najlepsie bolo ked som vyhulil muzike, mali ste pocut ten vykrik radosti
Ktorých užívateľov tohto fóra poznáte osobne?
-
midnight_man
Guru
V case, ked som toto forum objavil som nepoznal osobne ziadneho uzivatela hojko.com. Prvi uz teraz uzivatelia, ktorych poznam osobne sa stali clenmi fora az po tom, co sme sa spoznali (mozno tak trosku aj ja som pricinou ich registracie
). No neskor som spoznal aj tych, ktori su stalicami hojko.com uz niekolko rokov (a stretol som sa s nimi aj vdaka hojko.com).
Guisseppe - spolubyvajuci + spoluziak
, aach tie hodiny, co sme s nim a jozinom stravili na HA..
jozinko - taktiez spolubyvajuci, verim, ze na tom intraku aj zostane...
Na hojku sa cim dalej, tym viac "usidluje"
neitka - jozinkova priatelka. Mile, ako nam na intraku vysvetluje zaujimavosti, ktore sa naucila v skole.
johnny171 - prva osoba (uzivatel hojko.com), ktoreho som spoznal osobne a zaroven datum registracie je nizsi ako datum mojho nastupu na vysku. Btw. Guisseppeho spoluziak.
krasko - dlhsie planoval ist do KE vybavit urcite veci, popritom ist so mnou na pivko, kde sme sa spoznali. Linux guru
janci__kgsm - pri obvyklom prezerani fora sa mi zdal tento nick povedomi, chodil do takych sekcii, ktore citam asi najviac. Nakoniec som zistil, ze je to moj spoluziak.
No tusim, ze jeho aktivita na fore poklesla (to vsak nemeni nic na tom, ze ho poznam osobne a teda pravom patri aj do tohoto prispevku v tejto teme) 
No a posledne som spoznal z neoficialneho lamky.net stretka:
Gangy, Mephy, Dead_Warrior, yoplin, beardie, robeno a pe3x
snazil som sa zoradovat ludi v prispevku podla toho, ako som ich spoznal (i ked nie vzdy sa to dalo
)
dufam, ze som nezabudol na nikoho.
//edit 1500.-ty prispevok
Guisseppe - spolubyvajuci + spoluziak
jozinko - taktiez spolubyvajuci, verim, ze na tom intraku aj zostane...
neitka - jozinkova priatelka. Mile, ako nam na intraku vysvetluje zaujimavosti, ktore sa naucila v skole.
johnny171 - prva osoba (uzivatel hojko.com), ktoreho som spoznal osobne a zaroven datum registracie je nizsi ako datum mojho nastupu na vysku. Btw. Guisseppeho spoluziak.
krasko - dlhsie planoval ist do KE vybavit urcite veci, popritom ist so mnou na pivko, kde sme sa spoznali. Linux guru
janci__kgsm - pri obvyklom prezerani fora sa mi zdal tento nick povedomi, chodil do takych sekcii, ktore citam asi najviac. Nakoniec som zistil, ze je to moj spoluziak.
No a posledne som spoznal z neoficialneho lamky.net stretka:
Gangy, Mephy, Dead_Warrior, yoplin, beardie, robeno a pe3x
snazil som sa zoradovat ludi v prispevku podla toho, ako som ich spoznal (i ked nie vzdy sa to dalo
dufam, ze som nezabudol na nikoho.
//edit 1500.-ty prispevok
-
lekoklatik
VIP