a este jedna vec daj sem hlasovanie a hned v prvom prispevku daj fotku tej nokie a fotku samsunga .
ktory mobil
-
->slavo<-
Addict
pocuj ta nokia je podla mna dost dobra hlavne to radio je uplne perfektne strasne kvalitny zvuk a aj ten display . ja by som si na tvojom mieste vybral tu nokiu . je urcite lepsia . ale zasa ten samsung je strasne moc pekny ked ti ide skor o vyzor tak ber ten samsung. sice ma skoro vsetko co ta nokia ale vies nokia je nokia . 
a este jedna vec daj sem hlasovanie a hned v prvom prispevku daj fotku tej nokie a fotku samsunga .
-
->slavo<-
Addict
ja som tiez zastanca sonyericssonov a urcite by som si zobral radsej tentolow-rider napísal:ja som werny zastanca sonyericssonow,no w poslednej dobe od k750 nic poriadne newyrobili tak sa rozhodujem medzi tymito
W850i
Kód: Vybrať všetko
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=sk&lc=sk&ver=4000&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10447-
mikkimikki
Medium Professional
tam ani nejde tak o tie videohovori, mne v 3G ide hlavne o ten rychli net ked som bol na WAPe kde je pokritie 3G ide to ovela rychlejsie ako GPRS/EDGE a ked sa nudis pozerat na tom TV je parada - aj ta kvalita 3G videa a GPRS Videa je vyrazne vyssiaPoint napísal:a co je take strasne dobre na 3G ?? neviem co na tom vsetci vidite. videohovory, alebo internet a taketo veci? naco??? podla mna je to zbytocne
-
daniel.daniel
Medium Star
-
mikkimikki
Medium Professional
tam ide o to ci pozeras konvertovane video alebo video s kamery napr. vo VGA kvalite, to VGA kvalitne video ide urcite bez kociek a konvertovane napr. v rozlisku ?x144 bude urcite rozmazane/kockovanelow-rider napísal:a na tej 6280 sa da pozerat wideo wo fullscreen???a ake je kwalita toho widea,neni kockowata ako na k700???
-
mikkimikki
Medium Professional
taqze SAMSUNG ma tiez 262144 farieb, oba maju rozlisenie displeya 240x320, Bluetooth maju oba len NOKIA ma este IrDa, pamatovky maju oba len nokia: MiniSD, a SAMSUNG MicroSD/TransFlash3X-ploid napísal:urcite tu nokiu ma skvely display 262 000 farieb Blotooth pametovky, radio velmy dobri mobil myslim ze ma rozlisenie displaya 176x220 a to je velmi slusne