Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Kúpa auta s nemecka
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Skodka
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 21.06.2005

PríspevokZaslal: 17 Nov 2006, 17:56    Predmet: Kúpa auta s nemecka Odpovedať s citátom  

Zdravím
Chcel by so msa spýtať tých ktorý sa do toho rozumenú poriadne , takže píšte iba tý ktorý máte skúsenosti s dovozom aut.
Takže chcel by som si doviest s nemecka nieco taketo AUTO
chcem sa spytat ci by som to mohol doviest a napisat u nas na znacky lebo som niekde pocul zevraj sa moze doviest auto az po roku vyroby 1996 a ta honda je 1995, lebo zevraj tie auta ktore su uz vyrobene v roku 1996 maju niake oznacenie E - niaky certifikat alebo co.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
IgiPoP
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 12.09.2005

PríspevokZaslal: 17 Nov 2006, 18:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

nie je tych civicov uz v Martine dost? ved vsade kde sa pozries je nejaky sklatrasuci civic, pripadne crx-ka. zajdi na trusalku, tam ich je ajajaj.
a tiez prosim ta, oprav si gramatiku, lebo ked to vidim, az ma v zatku picha.

//edit: este si mi karmu zabudol odobrat Laughing
Návrat hore
Skodka
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 21.06.2005

PríspevokZaslal: 17 Nov 2006, 18:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

IgiPoP napísal:
nie je tych civicov uz v Martine dost? ved vsade kde sa pozries je nejaky sklatrasuci civic, pripadne crx-ka. zajdi na trusalku, tam ich je ajajaj.
a tiez prosim ta, oprav si gramatiku, lebo ked to vidim, az ma v zatku picha.

pisal som aby tu pisali iba ty ktory poradia a nie tieto tvoje mudre rady mne je jedno ci je v MT 200 alebo 500 Civikov a za druhe na trusalke urcite nebudem kupovat dobre tam oje*** predavaju tam burane auta a ktomu este aj drahe. Mad
Návrat hore
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 01.08.2006

PríspevokZaslal: 18 Nov 2006, 10:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

taketo starsie a lacne auta sa dovazat neoplati.
realne sa oplatia auta za 10 tisic a viac euro, rozdiel ceny oproti SR tam uz moze byt zaujimavy a vacsinou su rok vyroby 2000+, teda jednoduche prihlasovanie.

ak chces civica, citaj par dni inzeraty v avize a isto nieco kupis, nevymyslaj s nemeckom.
Návrat hore
mishenko
King
King

Založený: 20.06.2005

PríspevokZaslal: 18 Nov 2006, 11:02    Predmet: Re: Kúpa auta s nemecka Odpovedať s citátom  

Skodka napísal:
Zdravím
Chcel by so msa spýtať tých ktorý sa do toho rozumenú poriadne , takže píšte iba tý ktorý máte skúsenosti s dovozom aut.
Takže chcel by som si doviest s nemecka nieco taketo AUTO
chcem sa spytat ci by som to mohol doviest a napisat u nas na znacky lebo som niekde pocul zevraj sa moze doviest auto az po roku vyroby 1996 a ta honda je 1995, lebo zevraj tie auta ktore su uz vyrobene v roku 1996 maju niake oznacenie E - niaky certifikat alebo co.

Jj, tohoto civica nedovezies, lebo je to vyrobene do 96. Da sa doviezt, ak spravis velku STK za 80tis.
Dovoz takychto lacnych aut sa zvacsa neoplaca, lebo len prihlasenie stoji ~9200Sk a to este treba pocitat s COC, cestovanim ...
Bohuzial od 96 bola na trhu uz dalsia generacia Civica, takze s 5th gen. nepocitaj. Mozes kupit aj na SK, lenze tu su Civicy v hroznom stave. Kazdy na tom jazdi ako na zavodiaku, kruti to do otacok. Nastastie tie motory dost vydrzia, ale nic nie je vecne. Zopar kuskov v dobrom stave sa najde (moj mal 9tis. km, ale dohovie v akom stave je po roku, odkedy je prec). Treba hladat a hlavne skusat.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Miso15
Novice
Novice

Založený: 03.11.2005

PríspevokZaslal: 18 Nov 2006, 11:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

no rad by som ti pomohol,aj moj foter ma z nemecka auto ale to je rok vyroby 99,aj to cez niekoho.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Voľná diskusia
Strana 1 z 1

Prejdi na: