Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

laserová tlačiareň
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
x.vampire
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 23.05.2006

PríspevokZaslal: 29 Dec 2006, 21:12    Predmet: laserová tlačiareň Odpovedať s citátom  

ako dlho vydrží jedna tlačová kazeta (približne)? chcem len vedieť či je mi výhodnejšie si nechať atramentovú alebo si radšej kúpiť laserovú. na mesiac vytlačím asi 20-40 strán. tak asi koľko mi vydrží laserová tlačiareň. atramnetová mi vydrží asi na 3 mesiace.

dá sa k HP LASERJET M1005 MFP kúpiť farebná tlačová kazeta? na nete som našiel iba čiernu.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
KoCi
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 19.01.2006

PríspevokZaslal: 29 Dec 2006, 21:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

ak tlacis mesacne 40 stran a potrebujes tlacit aj farebne - urcite ti postaci atramentovka.. Ak farebne nepotrebujes tlacit, tak je z hladiska spotrebnych nakladov vhodnejsia laserova tlaciaren (ale pri tak nizkej zatazi je to zbytocnost), tam ti jeden toner vydrzi v zavislosti od typu, na 2000-6000 stran, niektore silnejsie modely (ale aj cenovo uletene) maju aj na viac.

Jeden toner pre 2000/3000 stran stoji priblizne 2.500 sk.

Avsak ak uvazujes nad farebnou a do domacnosti - tak si to velmi dobre premysli.. tam uz ten spotrebak nie je tak vyhodny - resp ano je ale vydaje su nehorazne.
1x black na 2500 stran - 2.500 sk
1x cyan na 1500 stran - 3000 sk
1x magenta na 1500 stran - 3000 sk
1x yellow na 1500 stran - 3000 sk

.. a to su ceny len priblizne, niekde sa ceny za farebny toner mozu vysplhat aj cez 4k

.. no a dalej k tomu LASERJET M1005 MFP - je to multifunkcne zariadenie a v tychto cenovych relaciach (rozumej do 10k) su vzdy len ciernobiele..

multifunkcne laserove farebne zariadenia stoja aj par desiatok tisic, napriklad Minolta Bizhub v zavislosti od modelu cca 50k
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
x.vampire
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 31 Dec 2006, 13:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak aké multifunkčné zariadenie by si mi odporúčil. doteraz som mal multifunkčné zariadenie HP PSC 1310 Series ale mi robilo problémy. stále som ho musel dávať do opravy.
Návrat hore
viper0512
Light Expert
Light Expert

Založený: 03.12.2005

PríspevokZaslal: 01 Jan 2007, 14:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

x.vampire napísal:
tak aké multifunkčné zariadenie by si mi odporúčil. doteraz som mal multifunkčné zariadenie HP PSC 1310 Series ale mi robilo problémy. stále som ho musel dávať do opravy.

ja mam epsonku a problemy neboli zatal zadne.. vyber maju d nizkych cien az po tie vyssie.. ale mozno sommal len stasti pri vybere Very Happy
Návrat hore
KoCi
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 19.01.2006

PríspevokZaslal: 01 Jan 2007, 15:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

ono mozno si len nemal stastie na kus Smile .. ale u HP je vseobecne zname ze ich ovladace su tak trosku ehm.. neviem mozno uz sa polepsili lebo dlhsie som nepocul staznost Smile

.. ale v principe je jedno ci zvolis Canon EPSON alebo HP .. do tychto je lahke zohnat Cartridge... horsie je to v pripade znacky Lexmark - tam zohnat naplne je problemove Smile vacsinou sa riesi len tak ze si vopred objednas.

U EPSONu sa mi lubia oddelene naplne a celkom lacne, dokonca u tych nizsich modelov multifunkcnych - 3800 (3850), 4050. Ale zase co sa designu tlaciarne tyka, tak canon je podarenejsi - ale zase ceny naplni sli oproti minulosti ked na spotrebak byvavali najlacnejsi, mimoriadne hore (lebo uz robia naplne ako HP - rovno aj s tlacovou hlavou)
Návrat hore
Blindman
Star
Star

Založený: 13.09.2004

PríspevokZaslal: 01 Jan 2007, 15:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

x.vampire napísal:

najprv by som si pozrel aké veľké náplne tam idú. Dávaj si pozor na 8ml náplne. Samozrejme si rovno pozri cenu nových náplní
Osobne by som domov skôr kúpil čb laserovku, ale samozrejme záleží na čo to potrebuješ
Návrat hore
x.vampire
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 02 Jan 2007, 11:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

chystám sa kúpiť HP All-in-One Officejet 5610. je to dobé multi. zariadenie alebo si mám vybrať niečo iné?
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pomoc
Strana 1 z 1

Prejdi na: