keď si myslel, že sme citlivé,tak to pre všetky neplatí. hlavne pre mňa nie. citlivka nie som, ale vždy sa hodí teplejší spacák, lebo nikdy nevieš kam(kedy) ho budeš brať.pinacolada napísal:pokial nie si zena tak ti fakt staci do -5 (ja mam taky) a ked ti aj tak bude zima tak si das mikinu a problem vyrieseny
Kupa Spacaku
-
in your world
Light Star
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
pozri mam nejake priblizne skusenosti so spacakmi v roznych situaciach ... mam doma da spacaky, jeden taky skor interierovy, ked sa ide na chatu a neni tam dost posteli ... je to nejaky exisport alebo take nieco do -5 ... mal som ho aj v lete na jednej stanovacke a cista pohodka ... keby som ale isiel nieco serioznejsie ako ozierackovu stanovacku, tak sa nan nespolahnem ... niekedy sa moze stat napriklad ze posledne co ti ostane suche je spacak, je dobre ze v takej situacii ta podrzi ... na taketo veci mam Totem ( byvala frakcia Husky ) do -25 ... prezil som v nom zdatne skusobnu zimnu noc na chate ... bolo -13°C v nutri kedze som nekuril a vydrzal som v nom celu noc len tak v natelniku a termospodkach
.. je to vsak cosi ine ako niekde vonku v zime ... takze si skus predstavit podmienky v ktorych ho budes prevadzkovat a od nich usudzuj dalej akej kvalite alebo cene das prednost ... do 2000 vsak zozenies relativne dost dobry spolahlivy spacak, ktory ta v kombinacii s dobrou karimatkou ochrani pred nepohodou ... je na tebe ci si cces niekde na feste nechat ovracat taky spacak
...
-
Martin44
Professional
Jezis Maria tolko kecov pre jeden spacak...
Ved chod do obchodu, pozri si cenu a nejake info co je k nemu prilozene a mas tam uvedene do kolko stupnov je jeho efektivna tepelna izolacia, len to tu uz preboha nerozoberajte...
To ked si pojdem na jesen kupit nove fusakle tak tu mam zalozit temu o tom???
To uz fakt bez internetu nevie pohnut ani prstom?

Ved chod do obchodu, pozri si cenu a nejake info co je k nemu prilozene a mas tam uvedene do kolko stupnov je jeho efektivna tepelna izolacia, len to tu uz preboha nerozoberajte...
To ked si pojdem na jesen kupit nove fusakle tak tu mam zalozit temu o tom???
To uz fakt bez internetu nevie pohnut ani prstom?
-
Runes
Addict
coleman biker ma ho brat a nepovedal nanho kriveho slovka je to malicke a teple stoji ale okolo 2000 neviem ci to je podla teba vela lebo podla mna je to uplne v pohode cena zalezi od toho ako vnimas tieto veci.
http://www.trekland.sk/page1649sk.html?c=11
ja mam spacak z exisportu ktori ma rovnake parametre ako ten biker no ale ani zdaleka sa mu nepriblizuje bol lacnejsi o cca 900sk ale vravim v porovnani s colemanom je to prd. Proste znacka ako exisport sa nemoze porovnavat s Colemanom alebo Deuter.
Btw najmudrejsie bude ked dojdes do normlaneho trekoveho obchodu povies co zhanas a chalani ti poradia ne ako v exisporte kde to predavaju kuchari a podobne co ani netusia co predavaju sak vidiet na smerovani exicka dosli ako velka voda zamerana na outdoor ale vidis sam ze dneska tam uz s toho maju velmi malo a aj to v rohu predajne, ja uz v exi nakupujem len veci na nicenie ted som si kupil gate napodobneniny rejoiceov a po mesiaci su uz na odpis vyblednute osuchane a to som ich nosil len tak 2x som v nich bol na stene
inak kukni si daco na http://www.huskysk.sk/ lebo oni sa celkom polepsili
EDIT// ted som docital celu temu
no toho montella som kukal inak a vyzera byt v poho
potom poedz ako si spokojny inak keby ti v nom bola zima skus sa vyzliect ale fakt lebo ten coleman je tak robeny ze odraza telesne teplo cize ked je clovek obleceny nema co odrazat
http://www.trekland.sk/page1649sk.html?c=11
ja mam spacak z exisportu ktori ma rovnake parametre ako ten biker no ale ani zdaleka sa mu nepriblizuje bol lacnejsi o cca 900sk ale vravim v porovnani s colemanom je to prd. Proste znacka ako exisport sa nemoze porovnavat s Colemanom alebo Deuter.
Btw najmudrejsie bude ked dojdes do normlaneho trekoveho obchodu povies co zhanas a chalani ti poradia ne ako v exisporte kde to predavaju kuchari a podobne co ani netusia co predavaju sak vidiet na smerovani exicka dosli ako velka voda zamerana na outdoor ale vidis sam ze dneska tam uz s toho maju velmi malo a aj to v rohu predajne, ja uz v exi nakupujem len veci na nicenie ted som si kupil gate napodobneniny rejoiceov a po mesiaci su uz na odpis vyblednute osuchane a to som ich nosil len tak 2x som v nich bol na stene
inak kukni si daco na http://www.huskysk.sk/ lebo oni sa celkom polepsili
EDIT// ted som docital celu temu