este raz: diky
Let lietadlom
Hej, letel som 2-krát a bolo to v pohode. Ale ak to mám porovnať s loďou, tak lietadlo sa ani z ďaleka nechytá... Na lodi má človek všetko (teda ak mu financie dovolia): kajutu, posteľ, kopec barov, reštaurácie, odbchody, bazény, herne, diskotéku, jednoducho všetko pričom v lietadle (čo som zatiaľ ja letel - tak som mal jedno sedalo...). Ale liedalo ma velikánsku výhodu, že je strašne rýchle... Takže tak...
Jasne ze ked si chces uzivat, mas lepsiu luxusnu lod... ale ked potrebujes byt niekde rychlo, tak je lietadlo lepsie... letel som +-100x a nestazujem sa, lietanie je moj zivot....Totim napísal:Hej, letel som 2-krát a bolo to v pohode. Ale ak to mám porovnať s loďou, tak lietadlo sa ani z ďaleka nechytá... Na lodi má človek všetko (teda ak mu financie dovolia): kajutu, posteľ, kopec barov, reštaurácie, odbchody, bazény, herne, diskotéku, jednoducho všetko pričom v lietadle (čo som zatiaľ ja letel - tak som mal jedno sedalo...). Ale liedalo ma velikánsku výhodu, že je strašne rýchle... Takže tak...
btw... za 12 hodin by si sa stihol okupat, nakupit a neviem co? a kde by si to napchal do lietadla?:Dviem ze si si sam odpovedal ale nedovolilo mi nerypnut:D
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
a ked letis 747 tam mas uz bar a takTotim napísal:Hej, letel som 2-krát a bolo to v pohode. Ale ak to mám porovnať s loďou, tak lietadlo sa ani z ďaleka nechytá... Na lodi má človek všetko (teda ak mu financie dovolia): kajutu, posteľ, kopec barov, reštaurácie, odbchody, bazény, herne, diskotéku, jednoducho všetko pričom v lietadle (čo som zatiaľ ja letel - tak som mal jedno sedalo...). Ale liedalo ma velikánsku výhodu, že je strašne rýchle... Takže tak...
Ano, ked letis s 1st Class. V Business a Economy ti musia "stacit" aj letusky.Tomasko napísal:a ked letis 747 tam mas uz bar a tak
Btw, moj najkrajsi zazitok z lietania je let so Swiss air - business class, z Bangkoku do Singapuru. Let trval sice len 2 hodinky, ale tie sedacky, ta strava, to pohodlie a ta cokolada... ^^
-
Tomasko
Guru wannabe
Nie nie, bohuzial, ale znamy letel sluzobne 1. class do NY a hovoril mi, ze sa to dalo vydrzat, hodinku stal pri barekinjeril napísal:Ano, ked letis s 1st Class. V Business a Economy ti musia "stacit" aj letusky.Nebodaj si letel uz jumbom prvou triedou?
Btw, moj najkrajsi zazitok z lietania je let so Swiss air - business class, z Bangkoku do Singapuru. Let trval sice len 2 hodinky, ale tie sedacky, ta strava, to pohodlie a ta cokolada... ^^
-
chlapec10
Addict
Ja som uz letel, sice to bolo uz davno(okolo roku 2000)kinjeril napísal:Ano, ked letis s 1st Class. V Business a Economy ti musia "stacit" aj letusky.Nebodaj si letel uz jumbom prvou triedou?
Bolo to na trase Amsterdam-Detroit a spat, tam to bol Northwest Jumbo, spat KLM jumbo...
Sice bar tam nebol, ale len v strede taky stol s cerstvym ovocim a nealko...
zazitok
Mozem sa spytat, co vysla letenka? To len tak zo zaujimavostichlapec10 napísal:Ja som uz letel, sice to bolo uz davno(okolo roku 2000)
Bolo to na trase Amsterdam-Detroit a spat, tam to bol Northwest Jumbo, spat KLM jumbo...
Sice bar tam nebol, ale len v strede taky stol s cerstvym ovocim a nealko...
zazitok
Imho, 1st Class je nesmysel. Ak si chce dopriat niekto (bezny clovek) trochen luxusu pri lietani, staci aj business class.
-
chlapec10
Addict
fuuu tak to ti fakt nepoviem lebo neviemkinjeril napísal:Mozem sa spytat, co vysla letenka? To len tak zo zaujimavosti
lebo som ju neplatil, ale fakt je ze som first nemal mat, a bol som upgradnuty....
hej hej. to je cista pravda... ale zas cena ich economy je niekdy(samozrejme nie vzdy) cena europskeho businessImho, 1st Class je nesmysel. Ak si chce dopriat niekto (bezny clovek) trochen luxusu pri lietani, staci aj business class.Alebo, vybrat si neaku exotiku (Thai, SGP Airlines ...) - ich Economy = europskemu Business class
. Zazil som, neveril som, nechcel som ani z lietadla vystupit.