Left 4 Dead

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

pri politike ako ma VALVe so svojim STEAM store.. si na take ceny pockas pekne dlho :-/ .. jedine, ze spravia vikendovu akciu, alebo dalsia moznost, ze si to nekupi tolko hracov ako by cakali. Inak to vidim kludne aj na pol roka ak nie viac.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

ja ju hned kupujem , tie prachy su podla mna dobre investovane , ved uz len demo ma naramne bavi :-}
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

KoCi napísal:pri politike ako ma VALVe so svojim STEAM store.. si na take ceny pockas pekne dlho :-/ .. jedine, ze spravia vikendovu akciu, alebo dalsia moznost, ze si to nekupi tolko hracov ako by cakali. Inak to vidim kludne aj na pol roka ak nie viac.
To je mi jasne, no zatial mi na multiplayerove vyzitie staci Team Fortress 2 (aj to teraz nehram kvoli Falloutu 3), takze Left 4 Dead moze pokojne zlacniet az pred letnymi prazdninami, to mi bude vyhovovat najviac :)
xH4wK

no teraz mi kamos kupil valve complete pack ako gift :D taze dnes to stahujem a hram :D L4D powa
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Oproti demu plna hra je bomba. Doporucujem kupit kto hral demo a pacilo sa mu to. Od rana to drtim. Super.
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

Kupujem hned ako dojdem domov
Dedomil
King
King

Uz to stoji ale $49.99
Pozeram ze tam je aj Left 4 Dead - Four Pack. Kupis pre seba a este 3 extra kopie ktore mozes rozdat.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Dedomil napísal:Uz to stoji ale $49.99
Pozeram ze tam je aj Left 4 Dead - Four Pack. Kupis pre seba a este 3 extra kopie ktore mozes rozdat.
Tak ten Four pack vyzera zaujimavo, potom hra vychadza na 38$, co je uz prijatelnejsia cena. Len ja to este teraz nechcem kvoli skole :)
Eur0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Eur0 »

hh tko jednu kopiu daruje:D
KoCi
Darca
Darca

+ 19% dan samozrejme, takze to vyjde na $44,622 .. keby sme sa zozbierali 4ia, isiel by som do toho. Keby daco, tak SS :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

a aky to ma vyznam ked to sa to kupuje ako gift ? vtedy sa neplati dan alebo to nema vyhody ?
KoCi
Darca
Darca

Vyhody to ma take, ze to mozem ja kupit kreditkou cez svoj steam a viem to poslat ako "darcek" niekomu dalsiemu do steamu. Takze ak napriklad ty nemas moznost kupovat s kreditkou, alebo cez paypal, tak ti to jednoduchou formou vie zakupit niekto druhy. Celkovo je balicek chytro vymysleny, kedze v Co-Op hraju prave styria :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

kua stiahnem tu crackunu verziu a ked budu peniaze a aj hra zlacnie tak do toho idem
xH4wK

OVELA lacnejsie vas to vyjde spolu z Valve complete pack :) ja som tak kupil a nelutujem
nejakych 118$ ma to stalo , ale mam tam toto vsetko co je dole na screene.
Prílohy
Image18. 11. 2008-16.46.11.jpg
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

to si dal za to 2800 SK ? ostatne hry som uz vsetky presiel cize mne osobne by to bolo nanic
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

kua skoda ze uz mam vsetky hry od Valve okrem L4D :(
davidian
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davidian »

neviete nahodou niekto ze ak si to objednam normalne cez shop ci to pride uz v piatok lebo krabicova verzia ma vyjst 21. 11 ?
xH4wK

rochedo napísal:to si dal za to 2800 SK ? ostatne hry som uz vsetky presiel cize mne osobne by to bolo nanic
No samozrejme aj ja som ich presiel , ale CS:S , TF2 , L4D , HL2:DM atd... som si chcel aj tak kupit na vianoce kvoly hre cez net , takze teraz to mam a o dost lacnejsie

//autoeditácia príspevku ( 19 Nov 2008, 9:10 )
Takze poznatky z full verzie :

Takze,
Hra je to naprosto uchvatna , ako dlho sme vsetci chceli hru kde budeme partia vs. pocitacom ovladany protivnici ? Tak uz ju tu mame a podarila sa !
Je celkom 5 "modov" v kazdom je 5 map (5. je final mapa) v hre ziskavate archievementy tym ze splnite nejaku ulohu (zatial neviem na co sa pouzivaju)
Na servery sa pripaja vecsinou quick join hodi vas to do lobby (miestnost pred spustenim hry) kde mozte pokecat s ostatnymi a pockat kym budete 4
(4 preto ze v hre su 4 postavy za ktore mozte hrat a to Bill , Zoey , Louis a Francis) hra sa moze samozrejme zacat aj ked su pripojeny len 2 hraci , a tak kontrolu nad zvysnymi dvoma preberie AI... samozrejme ked ma AI kontrolu nad niektorimi postavami , je mozne pocas hry sa na tieto postavy pripojit ...
Zatial som skusal len prvy mod nazvany No Mercy a hral som s toho len 2 mapy (totiz som to dostahoval neskoro vecer a nemal som cas :) a to tie ktore boli v deme , ale mozem povedat ze sa hraju trocha inak ako v deme , na urovni Expert (na ktorej je to imho asi najzabavnejsie lebo sa musite fakt spravat ako TEAM) je tam dost zombikov a je podla mna tazsie dojst do konca ako v deme :)) aspon mojmu teamu sa to nepodarilo a to sme tam boli dobry hraci...
Specialne prisery:
"Smoker" -Prisera ktora vas zacne tahat svojim jazykom a musi vam pomoct teammate
"Boomer" -Tlsty zombik ktory vas "Ogrcia" zelenou tekutinou a vy nevidite takmer nic , ked ho zabijete tak efektne praskne :))
"Tank" -Velky prerasteny zombik ktory vyzera ako Coleman a Orangutan v jednom je skoro nesmrtelny , na zem vas sunda 1 ranou a 2. zabije , musite sustredit palbu a obetovat na neho vsetko co mate (aspon na Expert :-D)
"Witch" -Mala nevinne vyzerajuca zombicka dievcina ktora srdcervuco place, s cervenymi ocami.Prudko reaguje na svetlo a hluk a dokaze vas zabit 1 hitom ked sa jej nevyhnete nevypnete svetla a nepojdete okolo nej ticho :)) navyse ked ju zalarmujete tak krici rychlo beha a zalarmuje kopu zombikov
Vyskytuju sa rovnako nahodne ako v deme
Takisto pri streleni do niektorych aut sa na danom aute zapne alarm co zmobilizuje zombikov v danom mieste a vrhne sa na vas takych 50 zombikov zo vsetkych stran , pomoct vam moze napr. Pipe Bomb - bomba ktora pipa a laka k sebe zombikov ktory k nej veselo napochoduju a nechaju sa efektne hromadne zabit :))) alebo Molotov - to uz asi vsetci poznate :))
Pripadne ak zlozia nejakeho vaseho partaka tak to bude "Tankovat" a vam staci strielat do urovne hlavy , vsetci zaradom budu pekne padat na zem , potom staci partaka "revivnut" teda zdvihnut zo zeme ...
V hre su aj lekarnicky ktore vam doplnia HP na uroven 80% alebo pilulky ktore na isty cas doplnia HP na 80%... mozte mat pri sebe 1 lekarnicku a 1 pilulky , mozte samozrejme healovat aj partaka , pilulky mu mozte hodit lavym kliknutim.
Mozete mat pri sebe 1 velku zbran (zatial som videl M16,Sniperku,Nejaky samopal:),Brokovnicu,atd...) a pistole (najprv 1 potom mozte zobrat druhu a budete mat 2) ktore maju mimochodom neobmedzenu municiu...
Ked vas zabiju hra sa nekonci , po case vas partaci mozu oslobodit na mape v niekolkych miestach (V miestnosti sa objavite a partak vam musi otvorit dvere)...
Ked su vsetci clenovia incapacitated (lezite na zemi a mozte strielat pistolkou a ak vam nikto nepomoze zomriete) tak sa hra konci , to iste ked su vsetci dead samozrejme , zacina za znova od zaciatku mapy...
Tot zatial asi vsetko.

Grafika je na maxime celkom obstojna , navyse hra sa rozhybe pekne aj na slabsich zostavach a o to Valve asi slo :))

//edit: tak pozeram nejake screeny a asi tam bude viac postav... dnes zahram napisem zvysok.
Dedomil
King
King

Sranda. Vcera som to hral nez som siel do prace. Teraz som to chvilku hral a uz mam 17 Achievements spravenych :)
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

Ludia amaterska otazka tato hra je len multi alebo je aj taka ze si ju zahra bezny smrtelnik ako napriklad ja len proti sebe a proti PC
Napísať odpoveď