Let lietadlom

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ako najradšej cestujete ???

Autom
181
41%
Lietadlom
153
34%
Autobusom
18
4%
Loďou
17
4%
Vlakom
76
17%

Celkom hlasov: 445

erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Zuzkazuzka, tak ja som síce letel len raz aj keď to malo malý háčik
eritrocit napísal:Ja som letel raz. S mamkou do Prahy a späť.
Len je v tom taký detail. Ja som bol v jej brušku, takže si to veľmi nepamätám :)
:)
Tak ale poviem ti, cesta vo vlaku, večerný rýchlik, zatiahnuté záclonky, zamknuté kupé a náruč milovanej, svetielka v dialke... tak ten tvoj autobus, sa môže skryť :P
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No takže jazda autom nie je nudná, keĎ si chcem zajazdiť, keĎ sa mám viezť, je to o ničom. Bo ja som kus väčší.

Súhlasím s eritrocitom, večerný prázdny vlak, zatiahnuté záclonky, zamknuté kupé, vystihol to ako vždy.

Autobus, no nie je tam toľko miesta ako vo vlaku. Aj dlhšie to trvá. :roll:

LoĎou som zatiaľ išiel iba pár krát, ale to boli vyhliadkové plavby :P

Takže ja volím VLAK.

Pre eritrocita a zuzkuzuzku :D
tu je dôkaz, že aj v autobuse sa dá. volá sa to "Lufthansa flight". Je tam dobrá hudba ináč. Ale vo vlaku je to asi pohodlnejšie.

//edit : Link je vymazaný, prepáčte, som myslel, že keď tu môže byť pitva, tak tu môže byť aj troška erotiky. :?
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

ja som letela raz.......do Tunisu....bol to perfektny pocit na neopisanie..a zle??..jasne to vzlietanie je dost brutal ale da sa to prezit :D ...a potom kus bolest zubkov...a divny pocit v krku...ale zijemm :smt023
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

neletel som, ale zato mam s autobusmi velke skusenosti: 25 hodin do anglicka, 27 do grecka, ale vyhrava zajazd na grecky ostrov skopelos, to bola cesta smrti: najprv hodinu autom, potom 30 hodin busom, 4 hodky cakanai na trajekt, 2,5 hodiny trajektom, 0,5 hodiny busom. to je dokopy 37 hodin. mam taky pocit ze je to viac ako oblet zemegule :lol:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

eritrocit napísal:Zuzkazuzka, tak ja som síce letel len raz aj keď to malo malý háčik
:)
Tak ale poviem ti, cesta vo vlaku, večerný rýchlik, zatiahnuté záclonky, zamknuté kupé a náruč milovanej, svetielka v dialke... tak ten tvoj autobus, sa môže skryť :P
hmmmm..... no vidím, že najbližšie sa niekam vyberiem teda vlakom :)
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Lietadlo je určite najlepší dopravný prostriedok ked sa ide na dovolenku pre mna. Je to proste perfektne. Lietadlom som letel do Spanielska, Bulharska a dvakrat do Tuniska.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

lietadlom som isiel 3-krat. 2-krat normalnym airbusom a TU a raz v malom dvojmiestnom :) to bolo nieco strasne. dost to hadze a cloveku je z toho zle :lol:
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

Ja som letel 2 krat Londyn a Bulharsko. 8)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

lol dalsia vytahovacia tema :lol:
do/z Miami, z Bostonu, do Pariza, do/z Prahy, do Sydney :D
ale aj tak mam najradsej cestu vlakom alebo sam autom 8)
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

ja som lietadlom letela dvakrat raz do turecka a raz na Rodos.ako ten let je dobry,vsetko v pohode,mozno niekedy turbulencie a tak aj jedlo ok ale neznasam cakanie na letisku...naposledy sme cakali okolo 5 hodin na letisku a ja som myslela ze tam korene zapustim...nervy ma chytali,zaspaval som tam na lavicke...a tento rok ideme zase tak uz sa vaazne "tesim"...(na to cakanie,to potom je skvele 8) :wink: :D )
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja poletim prvy krat o 9 dni :oops: a tesim sa na to ako maly :lol:
co sa cestovania tyka mam rad konbinacie,ako napr. dnes: z BB do bR kamosovim autom a z BR som mal ist busom,ale kedze zreorganizovali autobusovu stanicu a je to dost na... nic tak som radsej zvolil vlak...
aj ten let bude kombinovana cesta: do Viedne asi busom a z New Castnu na miesto urcenie este presne neviem,ale rad by som vyskusal bristske vlaky...
btw: takze nemam za co hlasovat :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

jackb napísal:ja poletim prvy krat o 9 dni :oops: a tesim sa na to ako maly :lol:
co sa cestovania tyka mam rad konbinacie,ako napr. dnes: z BB do bR kamosovim autom a z BR som mal ist busom,ale kedze zreorganizovali autobusovu stanicu a je to dost na... nic tak som radsej zvolil vlak...
aj ten let bude kombinovana cesta: do Viedne asi busom a z New Castnu na miesto urcenie este presne neviem,ale rad by som vyskusal bristske vlaky...
btw: takze nemam za co hlasovat :lol:
Ja len k tym britskym vlakom.-nemas sa na co tesit.Su sice neporovnatelne lepsie vybavene ako nase(To vlastne asi vsetky Europe),hajzel je tam ako zo Star Treku,teda aspon v GNERoch,ale furt jazdia na naftu,su hlucne,ked to startuje,tak lietadlo je suvix oproti tomu.Okrem toho si tam hocikto zapali,pretoze maju na haku zakazy,keby si to spravil v buse,tak ta vodic vysadi a basta.Dalej vlaky su neporovnatelne drahsie,ja by som ti skor odporucal National Express alebo MegaBus(Oba su busy,velmi rychle,kukni si .co.uk obe stranky,ked kupujes predom cez net,su tam super akcie.)Ja som naposledy siel z Londyna do Leeds za 8 libier,nejakych 400km ci kolko to je.Viac sa mi proste pozdava bus.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mne sa o cestovne nejedna... do Viedne mi to plati slovenska strana a cely pobyt v UK zase britska... platim si len tretinu ceny letenky, takze moje cestovanie v Britanii zalezi od miestnych organizatorov...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

najlepsie mi bolo trajektom :P to ani som nemal pocit ze cestujem.. je to supa..
gizzmo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gizzmo »

Lietadlom? dost velakrat: Tunis, SAE, Taivan, Indonézia,...

Ale po európe väčšinou autom alebo busom
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

známy má malu cesnu, tak som letel a mohol som aj pilotovať. Je to proste krása, neopisatelný pocit...
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Lord_3D napísal: mohol som aj pilotovať
Ticho zavidim :smt017 :)
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Kedže pri lietadlách pracujem nejaký ten piatok letel som už viackrát... a vždy je to pre mňa vzrušujúci zážitok... :wink:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Cukríky a žuvačky dosť pomáhajú. Čo sa týka tej zimy, tak nikdy nezabudnem, ako som raz mrzla pod dvoma dekami počas asi 10 hodinového letu... Bŕŕŕ... No a z tej klimatizácie mám vždy strašne suché oči a dráždi ma v hrdle. Neviem, ale takto reagujem na klímu len v lietadle.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Lord_3D napísal:známy má malu cesnu, tak som letel a mohol som aj pilotovať. Je to proste krása, neopisatelný pocit...
no ja som na cesne letel na vyhliadkovom lete, to bol zazitok :) A kedze som seled v predu tak sa ma pilot opytal, ci si nechcem skusit a ja ze jasne a zrazu pozream a on ruky dole z toho "volantu" a uz len ukazuje kam mam toit a tak :) som bol z toho cely happy :)
Inac ese ku tej ankete , lietadlom som nikdy necestoval a letel som vtedy iba raz ... najlepsie je podla mna vo vlaku, v kupe s nejakou dobrou partiou ... to je najlepsie cestovanie ake moze byt :)
Napísať odpoveď