|
|
|
| Autor |
Správa |
Blackmoon69 Light Expert

Stav:  Založený: 27.07.2005 Príspevky: 47
Zaslal: 09 Feb 2007, 8:36 Predmet: kupenie RAPID konta |
|
|
neda niekto navod ako si kupit spravne account na rapidshare.com??
myslim ako spravne vyplnit tie formulare a podobne,,nerad by som vyhodil 30EURO do vzduchu |
|
| Návrat hore |
|
 |
iceCream Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.05.2005 Príspevky: 400
Zaslal: 09 Feb 2007, 12:56 Predmet: |
|
|
| ides to kupovat cez paypal alebo cez ten alternativny druh transakcie .. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GunZ Amateur

Stav:  Založený: 08.02.2007 Príspevky: 33 Bydlisko: /home/gunz Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2007, 13:11 Predmet: |
|
|
Ja som si to raz kupil cez paypal. Staci vyplnit drzitela kreditnej karty, expiracne cislo, cislo karty, a security code ktory je na druhej strane karty.
btw: zdravim Nera.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blackmoon69 Light Expert

Stav:  Založený: 27.07.2005 Príspevky: 47
Zaslal: 09 Feb 2007, 14:53 Predmet: |
|
|
| iceCream napísal: |
| ides to kupovat cez paypal alebo cez ten alternativny druh transakcie .. |
to je jedno,,,ja som skusil to cez obidva,,,aj cez paypal ale vobec tomu nerozumiem,,,je to cele po eng,,,nemoze tu dat dakto navod tzv. AKO PRE DEBILOV??
btw:zdravim GunZa |
|
| Návrat hore |
|
 |
KoCi Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2006 Príspevky: 2130 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2007, 15:19 Predmet: |
|
|
v prvom rade nam napis.. Mas kreditnu kartu? (ale nie obycajnu platobnu - electronic use only) Ak nemas, moznost paypal odpada a ostava len wire transfer s cim som ja zatial do styku neprisiel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spesko Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 198 Bydlisko: Kezmarok Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2007, 17:25 Predmet: |
|
|
cawte.. ja som mal podobne problem ani nie pred tyzdnom nevedel som co a ako.. ja som sa pustil do wire transfer lebo paypal som nevedel.. tam som sa len pretukal a vysla mi nejaka obrazovka s udajmi... ked mas internet banking das zahranicne platby a nejako to tam uz vyplnis.. to sa trafis neboj nic... ja som to tak spravil.. aaa dlho nic nechodilo tak som sa bal ze co sa stalo ale prislo mi to asi tak do tyzdna na mail udaje .. a uz ho mam na pol roka  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|