... ale maju uzasne krasne letusky
Let lietadlom
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
well, vyzera taktomatko888 napísal:chcel by som sa spytat na barcelonske letisko , ake je ?
1000. prispevok
Jajaj,mas veru pravdu. Moje 4 lety so Singapore Airlines boli jednoznacne najlepsie.Je to sice uz par rokov ale uz vtedy (1999) to bolo nieco neporovnatelne s europskym standardom.Vela filmov a hier na vyber na personal screen,sampanske v Economy class, letusky = no commentkinjeril napísal:Alebo, vybrat si neaku exotiku (Thai, SGP Airlines ...) - ich Economy = europskemu Business class. Zazil som, neveril som, nechcel som ani z lietadla vystupit.
-
makaveli
King
takze mam otazocku.. v marci ideme podniknut taky trip, letime cez ryanair 9.3 brno - london, 10.3 porto - london, 12.3 porton - london - brno .. berem so sebou len prirucnu batozinu (do nej chcem dat len nejake jedlo, zo dve tricka a zrkadlovku), mozem si so sebou na palubu zobrat stativ (cca 51 cm, 1,2 kg, hlinik) pripnuty k tomu prirucnemu batohu, nebudu to brat ako zbran alebo neviem co..? dalsia otazocka, do londona na stansted priletime 9.3 podvecer a z londona do porta nam to leti druhy den rano, da sa tam nejako rozumne stravit tych 12 hodin..? lebo spat by som sa asi bal, kvoli batozine, aby mi ju neukradli.. a posledna otazocka, uz sa netyka priamo letu, ale mate nejaky tip co treba navstivit v porte, pripadne nejaky lacny dobry b&b hostel a podobne?
-
chlapec10
Addict
Stativ problem nebyva, ale moze sa stat ze natrafis na niekoho so zlou naladou a uz to problem bude...makaveli napísal:takze mam otazocku.. v marci ideme podniknut taky trip, letime cez ryanair 9.3 brno - london, 10.3 porto - london, 12.3 porton - london - brno .. berem so sebou len prirucnu batozinu (do nej chcem dat len nejake jedlo, zo dve tricka a zrkadlovku), mozem si so sebou na palubu zobrat stativ (cca 51 cm, 1,2 kg, hlinik) pripnuty k tomu prirucnemu batohu, nebudu to brat ako zbran alebo neviem co..? dalsia otazocka, do londona na stansted priletime 9.3 podvecer a z londona do porta nam to leti druhy den rano, da sa tam nejako rozumne stravit tych 12 hodin..? lebo spat by som sa asi bal, kvoli batozine, aby mi ju neukradli.. a posledna otazocka, uz sa netyka priamo letu, ale mate nejaky tip co treba navstivit v porte, pripadne nejaky lacny dobry b&b hostel a podobne?
Ked vravis ze jedlo, tak si daj pozor na tekutiny, aby ti ich nezhabali(vid http://www.airportbratislava.sk/65.html)
S portom ti bohuzial neporadim, bo som tam este nebol
-
Bolldar
Medium Expert
Seřadím podle nejoblíbenějšího: Auto, Kolo, Pěšky
, Vlak, Bus (kolo samosebou v létě a ne na nějaké velké vzdálenosti... taktéž chůze)
Letadlem.. mno pokud nepočítám 30minut vyhlídkového letu v letadle pro 4osoby (což bylo skvělý
) tak jsem nikd neleťel.. akorát teď plánuji na prázdniny do Británie na 20 denní výlet letadlem 
Letadlem.. mno pokud nepočítám 30minut vyhlídkového letu v letadle pro 4osoby (což bylo skvělý
-
The Calvin
Star