Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Kuklaci , tazkoodenci , sbs ...
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 27.02.2006

PríspevokZaslal: 11 Okt 2006, 13:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

kamosovi pri prepade v klube jeden kuklac totalne rozdrtil ruku tvrdou botou s tym ze podla neho mal v ruke noz a ohrozoval spolocnost ... nikdy sa nedovolal pravdy a ruku mal v ri*i nehorazne dlho ... Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
m3thod-man
Star
Star

Založený: 23.09.2005

PríspevokZaslal: 11 Okt 2006, 13:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

takyto SBSkary keby strazili obchody asi by sa nekradlo Very Happy
http://www.youtube.com/watch?v=3jM9Qzs9isY&mode=related&search=
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
qwerty-xyz
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 11 Okt 2006, 16:04    Predmet: Re: Kuklaci , tazkoodenci , sbs ... Odpovedať s citátom  

r3sp3ct napísal:
Keby ti bývali 56 ročný zápasník buchol po ksichte, tak by si nepísal, s takou irónou.
no buchnu vo velkych mestach ale v malych mestach sa väcsinou kazdy pozna a sbs si dobre rozmysli ci da dakomu po hube,pretoze v mensom meste si dotycny zapamäta face a necha ho zmlatit ked sbs-kar pojde z hypermarketu domov/moj nazor/
Wink
pinacolada napísal:
kuklaci:total buze****.asi maju male pipiki a na diskotekach si to kompenzuju Rolling Eyes
tazkoodenci:nemal som s nimi skusenost ale sa mi strasne pacia ich vystroj a tak.dost brutus vyzor Smile
sbs:to ani nepovazujem za nejaku jednotku skor ako domobranu sukromnych objektov.su neskodny a zbytocny
...ale najradsej mam mestskych policajtov...to su fakt dute lebky Hehe
no hej tazkoodenci maju nadhernu vyzbroj ale niekedy su taj vyzbrojeni kuklaci alebo tazkoodenci s kuklami.....to uz vyzera zaujimavo a maju aj zbrane Crying or Very sad
tych sa bojim.
Návrat hore
Tomasito
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 30.01.2005

PríspevokZaslal: 11 Okt 2006, 22:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kazdemu kto sa pri zasahu "kuklacov" rehoce, ma blbe poznamky,... resp. nerobi to, co mu prikazu a nahodou mu skonci pazba v chelle... tak mu treba. Alkohol, fet etc. nie su ospravedlnenim. O tom, ze su/boli mnohokrat nasadzovani zbytocne, prehnane casto- dokonca pravidelne- na beznych diskotekach a buzeruju zvacsa beznych ludi, si pocas zasahu mozme akurat svoje pomysliet- to je asi tak vsetko. Najma pocas ministrovania Organu Palka boli v BA kuklaci beznou sucastou vikendovych zurok... bezne sa stalo, ze ste mali na nich "stastie" v jednom lokale, po zasahu ste lokal zmenili a po par minutach ako ste si objedali drink ste tu cest mali o5. Po case to beriete uz ako rutinu, horsie to zvladaju ludia, ktori s podobnymi akciami maju prvu skusenost- najma baby (krik, zbrane, maskovani muzi,...). A co ma na tychto zasachoch vytacalo najviac? Ti ktori mali vediet, ti o ich prichode vzdy vedeli a "uplne nahodou" prichadzali vzdy chvilu PO zasahu. Tieto akcie sa robili len pre oko verejnosti- aby to vyzeralo tak, ze sa bojuje proti organizovanemu zlocinu. Pritom "organizovany zlocin", dokonca aj ti najposlednejsi pesiaci vedeli, ze v dany vecer maju kuklaci akciu. BTW. najvacsi kkti boli kuklaci z TT, pohodaci boli z TN. Clovek chape, ze chalani len plnia prikazy zhora, ale na tychto dvoch "partiach" bolo krasne vidiet, ze nie su kuklaci ako kuklaci... pokym jedni sa v buzerovani doslova vyzivali... az to cloveku pripadalo tak, ze cakaju na najmensiu prilezitost aby sa mohli predviest... druhi zasahovali vyslovene do tej miery, ako bolo nevynutne- aj ked kriku narobili tiez dost (hold, musia).
Návrat hore
last_knight
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: 12 Okt 2006, 10:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

s kuklacmi nemam osobnu skusenost a dufam ze ani nebudem mat (aj ked jedneho poznam - kamarat). Podla mna je dobre ze su taky aky su, aj ked to casto prezenu, ale musia mat nejaky respekt.
s poriadkovou policiou mam skusenost a celkom v pohode, pokial nemaju dovod podat gumoliecbu
a sbs, to je kategoria sama o sebe, hlavne v obchodnych centrach je to sila. ale najdu sa aj normalny medzi nimi
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
R1k1nko
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 31.12.2005

PríspevokZaslal: 12 Okt 2006, 14:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
kuklaci:total buze****.asi maju male pipiki a na diskotekach si to kompenzuju Rolling Eyes

Suhlasim/ robia to ludia co v hlave nemaju nic ! a su nervaci !!
( trubky )
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 12 Okt 2006, 14:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak s tymto az tak velmi nesuhlasim , pretoze ked si vezmes uz tuhsie akcie - drogovy "magnati" a pod . tak to nemoze robit len tak hocikto...
Ide o to , ze musia byt v strehu stale , ide im o zivot ..
Návrat hore
Gangy
Addict
Addict

Založený: 18.11.2004

PríspevokZaslal: 12 Okt 2006, 16:48    Predmet: Odpovedať s citátom  

Keby sa kuklaci nespravali tak ako sa spravaju, boli by vsetkych na smiech ako ostatne zlozky policie. Len takto ziskaju respekt ktory potrebuju, bez neho by toziz boli nanic.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
qwerty-xyz
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 12 Okt 2006, 21:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

schw33k napísal:
Tak s tymto az tak velmi nesuhlasim , pretoze ked si vezmes uz tuhsie akcie - drogovy "magnati" a pod . tak to nemoze robit len tak hocikto...
Ide o to , ze musia byt v strehu stale , ide im o zivot ..
no neviem ci im ide pri akciach o zivot ja si myslim ze skor nie.Typicke priklady kukly vbehnu na diskoteku a biju 15 rocne deti -- ide im o zivot???
dalsia situacia sedis si v trenkach pri kompe a nabehnu ku tebe kukly za to ze ta niekto udal ze mas ileg. cd ...dostanes poriadnu bitku a ide om vtedy o zivot???
dalej spominas drogovych magnatov ..tak toto co vidim v telke....no situacia pride 30 kuklacov na dvoch troch mafianov ktori mozno mali v sufliku neaky ten revolver ale ho ani nepouzili.....ide tam o zivot???
ked idu niekde kuklaci nikdy to nie je o zivot a nikdy to nie je realny boj...o zivot by slo policii vtedy...keby aj teroristi alebo mafiani mali neprestrelne vesty a samopale......vtedy by to bolo ozajstna prestrelka...a nie skocit na niekoho a kopat ho
Wink
Návrat hore
micpu
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.08.2006

PríspevokZaslal: 12 Okt 2006, 22:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kód:
http://www.minv.sk/rovnosaty/index.htm

takto by mali nase zabicky vyzerat Razz som to minule vyhrabal ked som hladal aku ma slovenska policia vyzbroj btw.: nevie niekto nejaku stranku kde by to bolo napisane, popisane, odfotene?
Cool
Návrat hore
Sheep
Addict
Addict

Založený: 18.02.2005

PríspevokZaslal: 13 Okt 2006, 7:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zasahove jednotky treba brat osobitne, pretoze zaroven ich agresivita byt musi/nemusi teda ked dostanu rozkaz je uz niekomu hore jedno ci dakomu usta len nacnu alebo uplne rozbiju.Zalezi na kazdom jednotlivcovi samozrejme sa im treba podriadit, lebo ak si to vinutia bude to zle.Ale co sa mi paci su pripraveny nasadit sa do akcie 24/7.
Poriadkova policia je vcelku dobra vec aj ked ju robija obycajne normalni policajti(z dopravnej policie, kancelarii...etc)
SBS zalezi kde operuje Very Happy .
Návrat hore
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 13 Okt 2006, 12:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

qwerty-xyz napísal:
no neviem ci im ide pri akciach o zivot ja si myslim ze skor nie.Typicke priklady kukly vbehnu na diskoteku a biju 15 rocne deti -- ide im o zivot???
dalsia situacia sedis si v trenkach pri kompe a nabehnu ku tebe kukly za to ze ta niekto udal ze mas ileg. cd ...dostanes poriadnu bitku a ide om vtedy o zivot???
dalej spominas drogovych magnatov ..tak toto co vidim v telke....no situacia pride 30 kuklacov na dvoch troch mafianov ktori mozno mali v sufliku neaky ten revolver ale ho ani nepouzili.....ide tam o zivot???
Odpovedam Ti zretelne a jasno - IDE IM O ZIVOT PRI KAZDEJ AKCII je proste nemyslitelne mysliet si ze diskotekove akcie su bezpecne .. 15 rocne deti ? v dobe masovo pouzivanych zbrani , si zdrogovany zasran dvakrat nerozmysli co ma spravit aby mu drogu nenasli
sedis v trenkach pri kompe , si drogovy diler a nemam ziadnu zbran pripravenu??? lol
dvaja drogovy magnati a nejaky ten revolver .. lol to nemyslis vazne
Návrat hore
nadl
Light Star
Light Star

Založený: 06.09.2005

PríspevokZaslal: 13 Okt 2006, 16:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

schw33k napísal:
omg preco by mi mal buchnut? a keby a mi 56 rocny buchol po ksichte , buchnem mu spat ... btw preco prave zapasnik , nepoviem boxer ale zapasnik ?
Pre tych chytajucich sa slovicok - myslel som SBS amaterov , ziadnych zapasnikov , iba vyschnutych alkoholikov , pisal som hypermarketovych
Myslím že nemusíš byť zapasník ani nemusíš boxovsať exstra ligu a dokážes taktiež poriadne udrieť. To záleží na výcviku npr. armádni vysadkári, medzi nimi boli poriadne esa, dokazali by pozametať poriadne kuklačmi to mi ver o SBS to vobec nehovorím.
Návrat hore
taurus666
Expert
Expert

Založený: 14.11.2006

PríspevokZaslal: 14 Nov 2006, 1:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

A co si predstavujete pod tym pojmom-kuklaci?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger
safan
Star
Star

Založený: 25.04.2006

PríspevokZaslal: 20 Nov 2006, 9:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

ako co...myslim,ze kuklaci su proste kuklaci.hovorime o zlozke policie nie?blba otazka...
Cool
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: