|
|
|
| Ako najradšej cestujete ??? |
| Autom |
|
39% |
[ 86 ] |
| Lietadlom |
|
37% |
[ 81 ] |
| Autobusom |
|
4% |
[ 10 ] |
| Loďou |
|
2% |
[ 6 ] |
| Vlakom |
|
15% |
[ 33 ] |
|
| Celkom hlasov : 216 |
|
| Autor |
Správa |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2725 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2007, 9:55 Predmet: |
|
|
do prirucnej? 3 pivove pohare v taske s notebookom asi budu fest podozrive, nie?
zuzkazuzka: tento napad sa mi celkom pozdava...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.04.2006 Príspevky: 1513 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2007, 22:38 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
do prirucnej? 3 pivove pohare v taske s notebookom asi budu fest podozrive, nie?
zuzkazuzka: tento napad sa mi celkom pozdava...  |
Keby si videl čo mne kamoš z US niesol v príručnej.. Balík o rozmeroch cca 70x35x20  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1294 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 18 Dec 2007, 23:12 Predmet: |
|
|
| Môj kamoš zase v pohode pricestoval z US - s troma medzipristátiami - s poľovníckym nožíkom v príručnej batožine. Amíci so všetkými svojimi bezpečnostnými opatreniami ho nikde poriadne neskontrolovali a zabavili mu ho až v Prahe na letisku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4769
Zaslal: 18 Dec 2007, 23:24 Predmet: |
|
|
Naposledy ked som letel do Spanielska, zabudol som si vo vacku na rukave bundy kaser, co nosim vecer von s hafanom. Do bolo vzruso, ked to zbadal chlapik na monitore scanera. Ani som sa nestacil poriadne zacudovat, ze nad cim sa moze tak cudovat a vzadu na krku som citil teplucky, jemne vlhky dych dvoch urastenych asi 126,7 kg vaziacich "Airport security" chlapcov. Po malej debate a vysvetleni celej situacie sme sa zasmiali a ja som napol posraty siel s "kludom" do lietadal.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2725 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 18 Dec 2007, 23:39 Predmet: |
|
|
kaser by bol ok. na jar mi rakusaci vo Viedni presnorili celu brasnu na fotak aby nasli ministativ a mohli sa 5 minut rehotat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zorg Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.02.2006 Príspevky: 179 Bydlisko: atm - po dlhom case SK Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 18:51 Predmet: |
|
|
jackb - ako spomenul niekto predo mnou, normalne to omotaj vecami ako uterak a pod, ja mam vzdy v kufri aspon 2 flasky vina a zatial to vzdy prezili. Pohare som uz niesol tiez.
Inak vsetkym ktory sa domov vracaju na sviatky a pod prajem prijemny let, heh. Mna caka zajtra let s poradovym cislom 55 (ja viem, pocitam si to ako magor) a vobec sa mi nechce, zacinam mat tych letisk po krk. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

|
Zaslal: 19 Dec 2007, 21:16 Predmet: |
|
|
letim o tyzden a uz teraz som z toho vyklepany
sice pojde o moj siesty let stale sa lietania bojim |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zorg Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.02.2006 Príspevky: 179 Bydlisko: atm - po dlhom case SK Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 21:23 Predmet: |
|
|
letim o tyzden a uz teraz som z toho vyklepany
sice pojde o moj siesty let stale sa lietania bojim |
Ahh, budes v pohode, este par letov a zacnes si to uzivat, no a neskor ta to zacne nudit. Btw, zil som dva roky v Corku a minimalne dvakrat bolo to pristavanie veeeelmi zaujimave, nie pre slabsie povahy haha. Anyway, vela stastia pri lete aj celkove na tom zelenom ostrove. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

|
Zaslal: 19 Dec 2007, 22:20 Predmet: |
|
|
dakujem, od zajtra sa to stastie bude hodit... vlastne sa rozhodne ci si po prichode z dovolenky nebudem musiet hladat novu pracu
moj 2. let, Heatrow - NewCastle mal tiez "zaujimave" pristavanie: na prvy krat dako nevydalo tak to piloti skusili este raz... lietadlo "podskocilo"... taky pocit ako na horskej drahe... ani 4.ty let nebol bohvieco, mal som zapchate nosne dutiny takze pri pristavani vo Viedni som myslel ze mi roztrne hlavu...
da sa dako zabranit tymto pocitom ked mam nadchu,alebo nieco podobne? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Fabo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2007 Príspevky: 1137 Bydlisko: Košice - okolie / Praha Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 23:05 Predmet: |
|
|
Vo vseobecnosti sa odporuca zuvat zuvacku, prehltat a pod... myslim ze to pomaha aj pri zapchatom nose.
Ak by ta to zaujimalo, tak napr. CSA robi vyslovene "kurzy" proti strachu z lietania, mozno to robia aj v Londyne alebo kdekolvek si.
btw. ked spominas pristatie v NCL, tak tam som zas ja zazil to najlepsie pristatie mojej doterajses leteckej kariery  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3646 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 23:22 Predmet: |
|
|
mal som zapchate nosne dutiny takze pri pristavani vo Viedni som myslel ze mi roztrne hlavu...
da sa dako zabranit tymto pocitom ked mam nadchu,alebo nieco podobne? |
Zapchaj (chyť) si nos a skús do neho dýchnuť, aby Ti doň šiel tlak - ten by mal vyrovnať tlak aj na bubienkoch aj v nose. Ja tak tlak vyrovnávam napr pri šnorchlovaní  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mephy Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 22 Bydlisko: Trulov Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2007, 13:40 Predmet: |
|
|
ja som prvy krat letel toto leto do Pariza a naspat. Super zazitok. Hlavne ako bolo pisane to zrychlovanie na zaciatku. Taktiez ak mate stastie na oblaky ako ja, tak to je krasa. Cista biela krasna vaticka pod vami. Nezabudnutelny zazitok.
Jedine je asi to, ze mi pri stupani a klesani po par stovkach metrov pravidelne zalahlo v usiach... |
|
| Návrat hore |
|
 |
yoplin Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.10.2005 Príspevky: 580 Bydlisko: izba Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2007, 19:51 Predmet: |
|
|
moj prvy let bol zaujimavy. asi preto ze som neletel dopravnym, ale sportovym.model WT9 dynamic. nezabudnutelny pocit, ako ked tahate packu na kaceroch na kolotococh. iba to islo trosku vyssie. pri druhom lete, som si mohol dokonca zasoferovat. treti let bol na 4-miestnom. pilot na ukazoval nejake kusky. volny pad - tak sekundu dve som sa citil ako astronaut, potom pretazenie - ale to sa mi moc nepacilo. ani mojmu zaludku vtedy som bol rad ze som mu to tam nehodil. ale urcite by som si to vyskusal znovu, uz som pripraveny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1944 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 23 Dec 2007, 0:08 Predmet: |
|
|
| Fabo napísal: |
Vo vseobecnosti sa odporuca zuvat zuvacku, prehltat a pod... myslim ze to pomaha aj pri zapchatom nose.
Ak by ta to zaujimalo, tak napr. CSA robi vyslovene "kurzy" proti strachu z lietania, mozno to robia aj v Londyne alebo kdekolvek si.
btw. ked spominas pristatie v NCL, tak tam som zas ja zazil to najlepsie pristatie mojej doterajses leteckej kariery  |
mno v prahe maju trenazer, tusim denny "vycvik" proti strachu stoji 9k  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 891 Bydlisko: UK Karma: 
|
Zaslal: 23 Dec 2007, 14:21 Predmet: |
|
|
| Mne zuvacky a cukriki a podobne hovadiny pri lete nezaberaju, letel som uz niekolko krat, z Britanie na SVK a CZ a naopak. Najradsej teda cestujem vzduchom, a inac siel som uz aj na trajekte, cez LaManche. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|