Kyselina mliecna
nj, je to nieco podobne, ako ked v lete rozhoruceny skocis naraz do studenej vody (sok pre organizmus, pre starsich ludi, resp. ludi so slabsim srdcom to moze znamenat aj ten infarkt)... pri tom sporte je to takmer to iste, akurat kym ja dojdem z bajku domov-do sprchy, tak uz aj ochladnem 
asi by na to trebalo ist postupne, t.j. trenovat aj to
asi by na to trebalo ist postupne, t.j. trenovat aj to
Tak to je samozrejme, ze bezny clovek si trebars po neakom futbalceku nebude tlacit ladove kryhy do trenirok.erytrocyt napísal:Kindžo, to čo píšeš môže byť pravda, no v takomto prípade pri normálnych netrénovaných ľuďoch je potrebné dať si pozor na šok, až infarkt.
Uterak? Este keby tak take pifco z chladnicky, ale uterak?bolek napísal:Namiesto kúpeľu nám tréner odporučil ako alternatívu aj ľadové obklady, napr. namočný uterák dať pred bicyklovaním do chladničky a po tréningu prikladať na svaly.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Tak môžeš si dať aj niečo iné z chladničky, napr. prikladať mrazené kurča v sáčkukinjeril napísal:Uterak? Este keby tak take pifco z chladnicky, ale uterak?
Ta zmrzka sa mi pozdava viac, ako ta pipina mrazena.bolek napísal:Tak môžeš si dať aj niečo iné z chladničky, napr. prikladať mrazené kurča v sáčku. Kamoška si položila raz aj vaničku zmrzliny a ako sa jej chladili svaly, tak hneď aj z nej vyjedala
. A čo sa ti nepozdáva na uteráku? Veď namočíš, dáš do sáčku, vychladiť a použiješ.
omg ja trepem koniny : D