|
|
|
| Autor |
Správa |
josefs Light Star

Stav:  Založený: 26.04.2005 Príspevky: 236
Zaslal: 14 Okt 2006, 7:52 Predmet: |
|
|
To Hojko
Dik ze si opisal aj svoje troubles aj ze si napisal cenu z BGS cennika - take nieco (vysku ceny) som aj predpokladal (nemam k ich cenniku pristup).
Nie 15 litrov do prehravaca nemienim dat ani ja (to by za tu cenu musel tancovat, varit veceru a pocas zimnych vecerov ma prikryt dekou ked cumim na bednu ). Je mi jasne ze ani znacka mi v tomto ohlade neposkytne to co by som potreboval (je zaujimave ze z klasickych znaciek sa umiestnil PHILIPS na 10. mieste).
Chcem sa ta este spytat aky je tvoj nazor na YAMADU 6800 - podla mna tento model by mohol splnat ten spravny pomer cena/vykon resp. model Panasonic DVD S52E . Resp povedz co ti u tychto modelov voci Orave chyba. To ze ziadny z pristrojov nebude dokonaly je mi jasne ide mi len o to na ktore vlastnosti a parametre sa zamerat a potom uz zvolit to co tomu bude najblizsie. Dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13831 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 14 Okt 2006, 16:23 Predmet: |
|
|
Ten Panasonic nema podporu XviDu a teda ani GPEP/GMC, cize pozerat budes moct len DVD filmy a stare DivX filmy, ktore boli vo verzii 3.11, kedze potom vysiel DivX z mody a prisiel na rad XviD, no XviD tento model nepodporuje: http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=44312
K Yamade som nenasiel podrobny popis a nehcelo sa mi ho prilis hladat, takze nedokazem napisat, co by mi tam vadilo.
Tu najdes dobry prehlad DVD prehravacov: http://www.hifishop.cz/default.asp?CatID=60
Doporucujem skusit vyhladavanie, ktore je spravene velmi dobre, takze si budes moct vybrat to co potrebujes: http://www.hifishop.cz/AdvancedSearch.asp?CatID=60 Ja som si zvolil hladat prehravac s cenou nizsou ako 5000, oznacil som divx, xvid, podporu cz titulkov (ale pozor, vela prehravacov ma podporu sk/cz titulkov, ale nie je to oznacene!!!), podporu qpel/gmc a ceske menu. Naslo toho dost, takze si to popozeraj a vyber. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dusan Light Expert

Stav:  Založený: 06.10.2005 Príspevky: 68
Zaslal: 14 Okt 2006, 17:42 Predmet: |
|
|
| Ja len jedno, hlavne nekupuj ORAVU !!!! Cinsky smejd ! Servis onicom, v Trstennej simyslia ze su majstri sveta... (osobna skusenost) |
|
| Návrat hore |
|
 |
josefs Light Star

Stav:  Založený: 26.04.2005 Príspevky: 236
Zaslal: 15 Okt 2006, 17:20 Predmet: |
|
|
| Z toho co som zatial nastudoval ma to taha k SIGMATEKu XM-600 PRO. Ma niekto s tymto pristrojom skusenosti? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|