Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Kupa stolneho DVD prehravaca
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
josefs
Light Star
Light Star

Stav: Odhlásený
Založený: 26.04.2005

PríspevokZaslal: 14 Okt 2006, 7:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

To Hojko
Dik ze si opisal aj svoje troubles aj ze si napisal cenu z BGS cennika - take nieco (vysku ceny) som aj predpokladal (nemam k ich cenniku pristup).
Nie 15 litrov do prehravaca nemienim dat ani ja (to by za tu cenu musel tancovat, varit veceru a pocas zimnych vecerov ma prikryt dekou ked cumim na bednu ). Je mi jasne ze ani znacka mi v tomto ohlade neposkytne to co by som potreboval (je zaujimave ze z klasickych znaciek sa umiestnil PHILIPS na 10. mieste).
Chcem sa ta este spytat aky je tvoj nazor na YAMADU 6800 - podla mna tento model by mohol splnat ten spravny pomer cena/vykon resp. model Panasonic DVD S52E . Resp povedz co ti u tychto modelov voci Orave chyba. To ze ziadny z pristrojov nebude dokonaly je mi jasne ide mi len o to na ktore vlastnosti a parametre sa zamerat a potom uz zvolit to co tomu bude najblizsie. Dakujem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
hojko
Site Admin
Site Admin

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 14 Okt 2006, 16:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ten Panasonic nema podporu XviDu a teda ani GPEP/GMC, cize pozerat budes moct len DVD filmy a stare DivX filmy, ktore boli vo verzii 3.11, kedze potom vysiel DivX z mody a prisiel na rad XviD, no XviD tento model nepodporuje: http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=44312

K Yamade som nenasiel podrobny popis a nehcelo sa mi ho prilis hladat, takze nedokazem napisat, co by mi tam vadilo.

Tu najdes dobry prehlad DVD prehravacov: http://www.hifishop.cz/default.asp?CatID=60

Doporucujem skusit vyhladavanie, ktore je spravene velmi dobre, takze si budes moct vybrat to co potrebujes: http://www.hifishop.cz/AdvancedSearch.asp?CatID=60 Ja som si zvolil hladat prehravac s cenou nizsou ako 5000, oznacil som divx, xvid, podporu cz titulkov (ale pozor, vela prehravacov ma podporu sk/cz titulkov, ale nie je to oznacene!!!), podporu qpel/gmc a ceske menu. Naslo toho dost, takze si to popozeraj a vyber.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Dusan
Light Expert
Light Expert

Založený: 06.10.2005

PríspevokZaslal: 14 Okt 2006, 17:42    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja len jedno, hlavne nekupuj ORAVU !!!! Cinsky smejd ! Servis onicom, v Trstennej simyslia ze su majstri sveta... (osobna skusenost)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
josefs
Light Star
Light Star

Založený: 26.04.2005

PríspevokZaslal: 15 Okt 2006, 17:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Z toho co som zatial nastudoval ma to taha k SIGMATEKu XM-600 PRO. Ma niekto s tymto pristrojom skusenosti?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Prejdi na: