|
|
|
| Ako najradšej cestujete ??? |
| Autom |
|
39% |
[ 86 ] |
| Lietadlom |
|
37% |
[ 81 ] |
| Autobusom |
|
4% |
[ 10 ] |
| Loďou |
|
2% |
[ 6 ] |
| Vlakom |
|
15% |
[ 33 ] |
|
| Celkom hlasov : 216 |
|
| Autor |
Správa |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2994 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2007, 23:51 Predmet: |
|
|
Zuzkazuzka, tak ja som síce letel len raz aj keď to malo malý háčik
| eritrocit napísal: |
Ja som letel raz. S mamkou do Prahy a späť.
Len je v tom taký detail. Ja som bol v jej brušku, takže si to veľmi nepamätám |
Tak ale poviem ti, cesta vo vlaku, večerný rýchlik, zatiahnuté záclonky, zamknuté kupé a náruč milovanej, svetielka v dialke... tak ten tvoj autobus, sa môže skryť  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ETieNne Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.06.2006 Príspevky: 825 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 07 Feb 2007, 0:56 Predmet: |
|
|
No takže jazda autom nie je nudná, keĎ si chcem zajazdiť, keĎ sa mám viezť, je to o ničom. Bo ja som kus väčší.
Súhlasím s eritrocitom, večerný prázdny vlak, zatiahnuté záclonky, zamknuté kupé, vystihol to ako vždy.
Autobus, no nie je tam toľko miesta ako vo vlaku. Aj dlhšie to trvá.
LoĎou som zatiaľ išiel iba pár krát, ale to boli vyhliadkové plavby
Takže ja volím VLAK.
Pre eritrocita a zuzkuzuzku
tu je dôkaz, že aj v autobuse sa dá. volá sa to "Lufthansa flight". Je tam dobrá hudba ináč. Ale vo vlaku je to asi pohodlnejšie.
//edit : Link je vymazaný, prepáčte, som myslel, že keď tu môže byť pitva, tak tu môže byť aj troška erotiky.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pancuska26 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.09.2006 Príspevky: 182 Bydlisko: ta zatial v bytovke Karma: 
|
Zaslal: 07 Feb 2007, 20:03 Predmet: |
|
|
ja som letela raz.......do Tunisu....bol to perfektny pocit na neopisanie..a zle??..jasne to vzlietanie je dost brutal ale da sa to prezit ...a potom kus bolest zubkov...a divny pocit v krku...ale zijemm  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1920 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 07 Feb 2007, 20:19 Predmet: |
|
|
neletel som, ale zato mam s autobusmi velke skusenosti: 25 hodin do anglicka, 27 do grecka, ale vyhrava zajazd na grecky ostrov skopelos, to bola cesta smrti: najprv hodinu autom, potom 30 hodin busom, 4 hodky cakanai na trajekt, 2,5 hodiny trajektom, 0,5 hodiny busom. to je dokopy 37 hodin. mam taky pocit ze je to viac ako oblet zemegule  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzkazuzka Moderátorka

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.09.2006 Príspevky: 1340 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 08 Feb 2007, 7:42 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
Zuzkazuzka, tak ja som síce letel len raz aj keď to malo malý háčik
Tak ale poviem ti, cesta vo vlaku, večerný rýchlik, zatiahnuté záclonky, zamknuté kupé a náruč milovanej, svetielka v dialke... tak ten tvoj autobus, sa môže skryť  |
hmmmm..... no vidím, že najbližšie sa niekam vyberiem teda vlakom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
das fas Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2005 Príspevky: 523 Bydlisko: kurva neviem Karma: 
|
Zaslal: 08 Feb 2007, 16:28 Predmet: |
|
|
| Lietadlo je určite najlepší dopravný prostriedok ked sa ide na dovolenku pre mna. Je to proste perfektne. Lietadlom som letel do Spanielska, Bulharska a dvakrat do Tuniska. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Eru Star

Stav:  Založený: 15.05.2006 Príspevky: 503 Bydlisko: uvidí sa ráno Karma: 
|
Zaslal: 08 Feb 2007, 20:05 Predmet: |
|
|
lietadlom som isiel 3-krat. 2-krat normalnym airbusom a TU a raz v malom dvojmiestnom to bolo nieco strasne. dost to hadze a cloveku je z toho zle  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nino Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 499 Bydlisko: Bratislawa Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2007, 10:01 Predmet: |
|
|
Ja som letel 2 krat Londyn a Bulharsko.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2171 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2007, 14:12 Predmet: |
|
|
lol dalsia vytahovacia tema
do/z Miami, z Bostonu, do Pariza, do/z Prahy, do Sydney
ale aj tak mam najradsej cestu vlakom alebo sam autom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
barcica Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2006 Príspevky: 214
Zaslal: 09 Feb 2007, 16:08 Predmet: |
|
|
ja som lietadlom letela dvakrat raz do turecka a raz na Rodos.ako ten let je dobry,vsetko v pohode,mozno niekedy turbulencie a tak aj jedlo ok ale neznasam cakanie na letisku...naposledy sme cakali okolo 5 hodin na letisku a ja som myslela ze tam korene zapustim...nervy ma chytali,zaspaval som tam na lavicke...a tento rok ideme zase tak uz sa vaazne "tesim"...(na to cakanie,to potom je skvele ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2841 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2007, 18:56 Predmet: |
|
|
ja poletim prvy krat o 9 dni a tesim sa na to ako maly
co sa cestovania tyka mam rad konbinacie,ako napr. dnes: z BB do bR kamosovim autom a z BR som mal ist busom,ale kedze zreorganizovali autobusovu stanicu a je to dost na... nic tak som radsej zvolil vlak...
aj ten let bude kombinovana cesta: do Viedne asi busom a z New Castnu na miesto urcenie este presne neviem,ale rad by som vyskusal bristske vlaky...
btw: takze nemam za co hlasovat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.12.2004 Príspevky: 1386 Bydlisko: Leeds, UK Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 3:59 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
ja poletim prvy krat o 9 dni a tesim sa na to ako maly
co sa cestovania tyka mam rad konbinacie,ako napr. dnes: z BB do bR kamosovim autom a z BR som mal ist busom,ale kedze zreorganizovali autobusovu stanicu a je to dost na... nic tak som radsej zvolil vlak...
aj ten let bude kombinovana cesta: do Viedne asi busom a z New Castnu na miesto urcenie este presne neviem,ale rad by som vyskusal bristske vlaky...
btw: takze nemam za co hlasovat  |
Ja len k tym britskym vlakom.-nemas sa na co tesit.Su sice neporovnatelne lepsie vybavene ako nase(To vlastne asi vsetky Europe),hajzel je tam ako zo Star Treku,teda aspon v GNERoch,ale furt jazdia na naftu,su hlucne,ked to startuje,tak lietadlo je suvix oproti tomu.Okrem toho si tam hocikto zapali,pretoze maju na haku zakazy,keby si to spravil v buse,tak ta vodic vysadi a basta.Dalej vlaky su neporovnatelne drahsie,ja by som ti skor odporucal National Express alebo MegaBus(Oba su busy,velmi rychle,kukni si .co.uk obe stranky,ked kupujes predom cez net,su tam super akcie.)Ja som naposledy siel z Londyna do Leeds za 8 libier,nejakych 400km ci kolko to je.Viac sa mi proste pozdava bus. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2841 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 6:34 Predmet: |
|
|
| mne sa o cestovne nejedna... do Viedne mi to plati slovenska strana a cely pobyt v UK zase britska... platim si len tretinu ceny letenky, takze moje cestovanie v Britanii zalezi od miestnych organizatorov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
brainwirm Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.02.2005 Príspevky: 1385
Zaslal: 10 Feb 2007, 9:45 Predmet: |
|
|
najlepsie mi bolo trajektom to ani som nemal pocit ze cestujem.. je to supa.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
gizzmo Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.11.2006 Príspevky: 57 Bydlisko: LZIB, občas LZTN Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2007, 11:52 Predmet: |
|
|
Lietadlom? dost velakrat: Tunis, SAE, Taivan, Indonézia,...
Ale po európe väčšinou autom alebo busom |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|