud dobre hlasivky alebo gitara/basa/bicie.Mozno preto je metal na vyssej urovni |
|
| Návrat hore |
|
 |
UjoNecro Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 201 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 21:56 Predmet: |
|
|
To je pravda aj na sračkový garážový metal potrebuješ aspoň elementárne znalosti nástrojov , pri hip hope to nepotrebuješ.
Avšak bavívme sa o počuvateľných veciach kde už interpréti vedia čo robia a aj v slovenskom hip hope sa dá nájsť kvalita, netreba hneď všetko osudzovať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1414 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 22:11 Predmet: |
|
|
| UjoNecro napísal: |
| Avšak bavíme sa o počuvateľných veciach |
napísal si krásnu vetu...Dieg0napísal že na rap ti stačí 200 korunový mikrofón a Pc..tak mi teraz ukáž taký počuvatelný song keďže sa bavíme o počuvatelných veciach...nenájdeš...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3524 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 22:15 Predmet: |
|
|
Páni. Každému píli uši niečo iné. Niekto počúva napr. powernoise v kuse, vidí v otm zmysel života, druhému pri tom okamžite tečie krv z nosa. A myslím, že toľko o jedinečnosti kritéria počúvateľnosti ktorého-toho človeka stačí  |
|
| Návrat hore |
|
 |
UjoNecro Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.04.2008 Príspevky: 201 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 22:21 Predmet: |
|
|
Ja som to myslel ze nejdeme kritizovat tych odpadovych interpretov len preto lebo nemaju talent a ani vybavenie.
To je zbytocne...To uzna kazdy ze to je hroza
priklad : http://www.youtube.com/watch?v=KdZYTyqQC1E
Avsak pri pocuvatelnych interpretoch ma uz kazdy subjektivny nazor ci sa mu to paci alebo nie . |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 1860 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 22:27 Predmet: |
|
|
| Opak napísal: |
napísal si krásnu vetu...Dieg0napísal že na rap ti stačí 200 korunový mikrofón a Pc..tak mi teraz ukáž taký počuvatelný song keďže sa bavíme o počuvatelných veciach...nenájdeš...  |
http://youtube.com/watch?v=mWHCam3cvYY a najdem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Patyk Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2005 Príspevky: 737 Bydlisko: Veľký Krtíš Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 22:45 Predmet: |
|
|
| mirak2 napísal: |
nenasiel si.. toto povazujes za pocuvatelne?.. ano niektore rymi su tak fakt dobre vymyslene a dobre sa da na tom pobavit.. ale o pocuvatelny rap v tomto tracku nejde.. maju zly prejav aby to mohlo byt pocuvatelne.. ale ak to bereme tak, ze dajme tomu ze to nahravali len do 200sk mikrofonu a co ja viem robili to cez jednoduchy program ako napr. audacity a nemaju este vela (skoro ziadne) skusenosti s rapom tak je to dobre nahrate  |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1499 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 11:18 Predmet: |
|
|
| mirak2 napísal: |
ja uz ked som prvykrat pocul tuto pesnicku fakt nemam pocit, ze by to bolo o cokolvek horsie ako original. Ako pocul som uz vela akoze parodii na hip hop kde sa ho snazili zosmiesnit ale zosmiesnili tak nanajvys seba, ale toto je rovnako profesionalne ako Rytmus, o co je to horsie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 1414 Bydlisko: Calex City Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 230
Zaslal: 16 Jún 2008, 13:02 Predmet: |
|
|
| ved som hovoril, ze kazdy sa ohana rytmusom.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
D!eSel_78 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 394 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 16:03 Predmet: |
|
|
Zle položená otázka. Skôr by to malo byť ,,Ktorý hudobný štýl nemusíte/pohŕdate ním" lebo takto to zbytočne spôsobí vojnu K-. Každý má právo počúvať to svoje, nevidím dôvod niekoho odsúdiť kvôli tomu, že počúva rap, jazz, klasiku, pop, rock...
A k veci - nemusím klasiku a infantilný pop, poprípade rap. Ale výnimky potvrdzujú pravidlo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1499 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 16:18 Predmet: |
|
|
to je parodia? vsak to je noramlny garazovy grind
| DeFeAt napísal: |
| ved som hovoril, ze kazdy sa ohana rytmusom.. |
a co som mal napisat ako ked to bola parodia na Rytmusa, ze sa podoba na 50centa? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Necro Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.03.2008 Príspevky: 428 Bydlisko: SL Karma: 
|
Zaslal: 16 Jún 2008, 19:17 Predmet: |
|
|
| ja nemusim HIP-HOP |
|
| Návrat hore |
|
 |
Opak Professional

|
Zaslal: 16 Jún 2008, 19:33 Predmet: |
|
|
| axXis napísal: |
| to je parodia? vsak to je noramlny garazovy grind |
sak to uz ani netreba parodovať...ale dobre končíme...už sa nebudem vyjadrovať k tejto téme...je mi jedno kto čo počúva,komu sa čo hnusí a páči.(bodka) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|