|
| Autor |
Správa |
nicitel5 Light Star

Stav:  Založený: 15.04.2006 Príspevky: 271
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1651 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2007, 17:10 Predmet: |
|
|
LoL? Ci sa oplati je individualna vec kazdeho usera. Ine to je, ked na taku klavesnicu sestris mesiac a potom si ju kupis, alebo ked mas prachov po kkt, takze si ju kupis ihned. Potom je to o tom, ze ci sa oplati alebo neoplati. Stale je to len obycajna klavesnica s primitivnym LCD displayom a par tlacitkami navyse... Osobne by som si v zivote nekupil klavesnicu za taketo prachy, teda nie pre vlastnu potrebu... Ma 18 klaves naviac > su to asi hracske klavesy nieco ako WASD ? Neviem, no zalezi na tebe, ci to potrebujes, a ci nemas kde inde dat tolko "vela" prachov za keyboard... Co sa tyka kvality, samozrejme LGT je na spicke v tomto...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nicitel5 Light Star

Zaslal: 11 Jan 2007, 19:40 Predmet: |
|
|
| ok dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8496 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2007, 21:07 Predmet: |
|
|
no aj keby stala do 500Sk tak by som ju nekupil
uplne nechutna klavesnica... kazda jedna prepchana pic**inami vyzera strasne
IMHO  |
|
| Návrat hore |
|
 |
prask Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.09.2005 Príspevky: 731 Bydlisko: 5rzalka Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2007, 21:20 Predmet: |
|
|
keby som si kupil taku klavesnicu tak nemam kam dat mysku. dufam ze mas nanu miesto na stole  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nicitel5 Light Star

Zaslal: 11 Jan 2007, 22:01 Predmet: |
|
|
tak to mam dost toho sa nebojim ale som ju videl a mal som ju aj v ruke inak je supe vsetko tam je co si len spomeniete este aj usb pripojky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
test Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2005 Príspevky: 668 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2007, 22:34 Predmet: |
|
|
| Hroza, na co ti to bude? Za tie peniaze si viem predstavit uplne nieco ine. Radsej dam 250 korun za klavesnicu, ktoru aj tak rozbije, pripadne si kupim lepsiu mysku alebo si dokupim disk. To su veci, ktore skutocne clovek vyuzije. Nepotrebujem LCDcko na klavesnici, pretoze co pisem vidim aj tak na monitore. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hitman VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2004 Príspevky: 1121 Bydlisko: St.Petersburg Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2007, 22:43 Predmet: |
|
|
jj vraz radsej peniaze do niecoho uzitnejsieho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14120 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 11 Jan 2007, 23:07 Predmet: |
|
|
| hitman napísal: |
jj vraz radsej peniaze do niecoho uzitnejsieho  |
neviem ako ty, ale u mna je klavesnica najpouzivanejsia cast PC, takze na pohodlie nedam dopustit. To co pre teba nie je uzitocne, moze byt uzitocne pre druheho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nicitel5 Light Star

Zaslal: 12 Jan 2007, 8:47 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| neviem ako ty, ale u mna je klavesnica najpouzivanejsia cast PC, takze na pohodlie nedam dopustit. To co pre teba nie je uzitocne, moze byt uzitocne pre druheho. |
stebou suhlasim zobrala si to s tej pravej strany kazdi pouziva 3 veci najcastejsie monitor, mis, a klavesnicu tak podla mna bi my mali sediet a maly bit pohodlne A dakujem za podporu |
|
| Návrat hore |
|
 |
hitman VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.07.2004 Príspevky: 1121 Bydlisko: St.Petersburg Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2007, 18:55 Predmet: |
|
|
| neviem ako ty, ale u mna je klavesnica najpouzivanejsia cast PC, takze na pohodlie nedam dopustit. To co pre teba nie je uzitocne, moze byt uzitocne pre druheho. |
ja netvrdim ze netreba pohodlnu klavesnicu.ale tato klavesnica je bullshit.co mas na to ze ma nejake lcd kde ti ukazuje teplotu a tak ked to vidis na monitore.A inac ak som sa dobre docital tak ti moze ukazovat aj pocet nabojov ak hras nejaku hru a to podporuje.Tak chces povedat ze za takuto kkt budes klavesnicu preplacat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14120 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2007, 19:30 Predmet: |
|
|
| hitman napísal: |
ja netvrdim ze netreba pohodlnu klavesnicu.ale tato klavesnica je bullshit.co mas na to ze ma nejake lcd kde ti ukazuje teplotu a tak ked to vidis na monitore.A inac ak som sa dobre docital tak ti moze ukazovat aj pocet nabojov ak hras nejaku hru a to podporuje.Tak chces povedat ze za takuto kkt budes klavesnicu preplacat  |
Ten maly monitor sa da dost dobre vyuzit - narychlo ma napada, kalkulacka alebo plugin do mirandy ktory ti (napr. pocas hrania) zobrazi spravy. A ta klavesnica nie je len o displayi. A USB hub vidim tiez ako vyhodu. Ja osobne ju nepotrebujem, pretoze preferujem nizkozdvihove klavesnice, ale tvrdit, ze je to bullshit je silna kava. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5165
Zaslal: 12 Jan 2007, 19:39 Predmet: |
|
|
| Ten maly monitor sa da dost dobre vyuzit - narychlo ma napada, kalkulacka alebo plugin do mirandy ktory ti (napr. pocas hrania) zobrazi spravy. A ta klavesnica nie je len o displayi. A USB hub vidim tiez ako vyhodu. |
So všetkým musím súhlasiť. Len cena by mohla byť menšia.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
erik_tt Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.05.2006 Príspevky: 970 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 12 Jan 2007, 20:31 Predmet: |
|
|
| nevideli ste niekde klavesnicu od microsoftu ktora mala tu podlozku na ruky gelovu??viem ze existuje ale nikde ju neviem najst |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 5165
Zaslal: 12 Jan 2007, 20:34 Predmet: |
|
|
| erik_tt napísal: |
| nevideli ste niekde klavesnicu od microsoftu ktora mala tu podlozku na ruky gelovu??viem ze existuje ale nikde ju neviem najst |
Skús pozrieť shop.pocitac.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|