Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Kuklaci , tazkoodenci , sbs ...
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 12.04.2006

PríspevokZaslal: 20 Nov 2006, 10:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Uz som parkrat stretol kuklacov na diskoteke... co ja viem? a celkom v pohode typci, ked nerobis bordel... tak napr. raz tancujeme, disko v plnom prude, zrazu zapnu svetla, vypnu hudbu a nabehnu chlapci s mp5 Very Happy a zacnu hulakat "nabok, rozostupte sa". Tak sme tam stali, pozerali ako beru fetakov a dosiel jeden k nam a ze OP, tak sme mu dali, kukol a povedal "v pohode chlapci".
Na inej diske sme sedeli a zase nabehli, stali uplne pri nas, boli sme ticho a vsetko v pohode, ale jeden chalan sa tam zacal na jedneho kuklaca usmievat s pivom v ruke, ale nic nebolo, iba mu povedal, ze sadni si...
Cize s kuklacmi mam viac zazitkov a vsetky boli v pohode. Ved ked sa viem spravat a neni som magor, tak by mi mali dat v podstate pokoj.

SBS mam v rici... ja nekradnem, tak mi to je uplne jedno.
Tazkoodenci su v pohode podla mna a odkazujem, nech nakopu prdel tym holohlavym futbalovym fanusikom Very Happy

PZSR Rulzzz
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Carver11
Light Star
Light Star

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 20 Nov 2006, 11:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

s kuklacmi nemam skusenosti, ale v anglicku na zapase ManU a cosi, kamos mi rozpraval, ze tam bol, a ti tazkoodenci tam su na konoch. stoja medzi ludmi tak v 50metrovych rozostupoch a ked sa nieco niekde zomelie, tak hned tam upaluju. jedneho chceli nejaki magori zhodit z kona, tak sa tam hned dalsi traja rozbehli na tych konoch cez dav hlava-nehlava. ludia si uz potom rozmysleli, ci budu vystrajat. ked sa taky typek s obuskom v ruke rozbehne na tom koni a drti cez dav ludi. to len vsetci respekt vtedy. odskakovali ako splaseni Shocked
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 20 Nov 2006, 14:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

Kuklaci? Razz Ano...Razia v podniku a jeden mily ujo v kukle mi prastil hlavu o stol Smile
SBS? Raz nas vyhnali z auparku zat oze mse robili blbiny Razz
Tazkoodenci? zatial nie...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
taurus666
Expert
Expert

Založený: 14.11.2006

PríspevokZaslal: 24 Nov 2006, 20:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

safan napísal:
ako co...myslim,ze kuklaci su proste kuklaci.hovorime o zlozke policie nie?blba otazka...
Cool

no dobre,tak tu je jedna dobrá stránka o kukláčoch-www.specialunits.sk. Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Yahoo Messenger
min01
Expert
Expert

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: 25 Nov 2006, 0:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nemam ziadne skusenosti ale v obchode som videl ako sbskar chytil trinásťročných ako kradli
Návrat hore
NUMA
Expert
Expert

Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 25 Nov 2006, 9:30    Predmet: Re: Kuklaci , tazkoodenci , sbs ... Odpovedať s citátom  

schw33k napísal:
Nejaky skusenosti , nazory na tieto zlozky ?
Osobne s kuklami skor negativne .. vravi sa ze nemaju svedomie , ale ked som videl ako na discu jednej spolocensky-unavenej leziacej dievcine nakopol tvar ako keby rozkopaval dvere , mal som dost ... ( pravdou vsak zas je , ze nikdy nemozu na nic cakat na takych akciach , kde im moze ist niekedy o zivot , ale ona ho proste iba chytila za nohu spita na mol... )
Tazkoodencov som stretol na stadione , pripadaju mi celkom v pohode ...
A SBS , hlavne hypermarketovy SBS- kary , to su tvrdasi Smile 50 rocny ujovia a tety
no to ty SBS v HYPERNOVE napr to su fakt tvrdi ludia ale taq al som spor uz snimi ked sme boli najebani v hypernove
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: