|
|
|
| Autor |
Správa |
Skodka Medium Expert

Stav:  Založený: 21.06.2005 Príspevky: 107 Bydlisko: MARTIN Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2006, 17:56 Predmet: Kúpa auta s nemecka |
|
|
Zdravím
Chcel by so msa spýtať tých ktorý sa do toho rozumenú poriadne , takže píšte iba tý ktorý máte skúsenosti s dovozom aut.
Takže chcel by som si doviest s nemecka nieco taketo AUTO
chcem sa spytat ci by som to mohol doviest a napisat u nas na znacky lebo som niekde pocul zevraj sa moze doviest auto az po roku vyroby 1996 a ta honda je 1995, lebo zevraj tie auta ktore su uz vyrobene v roku 1996 maju niake oznacenie E - niaky certifikat alebo co. |
|
| Návrat hore |
|
 |
IgiPoP Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.09.2005 Príspevky: 448 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2006, 18:27 Predmet: |
|
|
nie je tych civicov uz v Martine dost? ved vsade kde sa pozries je nejaky sklatrasuci civic, pripadne crx-ka. zajdi na trusalku, tam ich je ajajaj.
a tiez prosim ta, oprav si gramatiku, lebo ked to vidim, az ma v zatku picha.
//edit: este si mi karmu zabudol odobrat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skodka Medium Expert

Stav:  Založený: 21.06.2005 Príspevky: 107 Bydlisko: MARTIN Karma: 
|
Zaslal: 17 Nov 2006, 18:38 Predmet: |
|
|
| IgiPoP napísal: |
nie je tych civicov uz v Martine dost? ved vsade kde sa pozries je nejaky sklatrasuci civic, pripadne crx-ka. zajdi na trusalku, tam ich je ajajaj.
a tiez prosim ta, oprav si gramatiku, lebo ked to vidim, az ma v zatku picha. |
pisal som aby tu pisali iba ty ktory poradia a nie tieto tvoje mudre rady mne je jedno ci je v MT 200 alebo 500 Civikov a za druhe na trusalke urcite nebudem kupovat dobre tam oje*** predavaju tam burane auta a ktomu este aj drahe.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2047
Zaslal: 18 Nov 2006, 10:08 Predmet: |
|
|
taketo starsie a lacne auta sa dovazat neoplati.
realne sa oplatia auta za 10 tisic a viac euro, rozdiel ceny oproti SR tam uz moze byt zaujimavy a vacsinou su rok vyroby 2000+, teda jednoduche prihlasovanie.
ak chces civica, citaj par dni inzeraty v avize a isto nieco kupis, nevymyslaj s nemeckom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1825
Zaslal: 18 Nov 2006, 11:02 Predmet: Re: Kúpa auta s nemecka |
|
|
| Skodka napísal: |
Zdravím
Chcel by so msa spýtať tých ktorý sa do toho rozumenú poriadne , takže píšte iba tý ktorý máte skúsenosti s dovozom aut.
Takže chcel by som si doviest s nemecka nieco taketo AUTO
chcem sa spytat ci by som to mohol doviest a napisat u nas na znacky lebo som niekde pocul zevraj sa moze doviest auto az po roku vyroby 1996 a ta honda je 1995, lebo zevraj tie auta ktore su uz vyrobene v roku 1996 maju niake oznacenie E - niaky certifikat alebo co. |
Jj, tohoto civica nedovezies, lebo je to vyrobene do 96. Da sa doviezt, ak spravis velku STK za 80tis.
Dovoz takychto lacnych aut sa zvacsa neoplaca, lebo len prihlasenie stoji ~9200Sk a to este treba pocitat s COC, cestovanim ...
Bohuzial od 96 bola na trhu uz dalsia generacia Civica, takze s 5th gen. nepocitaj. Mozes kupit aj na SK, lenze tu su Civicy v hroznom stave. Kazdy na tom jazdi ako na zavodiaku, kruti to do otacok. Nastastie tie motory dost vydrzia, ale nic nie je vecne. Zopar kuskov v dobrom stave sa najde (moj mal 9tis. km, ale dohovie v akom stave je po roku, odkedy je prec). Treba hladat a hlavne skusat. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Miso15 Novice

Stav:  Založený: 03.11.2005 Príspevky: 8 Bydlisko: Banska Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 18 Nov 2006, 11:24 Predmet: |
|
|
| no rad by som ti pomohol,aj moj foter ma z nemecka auto ale to je rok vyroby 99,aj to cez niekoho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|