UjoNecro : mozno aj preto je hip hop scena taka sracka lebo ju robi kazdy aj ten kto nie je talentovany .Na hip hop ti staci mikrofon za 200 korun a pocitac ktory ma kazdy dnes uz doma.Na metal bud dobre hlasivky alebo gitara/basa/bicie.Mozno preto je metal na vyssej urovni
To je pravda aj na sračkový garážový metal potrebuješ aspoň elementárne znalosti nástrojov , pri hip hope to nepotrebuješ.
Avšak bavívme sa o počuvateľných veciach kde už interpréti vedia čo robia a aj v slovenskom hip hope sa dá nájsť kvalita, netreba hneď všetko osudzovať.
UjoNecro napísal:Avšak bavíme sa o počuvateľných veciach
napísal si krásnu vetu...Dieg0napísal že na rap ti stačí 200 korunový mikrofón a Pc..tak mi teraz ukáž taký počuvatelný song keďže sa bavíme o počuvatelných veciach...nenájdeš...
Páni. Každému píli uši niečo iné. Niekto počúva napr. powernoise v kuse, vidí v otm zmysel života, druhému pri tom okamžite tečie krv z nosa. A myslím, že toľko o jedinečnosti kritéria počúvateľnosti ktorého-toho človeka stačí
Opak napísal:napísal si krásnu vetu...Dieg0napísal že na rap ti stačí 200 korunový mikrofón a Pc..tak mi teraz ukáž taký počuvatelný song keďže sa bavíme o počuvatelných veciach...nenájdeš...
nenasiel si.. toto povazujes za pocuvatelne?.. ano niektore rymi su tak fakt dobre vymyslene a dobre sa da na tom pobavit.. ale o pocuvatelny rap v tomto tracku nejde.. maju zly prejav aby to mohlo byt pocuvatelne.. ale ak to bereme tak, ze dajme tomu ze to nahravali len do 200sk mikrofonu a co ja viem robili to cez jednoduchy program ako napr. audacity a nemaju este vela (skoro ziadne) skusenosti s rapom tak je to dobre nahrate
ja uz ked som prvykrat pocul tuto pesnicku fakt nemam pocit, ze by to bolo o cokolvek horsie ako original. Ako pocul som uz vela akoze parodii na hip hop kde sa ho snazili zosmiesnit ale zosmiesnili tak nanajvys seba, ale toto je rovnako profesionalne ako Rytmus, o co je to horsie?
Zle položená otázka. Skôr by to malo byť ,,Ktorý hudobný štýl nemusíte/pohŕdate ním" lebo takto to zbytočne spôsobí vojnu K-. Každý má právo počúvať to svoje, nevidím dôvod niekoho odsúdiť kvôli tomu, že počúva rap, jazz, klasiku, pop, rock...
A k veci - nemusím klasiku a infantilný pop, poprípade rap. Ale výnimky potvrdzujú pravidlo.
axXis napísal:to je parodia? vsak to je noramlny garazovy grind
sak to uz ani netreba parodovať...ale dobre končíme...už sa nebudem vyjadrovať k tejto téme...je mi jedno kto čo počúva,komu sa čo hnusí a páči.(bodka)
Ja osobne nemusim Hip-Hop, ako sumarne porti tomu štýlu nič nemam ale kazdemu sa paci nieco ine, a sumarne mi vadi len ked to niekto nasilu propaguje a povedzme sa hra na strasneho gangstra a tvari sa ze je vychovany ulicov Mr. Street a obdobne, to fakt nemusim, inak proti hudobnemu stylu nic, nepocuvam ho ale ak mi ho nikto nenuti tak je to uz na kazdom co sa komu paci