Ktory hudobny styl neznasate?
-
JohnFrusciante
Star
nemusim rap. ale nepovedal by som že ho neznašam. v každom hudobnom štyle su skvele piesne ktore sa oplati počuť a to može byť kľudne aj štyl ktory veľmi nemusite. ja som rocker a nemam problem s tym aby som si vypočul slušny hiphop či rap. a myslim že tak by to malo byť. veľa ľudi počuva stale len to svoje a inym žanrom vobec nedaju šancu. tym nehovorim že maju počuvať všetko ale každemu určite znami odporučaju nejaku pieseň. to je toľko si to vypočuť?
v tomto mas pravdu, mam nazor ako ty. ako sa napr. jednemu kamosovi, paci 2Pac - changes, napriklad, tak ked mi on posle nejaky svoj punk, este ani raz sa mi nepacil. niekto ma proste rad viac hudobnych stylov, alebo ako to napisat. jedine co sa mne z inych hud. stylov paci - desmod niektore songy, ine kafe mam rad a potom uz len take pomale songy ara eric clapton - tears in heaven, alebo mika - happy ending, alebo shaun baker - v.i.p. (ten nie je az tak pomaly, ale paci sa mi)JohnFrusciante napísal:nemusim rap. ale nepovedal by som že ho neznašam. v každom hudobnom štyle su skvele piesne ktore sa oplati počuť a to može byť kľudne aj štyl ktory veľmi nemusite. ja som rocker a nemam problem s tym aby som si vypočul slušny hiphop či rap. a myslim že tak by to malo byť. veľa ľudi počuva stale len to svoje a inym žanrom vobec nedaju šancu. tym nehovorim že maju počuvať všetko ale každemu určite znami odporučaju nejaku pieseň. to je toľko si to vypočuť?
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
MisguidedAngel
Star
ja umrem asi.. mi povec co potom pocuvas? heh a este mi povec kde v radiu si pocul metal? ukaz mi jedno.. vis co by som dal zato keby v radiu pustaju metal?Mek napísal:Neznasam country a podobne prepadaky a potom to, co na nas krici zo vsetkych stran z radii (pop, metal, house, hip hop...), no skratka je toho dost.