Kód: Vybrať všetko
http://www.bleskovky.sk/cl/13/260294/Laska-a-sex-medzi-ludmi-a-robotmi
Kód: Vybrať všetko
http://www.bleskovky.sk/cl/13/260294/Laska-a-sex-medzi-ludmi-a-robotmi
A potom za par rokov pride za tebou neger a povie: "welcome to the real world", alebo ti pride skynet odpojit kurenieMaki napísal:tak nato sa fakt tesim.... citaj hruba ironia.... ked to takto pojde dalej naco by vobec bola ludska rasa? vymrieme a prenechame planetu robotom nech sa mnozia medzi sebou a tak....no nie? akoze fakt strasne blbosti vedci riesia niekedy
pripomina mi to Cylonov z Battlestar Galactica...
Ano mas pravdu toto je najlogickejsi preklad dalekej buducnosti. Technika sa stane inteligentnejsou ako sme my a preto nas raz premoze. Netvrdim ze to bude uplne vyhynutie ludstva ci ostatnych zivich ras. Ale doba kedy programy zacnu vytvarat programy raz pride a potom sme ako veduca rasa skoncili. Staci ze by aj dnes niekto vymyslel taky program a boli by sme v tahu, vyrobu strojov realizuju stroje, tazbu materialov tiez. Ano stale je veducou cinnostou manualna praca no zaklad na toto existuje uz dnes. Zoberte si procesory vasich pocitacov. Vedia spracovat miliony informacii za sekundu cize su daleko vykonnejsie a rychlejsie ako nase mozgy. Chyba uz len software. A jeho cinnost budu riadit pocitace ktore mame doma, v praci, budu to mobilne telefony, notebooky a dalsie bezne pouzivane elektricke zariadenia. Vznikne takmer dokonale rozmyslajuci system ktory si pocas nejakej doby vyrobi roboticku armadu a hor sa do boja s nasim vlastnym dielom.Maki napísal:tak nato sa fakt tesim.... citaj hruba ironia.... ked to takto pojde dalej naco by vobec bola ludska rasa? vymrieme a prenechame planetu robotom nech sa mnozia medzi sebou a tak....no nie? akoze fakt strasne blbosti vedci riesia niekedy
pripomina mi to Cylonov z Battlestar Galactica...
Aspon to nemusis presviedcat, a ukecas aj na vsakoake preasacinkyturtlak69 napísal:presunie sa to do hardware/software
dost nechutna predstava. to uz by som sa radsej spolahol na DIY (do it yourself) ako na robota/robotku.