|
| Autor |
Správa |
skurud-hay Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 178 Bydlisko: Martin - K2 Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremi Medium Star

Stav:  Založený: 04.07.2006 Príspevky: 332 Bydlisko: Banská Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2007, 14:55 Predmet: |
|
|
| ten link uz nieje funkčny "tovar nebol najdeny" |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15345 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2007, 3:11 Predmet: |
|
|
Jeremi: Zmaz si tu ciarku na konci linku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
skurud-hay Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 178 Bydlisko: Martin - K2 Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2007, 6:57 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
Jeremi: Zmaz si tu ciarku na konci linku  |
Dík za postreh už som to opravil a malo by to fungovať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremi Medium Star

|
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5584
Zaslal: 03 Jan 2007, 14:40 Predmet: |
|
|
Moja skromná rada: dnes sa už neoplatí kupovať žiadny TV bez digitálneho tunera (dvb).
Po prechode na digitálne vysielanie bude treba pripájať takýto tv cez settop box (a samozrejme potom používať dva diaľkové ovládače). Pravdepodobne bude signál v káblovej televízii aj ďalej analógový, ale aj tak, je lepšia investícia, ak má tv aj digitálny tuner (ani jeden s tých, čo sú tu linky nemá digitálny tuner). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremi Medium Star

|
Zaslal: 03 Jan 2007, 14:48 Predmet: |
|
|
| chrono napísal: |
Moja skromná rada: dnes sa už neoplatí kupovať žiadny TV bez digitálneho tunera (dvb).
Po prechode na digitálne vysielanie bude treba pripájať takýto tv cez settop box (a samozrejme potom používať dva diaľkové ovládače). Pravdepodobne bude signál v káblovej televízii aj ďalej analógový, ale aj tak, je lepšia investícia, ak má tv aj digitálny tuner (ani jeden s tých, čo sú tu linky nemá digitálny tuner). |
no to nema ale daj mi aspon jeden link na LCD TV do 20tis co ho ma |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Zaslal: 03 Jan 2007, 15:11 Predmet: |
|
|
| Jeremi napísal: |
| no to nema ale daj mi aspon jeden link na LCD TV do 20tis co ho ma |
S tou cenou máš pravdu. Najlacnejšie LCD s digitálnym tunerom stoja okolo 30000Sk. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Jeremi Medium Star

|
Zaslal: 03 Jan 2007, 15:45 Predmet: |
|
|
| S tou cenou máš pravdu. Najlacnejšie LCD s digitálnym tunerom stoja okolo 30000Sk. |
to ano |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mr.Pablo Amateur

Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 20
Zaslal: 03 Jan 2007, 16:40 Predmet: |
|
|
NEKUPOVAT ORAVU, NEKUPOVAT ORAVU....CENY IDU PRETO DOLU, LEBO ICH KUPILI TURCI....MAM INFORMACIE OD ROZNYCH FIRIEM, CO PREDAVAJU ORAVY, ZE KAZDY DRUHY PRODUKT SA IM VRACIA NA REKLAMACIU...
S tymi Turcami neviem na 100%, ci to je pravda, ale s tymi reklamaciami to je na 100% pravda... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skolacik Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2006 Príspevky: 1376 Bydlisko: Svit/Poprad Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2007, 17:22 Predmet: |
|
|
| a to ako ten digitalny tuner je dobry na to, ze teraz ked mam DIGITV taq nepotrebujem pouzivat ten dekoder??? alebo ako? moc sa do toho nevyznam! daj link na nejaky telkac (LCD or plazma) do 40000 max 45000 s uhloprieckou okolo 90cm co ma ten digitalny tuner, ak je to na to dobre! |
|
| Návrat hore |
|
 |
skurud-hay Expert

|
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Zaslal: 03 Jan 2007, 17:58 Predmet: |
|
|
| Skolacik napísal: |
| a to ako ten digitalny tuner je dobry na to, ze teraz ked mam DIGITV taq nepotrebujem pouzivat ten dekoder??? alebo ako? moc sa do toho nevyznam! daj link na nejaky telkac (LCD or plazma) do 40000 max 45000 s uhloprieckou okolo 90cm co ma ten digitalny tuner, ak je to na to dobre! |
Za tie peniaze má digitálny tuner takmer čokoľvek napr.: philips-32pf7531d. Momentálne je pozemné vysielanie analógové. Digitálne vysielanie je výhodnejšie (pre vysielateľov) z toho dôvodu, že do pásma, kde je dnes jeden program, sa zmestí niekoľko digitálnych programov. Neviem ako na Slovensku, ale v Čechách sa už začalo vypínanie analógových vysielačov (postupne budú vypnuté všetky). Skús pozrieť www.dvbt.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2954 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2007, 18:03 Predmet: |
|
|
na to ani nemysli
Za tie peniaze má digitálny tuner takmer čokoľvek napr.: philips-32pf7531d. Momentálne je pozemné vysielanie analógové. Digitálne vysielanie je výhodnejšie (pre vysielateľov) z toho dôvodu, že do pásma, kde je dnes jeden program, sa zmestí niekoľko digitálnych programov. Neviem ako na Slovensku, ale v Čechách sa už začalo vypínanie analógových vysielačov (postupne budú vypnuté všetky). Skús pozrieť www.dvbt.sk |
Uz dnes mozu digitalny signal prijimat v okoli Blavy, Banskej Bystrice, Zvolena, Kosic a Presove |
|
| Návrat hore |
|
 |
mikkimikki Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 1028 Bydlisko: BA / ZV Karma: 
|
Zaslal: 03 Jan 2007, 18:05 Predmet: |
|
|
no no no vela televizorov nema dvb tunery ... sony to maju skoro vsetky ale co budem mat z dvb-cka ked majo skoro vsetky kontrast len 1500:1 (ble) ... ma to aj zopar philipsov ale aj tak vacsinou su bez DVB ... osobne si radsej kupim kvalitu a budem mat dalsi ovladac (na ten tuner) ...
BTW nevie nahodou niekto kedy sa na slovensku zacne vysielat v HD ? THX |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|