La Liga:Primera Division
To v LM boli v semifinále????možno,ale ja sa tak pamätám,že v UEFA...ale to sa asi zle pamatám.kali520 napísal:No boli dokonca v semifinale LM, to bolo v tom roku ked Porto vyhralo a tusim to bolo aj posledne trenerske obdobie Iruretu.
V tej sezone nezabudnem ako dokazali obratit nepriaznivu prehru na San Sire s Milanskym AC z 4:1 na 4:0 na domacom ihrisku.
Ináč ked Torres hral ešte v Atleticu,tak aj oni boli dobrý..podla mňa v tej dobe ešte lepší ako REAL...lenže také tímy,ktoré nemajú takú bohatú históriu,sa len stále len zopár rokov držia tak dobre,potom to upadne...asi to bude tým,že kúpia ich dobrých hráčov
Urcite to bolo LM, lebo ten rok bol ovzvlast zaujimavy, ako som uz pisal LM vyhralo Porto, v tom roku aj Abramovic prevzal Chelsea a prisla tam enklava hracov ako napr Duff, Veron, Crespo, Mutu atd. (mimochodom vtedy bolo semifinale La coruna:Porto a Chelsea:Monaco).spike97 napísal:To v LM boli v semifinále????možno,ale ja sa tak pamätám,že v UEFA...ale to sa asi zle pamatám.
S tym Atletikom s Torresom v kadri ci boli lepsi od Realu som si neni moc isty. Pamatam si dobu ked Atletiko bolo 2 ci 3 sezoni v druhej lige, do prvej dosli niekedy v sezone 2001/2002, a drzali sa v pokojnom strede tabulky, az teraz poslednu dobu sa zacali nejak chytat.
Uprimne, real je aj teraz jedno velke nic, jedniny rozdiel medzi tymto realom a realom plnych hviezd je ze tento pomerne slusne bojuje, ale hra je dost slaba a divacky neatraktivna.spike97 napísal:Ja som chcel napísať,že vtedy hrali krajší futbal,lebo REAL vtedy bol naozej jedno velké nič.
Co sa tyka Atletika tak si myslim ze tuto sezonu hraju celkom pekne aj bez Torresa.