V kazdom style sa najde nieco dobre aj nieco zle...
Povazujem za uplne nezmyselne rozdelovat hudbu na styly v zmysle - tento styl je dobry, tento je zly atd...
No neznasam, piesne toho moderneho stylu, coho su plne radia.....premna to su sracky....ktore hraju mesiac a potom o spevakovi/spevacke/skupine uz nikdy nebudete pocut....a to svedci o tom, co to su za sracky...
Lub0$ napísal:No neznasam, piesne toho moderneho stylu, coho su plne radia.....premna to su sracky....ktore hraju mesiac a potom o spevakovi/spevacke/skupine uz nikdy nebudete pocut....a to svedci o tom, co to su za sracky...
S poslednou vetou suhlasim, len by som dodal, ze sa hraju nielen mesiac, ale aj pol roka. FURT TO ISTE dokola. Nedavno som bol nuteny pocuvat asi hodinu radio "expres", a hrali stale to iste, co zaciatkom leta. Brainwashing
Iron Metal v hudbe ťažko existuje, pokial sa bavíme o štýloch. Hoci áno - neznalec môže označiť hudbu Iron Maiden za Iron Metal, keďže patrí k jeho obľubeným a k nej porovnáva všetky ostatné - teda to je taký (super-mega-bomba) metal čo hrajú Iron-i .
fruxo napísal:ked je to kvalitna hudba tak je jedno ci bola nejak upravena na pc alebo zahrana na cisto ... co ten dotycny citi vyjadri v hudbe aj tak, a take kvalitne dnb dj sety ja osobne niekedy mozem (hoci dnes uz pocut krasu hudobneho nastroja je problem, tie kapely co sa dostavaju na scenu... buf.. otras)
Je rozdiel v hudbe kde hudobníci dokonale ovládajú svoj nástroj, a v hudbe ktorá je zlepená len zo samplov... Sám musíš uznať čo je väčšia drina, väčšie umenie, väčšia kvalita...
V živote som počul jednu jedinú kvalitnú elektronickú kapelu, a to boli prodigy... Techno ,DnB, HipHipopvé podmazy, trance... proste strach...
Zakladateľ tejto témy napísal na začiatku, že neznáša Iron Metal, a na to som reagoval, či to existuje... ale s najväčšou pravdepodobnosťou myslel Iron Maiden, takže ten dotyčný, ktorého som myslel je zakladateľ témy
Je rozdiel v hudbe kde hudobníci dokonale ovládajú svoj nástroj, a v hudbe ktorá je zlepená len zo samplov... Sám musíš uznať čo je väčšia drina, väčšie umenie, väčšia kvalita...
Suhlasim. Podla mna su dobrym prikladom Queeni. Siroka paleta stylov, albumov, solo aj skupinove, .... proste kvalita
nenavidim HIP HOP, pop, a 99.9% co sa hra v slovenskych radiach ako funradio alebo expres.
a nakoniec treba dodat: Metal a Rock hýbe světem hip-hop nechme
malým dětem!!