Ktory pc je lepsi??
-
Dinoso
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ktory pc je lepsi??
Mam dva pc a do jedneho chcem dat vsetky veci a druhy si nechat len tak jeden je AMD Duron 1200 Mhz 256 DDR RAM Motherboard ECS K7S5A .. a druhy pc je Intel Pentium III 600 MHz 384 RAM SDRAM 2x 133 Hz ramky 1x 100hz .. lebo som pocul ze vraj intel dava nejake cipy do procesorov a ze pracuju rychlejsie ako niektore AMD tak neviem poradte
-
Šu-Do
Redeemer
Re: Ktory pc je lepsi??
ten kde je Duron...

bavime sa o novych CPU ako su C2D alebo QUAD ? ee.. takze si pocul dobre.. ale nepatri to k starym sunkam, ale k novym CPU ten vyrokDinoso napísal:lebo som pocul ze vraj intel dava nejake cipy do procesorov a ze pracuju rychlejsie ako niektore AMD tak neviem poradte
Re: aha
No praveze nie. Ak ide niekdo po pomere cena/vykon tak je to bod pre AMD, hlavne v tych nizsich triedach a ak niekomu nevadi si trocha priplatit tak vtedy exceluje intel.Šu-Do napísal:ano... tie co su momentalne na trhu.. tak cena / vykon = Intel
No co sa tyka vykonu modernych procesorov tak prve husle hra jednoznacne Intel - to je bez reci. A za tu kvalitu si necha aj zaplatit.
Ale pomer cena/vykon je jednoznacne na strane AMD. Robi konkurencie schopne prociky Intelu a vdaka tomu ze vobec EXISTUJE tlaci ceny dole - a snazi sa konkurovat predovsetkym cenou.
Ale pomer cena/vykon je jednoznacne na strane AMD. Robi konkurencie schopne prociky Intelu a vdaka tomu ze vobec EXISTUJE tlaci ceny dole - a snazi sa konkurovat predovsetkym cenou.
trufam si oponovat - v sucasnosti tlaci dole ceny Intel, AMD sa sice nerad ale musi prisposobovat. Zo strany Intelu do vyzera ako snaha co mozno maximalne znevyhodnit AMD a hadzat im tak polena pod nohy. Nie som jednoznacnym zastancom AMD ci Intelu, som koncovy zakaznik a vyberam si podla toho co je v aktualnom obdobi pre mna lepsie riesenie.
A s tym pomerom cena/vykon v prospech AMD to tiez nie je tak ruzove ako sa moze na prvy pohlad zdat - cenovo dostupnejsie modely CPU ma jednoznacne AMD, avsak s prirovnanim ich vykonu ku konkurencii, ten pomer cena/vykon nevychadza az tak super.
A s tym pomerom cena/vykon v prospech AMD to tiez nie je tak ruzove ako sa moze na prvy pohlad zdat - cenovo dostupnejsie modely CPU ma jednoznacne AMD, avsak s prirovnanim ich vykonu ku konkurencii, ten pomer cena/vykon nevychadza az tak super.
No aj to je jeden pohlad... Vobec ti ho nevyvraciam. Taktiez som koncovy uzivatel a je mi srdcene jedno ci v masine tyka Intel alebo AMD.
Snad mala poznamka: chcel som tym viac menej povedat, ze
a) Intel je najlepsi /momentalne samozrejme/
b) AMD je jedina relevantna konkurencia (kedze nie je a) musi konkurovat cenou))
c) Keby nebolo AMD Intel si moze na prociky hadzat ceny ako MS na Winodws
Snad mala poznamka: chcel som tym viac menej povedat, ze
a) Intel je najlepsi /momentalne samozrejme/
b) AMD je jedina relevantna konkurencia (kedze nie je a) musi konkurovat cenou))
c) Keby nebolo AMD Intel si moze na prociky hadzat ceny ako MS na Winodws
-
Hulkm
Professional
dalsie vec k comu prispieva konkurencia je snaha byt lepsi ako konkurencia...tym by utrpel techniky pokrok a nemuseli by sme byt tam kde smeŠu-Do napísal:tak asi... to je tak vzdy.. kebyze nie je konkurencia hocikde nemaju o co sutazit kto viac preda... keby nebol iny mobilny operator nebehaju tolke reklamy a bitka o najnizsie ceny
-
Dinoso
Medium Expert
no
hmm no ale ja som si tam dal ATI8500 w/TV 64 MB DDR je to dobra karta??? a HDD mam 60 GB mal som aj 120 Gb ale ked som ho zapojil asi sa zasekla citacia hlava lebo dost huci a akoby sa tam nieco zaseklo a pipa ... a mam XP SP 2 idem doinstalovat SP3 a dufam ze to pojde on tak nehuci len ked nieco robim hram hru alebo nieco take tak trocha huci HDD ale inak nic a este sa mi stane niekedy ze ked som na pc a vela procesov napr na zaciatku tak sa mi uplne zasekne a musim tvrdy restart