jj tento problem mam aj ja a dost ma to sralo - kvoli tomu to ani nekupujemEur0 napísal:hh som si stiahol so steamu demo ale seka i to jak p**a
Left 4 Dead
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak my sme si to s kamosom stiahli, ziadne sekanie som nepostrehol na max grafike a vrelo tu hru odporucam. Demo sme presli coop po LAN na kazdej obtiaznosti a aspon 5x na Expert, je to teda masaker (5 uspesnych pokusov asi z 50). Paradne je, ze vzdy je to uplne ine, inak rozmiestneny zombie, ine rozmiestnenie zbrani po mape. Keby to nebolo take drahe, tak si to kupime, ale zatial to vyzera skor tak ze si pockame na nejaky cracked release pri tych cenach 
-
xH4wK
Tak dnes som skusil demo a mozem povedat iba: WOW!
Zanechalo to vyborny dojem, je to vyborne optimalizovane a vyborne to vyzera. K tomu uplne prirodzene pohyby a reakcie na zasah gulkou, dobre spracovane prostredie...
Len momentalne sa to viac oplati v ramci Valve Complete pack-u, kde su za 99$ vsetky hry od Valve dostupne na steame.
Skoda, ze uz mam orange box, inak by som to asi riesil tym Complete packom, zatial budem cakat na znizenie ceny, ked sa nepodari, tak si asi budem musiet kupit darcek pod stromcek
Zanechalo to vyborny dojem, je to vyborne optimalizovane a vyborne to vyzera. K tomu uplne prirodzene pohyby a reakcie na zasah gulkou, dobre spracovane prostredie...
Len momentalne sa to viac oplati v ramci Valve Complete pack-u, kde su za 99$ vsetky hry od Valve dostupne na steame.
Skoda, ze uz mam orange box, inak by som to asi riesil tym Complete packom, zatial budem cakat na znizenie ceny, ked sa nepodari, tak si asi budem musiet kupit darcek pod stromcek
-
xH4wK
To je mi jasne, no zatial mi na multiplayerove vyzitie staci Team Fortress 2 (aj to teraz nehram kvoli Falloutu 3), takze Left 4 Dead moze pokojne zlacniet az pred letnymi prazdninami, to mi bude vyhovovat najviacKoCi napísal:pri politike ako ma VALVe so svojim STEAM store.. si na take ceny pockas pekne dlho :-/ .. jedine, ze spravia vikendovu akciu, alebo dalsia moznost, ze si to nekupi tolko hracov ako by cakali. Inak to vidim kludne aj na pol roka ak nie viac.
-
xH4wK