Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Kúpa LCD TV
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
canopus
Guru
Guru

Stav: Odhlásený
Založený: 07.11.2005

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 18:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

co je paradicka je tento Philips 32PF9830,ale aj tak SONY uz minulotyzdennym testom odfajcilo vsetkych vyrobcov zavedenim Live Colour Creation s novou vybojkou typu CCFL,cim sa rozsiruje farebne spektrum o caca 30% a to je pre ludske oko dolezite a nie tych 16 miliard farieb,cim klamu zakaznika,vrchol televizorov

http://elektro.24hod.sk/index.php?page=11&itm=1366
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 14.12.2005

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 18:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

canopus napísal:
co je paradicka je tento Philips 32PF9830,ale aj tak SONY uz minulotyzdennym testom odfajcilo vsetkych vyrobcov zavedenim Live Colour Creation s novou vybojkou typu CCFL,cim sa rozsiruje farebne spektrum o caca 30% a to je pre ludske oko dolezite a nie tych 16 miliard farieb,cim klamu zakaznika
no ja som osobne este nevidel LCDcko od SONY s obrazom ktory by sa mi pacil ... a to CCFL zrejme vyvynul SAMSUNG ... niekde som cital ze vsetky LCDcka pre SONY vyraba samsung a tieto CCFL mali aj byt iba pre samsung tak o tom ze je to v SONY pocujem prvy krat ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
canopus
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 18:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

mikkimikki napísal:
no ja som osobne este nevidel LCDcko od SONY s obrazom ktory by sa mi pacil ... a to CCFL zrejme vyvynul SAMSUNG ... niekde som cital ze vsetky LCDcka pre SONY vyraba samsung a tieto CCFL mali aj byt iba pre samsung tak o tom ze je to v SONY pocujem prvy krat ...
hehe a preco si ho tam oni nedavaju,srandista Laughing
Návrat hore
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 14.12.2005

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 18:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

canopus napísal:
hehe a preco si ho tam oni nedavaju,srandista Laughing
ehm ...
Kód:
http://www.shop-it.sk/tscomputer/?Mode=Sti&StiId=65021

LCD TV 32"(82 cm), 16:9, dynamický kontrast 6000:1, svietivosť 500 cd/m2, rozlíšenie 1366x768, LCD panel S-PVA, podsvietenie New CCFL (zobrazí až o 38 % viac farieb), 25,7 mld, HD Ready, Odozva 8ms, Pozorovací uhol 178?, 3D hrebeňový filter, 4 obrazové režimy, multimemory slot, USB slot, DNIe technológia, SRS TruSurround XT, Game mode, Hotel mode, PIP (1 tuner), picture freeze, plug&play, sleep timer/off timer, 2xHDMI, 2xSCART, Component(Y/Pb/Pr, L/R), Composite, L/R- zadný aj bočný, S-Video- zadný aj bočný, PC in (VGA, WXGA), TXT 1000 strán, bočný výstup pre slúchadlá, otočný podstavec 20? v cene
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
canopus
Guru
Guru

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 19:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

mikkimikki napísal:
ehm ...
Kód:
http://www.shop-it.sk/tscomputer/?Mode=Sti&StiId=65021

LCD TV 32"(82 cm), 16:9, dynamický kontrast 6000:1, svietivosť 500 cd/m2, rozlíšenie 1366x768, LCD panel S-PVA, podsvietenie New CCFL (zobrazí až o 38 % viac farieb), 25,7 mld, HD Ready, Odozva 8ms, Pozorovací uhol 178?, 3D hrebeňový filter, 4 obrazové režimy, multimemory slot, USB slot, DNIe technológia, SRS TruSurround XT, Game mode, Hotel mode, PIP (1 tuner), picture freeze, plug&play, sleep timer/off timer, 2xHDMI, 2xSCART, Component(Y/Pb/Pr, L/R), Composite, L/R- zadný aj bočný, S-Video- zadný aj bočný, PC in (VGA, WXGA), TXT 1000 strán, bočný výstup pre slúchadlá, otočný podstavec 20? v cene
troska som badal,uz aj LG ma ccfl technologiu a dokonca ju mali aj pred 2 rokmi ale to iba pre vojenske firmy vyrabala americka firma bosstar,takze bohvie kde je pes zakopany,aj tak vsetky projekty su zalozene na vojenskej technologii,i ked mozne to je v spolupraci SONY a SAMSUNG Very Happy,bohvie,mozno mas pravdu neviem,ale mne sa zsae viac pacia sonacke obrazovka ako tie samsungacke,ale to je predsa jedno 100 ludi 1010 chuti,no nie?
Návrat hore
skurud-hay
Expert
Expert

Založený: 29.01.2006

PríspevokZaslal: 03 Jan 2007, 19:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

canopus napísal:
.............
ako prečo ani nemyslieť, keď už niečo napíšeš buď konkrétny
canopus napísal:
.............http://elektro.24hod.sk/index.php?page=11&itm=1366
to je ako dobrá vec ale 50 litrov, som písal že to chcem používať aj ako monitor k PC, nie ako domáce kino.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: