Aspon neklamShark NX napísal:Este pochopim ked nevies zaspat v AutobuseAle v Lietadle je uplny klud ... Tam ked som unaveny tak ma zlomi asi 2minuty po Starte
A zobudim sa bud na Obcerstvenie alebo az ked vytahuje Klapky a Podvozok.
Let lietadlom
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Cisto teoreticky este sa da aj v chodbickeLub0$ napísal:Aspon neklamKedze nechce sa mi verit aby si si sa kludne ulozil so svojimi dvoma metrami v lietadle....sa mi to nejak nezda...bud sedis uplne v predu, alebo sedis pri bezpecnostnom vychode, inac si to neviem predstavit.
-
Misuliatko
Expert
mozno by sa na tu chvilku uholLub0$ napísal:Tak to hej, tiez som nad tym uvazoval uz![]()
Ale nemohli by prejst s tym obcerstvenim...a to by asi zoparludi nadavalo potom
Lietadlom som letel len raz v zivote - teda 2krat tam a naspat - a bolo to super, velmi sa mi to pacilo aj ked som sa bal - mal som vtedy asi 8 .
Leteli sme na Tupoleve - stara ruska masinka , takze to ziadna vyhra nebola .
Ale radsej 100 krat letiet lietadlom ako raz autom . Na aute sa mozes zabit aj ked si ides kupit rozky do obchodu .
Zabit sa v lietadle je ovela menej pravdepodobne a este je sanca , ze na tvoju pocest vyhlasia štátny smútok
Leteli sme na Tupoleve - stara ruska masinka , takze to ziadna vyhra nebola .
Ale radsej 100 krat letiet lietadlom ako raz autom . Na aute sa mozes zabit aj ked si ides kupit rozky do obchodu .
Zabit sa v lietadle je ovela menej pravdepodobne a este je sanca , ze na tvoju pocest vyhlasia štátny smútok
-
insane
Light Star
Podelim sa s vami o najnovsie letecke zazitky 
Dnes som sa vratil z famoznej dovolenky na Maledivoch a nalietali sme toho celkom dost.
Leteli sme Vienna -> Doha (Qatar) -> Male (hl.mesto) -> hydroplanom k nasmu ostrovu....a detto spat samozrejme.
Letecka spolocnost bola Qatar Airways, uplna parada, tak dobre jedlo som v lietadle este nemal a to som uz mam co to nalietane, alko/nealko napoje v cene-keby clovek chcel tak moze pit ''nonstop''
. Ostatne sluzby, cabin crew, vybava lietadla (A320,A330) na najvyssej urovni. Urcite si zasluzia 5* hodnotenie. Ziadne problemy nenastali...a je pravda,ze aj pre mna je zaujimavy uz iba start a pristatie.
Este k spominanemu hydroplanu, bol to de Havilland DHC-6 Twin Otter, velmi zaujimava skusenost...vnutri bol samozrejme dost velky hluk kvoli motorom za tenkymi okienkami, ale inak parada, tu je start a pristanie este zaujimavejsie. Udivilo ma ako s tym vedia sikovne ''zaparkovat'', normalne automobilovym sposobom do pozdlzneho statia medzi dalsie 2 lietadla
Pomocou ovladania tahu jednotlivych vrtul sa to dari velmi efektne.
Presne tento to bol: http://www.flightglobal.com/airspace/ph ... -otter.jpg
Chystam sa este s frajerkou do Tuniska v Auguste/Septembri, ale obavam sa, ze 5* aerolinka to nebude...napisem potom report.
Dnes som sa vratil z famoznej dovolenky na Maledivoch a nalietali sme toho celkom dost.
Leteli sme Vienna -> Doha (Qatar) -> Male (hl.mesto) -> hydroplanom k nasmu ostrovu....a detto spat samozrejme.
Letecka spolocnost bola Qatar Airways, uplna parada, tak dobre jedlo som v lietadle este nemal a to som uz mam co to nalietane, alko/nealko napoje v cene-keby clovek chcel tak moze pit ''nonstop''
Este k spominanemu hydroplanu, bol to de Havilland DHC-6 Twin Otter, velmi zaujimava skusenost...vnutri bol samozrejme dost velky hluk kvoli motorom za tenkymi okienkami, ale inak parada, tu je start a pristanie este zaujimavejsie. Udivilo ma ako s tym vedia sikovne ''zaparkovat'', normalne automobilovym sposobom do pozdlzneho statia medzi dalsie 2 lietadla
Presne tento to bol: http://www.flightglobal.com/airspace/ph ... -otter.jpg
Chystam sa este s frajerkou do Tuniska v Auguste/Septembri, ale obavam sa, ze 5* aerolinka to nebude...napisem potom report.
Ono by som nepovedal , ze to bolo 5 rocne lietadlo , neviem presne ako sa volalo - to co teraz spadlo Tupovev TU-154 to nebol , pretoze ten "Nas" nemal motor v strede , takze ty neviem povedat znacku .Fabo napísal:Stara ruska masinka... to mi vzdy pride vtipnena 95% si letel so spolocnostou Slovenske Aerolinie, ktorych Tucka mali v case predaja 5(!) rokov. Spolocnost ich vymenila za o 10 az 15 rokov starsie lietadla B737-300.
edit: @ Sharkovo zmestenie sa - neporovnavajme LOT a CSA s dobytcakom RYR...
Nepametam si uz ani spolocnost , akou sme leteli , ale dovolenka bola cez Kartago ked ti to pomoze .
Ono je celkom jedno ci mas lietadlo 5 alebo 20 rocne , dolezitejsie su aj tak suciastky , ked su nove tak 20 rocne lietadlo je ako nove , a je lepsie ako niake 5 rocne , na ktorom sa mozno nic nemenilo .
AirBerlin daju keks aky si vyberes dzus ja som mal Albi jablkovy taktiez vyber dostal som lietadielko a klucenku so snurkov a na tom pripnute airberlin.com Junior pilot flyer id card
akurat leteli sme boeing 737 a bolo radio na sedadle a bolo ze sluchadla s mikrofonom a ja som myslel ze zadarmo tak som si poprosil a ona ze 4€ ja kukam tak a kaslal som na to 
-
makaveli
King
v auguste som letel cez singapore airlines frankfurt - new york.. ten servis bolo nieco uzasne.. dva krat za let 5 chodove menu (hlavne jedlo z dvoch na vyber), a pocas letu miesane drinky, piva, kava, caj, arasidy, nanuky, dzusy, atd atd.. v kazdom operadle lcd s asi 100 filmami, nintendom, hudbou, prehladom letu atd.. a letusky super 
-
chlapec10
Addict
zalezi ako vazne to ma... niektorych pritom len rozboli hlava a pod... nech to radsej prekonzultuje s lekaromdragolis napísal:ja som este neletel ale lodou som isiel v egypte. najprv mi bolo blbo ale potom to bolo super. a do Bulharska vzdy chodime autom pretoze si mozes hocikedy zastat, daco odfotit,nakupit,...
a este ze moj oco ma vysoky tlak ze ci by mu to nevadilo v lietadle ten nizky tlak
-
chlapec10
Addict
lenze su aj take mensie vacsie turbolencie, kde som sa aj ja skoro posral(a to mam prelietany hore dole cely svet), a preto som VZDY priputany, aj ked nesvieta symbolyhughito napísal:Lietadlom som letel len dvakrát, do Tuniska a späť. Pre mňa to bolo veľmi príjemné, rýchle a komfortné cestovanie, určite by som si to ešte niekedy rád zopakoval. Nejaká tá malá turbulencia nič nie je.
Veď dobre, ja to nepopieram.chlapec10 napísal:lenze su aj take mensie vacsie turbolencie, kde som sa aj ja skoro posral(a to mam prelietany hore dole cely svet), a preto som VZDY priputany, aj ked nesvieta symboly
Určite to nie je nič príjemné, foter by do lietadla nikdy nesadol, má z toho strach. Hovorí, že do lietadla by šiel jedine, keby ho riadil sám.
-
chlapec10
Addict
a paradoxne je ovela pravdepobnejsie ze zomries v aute ako v lietadlehughito napísal:Veď dobre, ja to nepopieram.
Určite to nie je nič príjemné, foter by do lietadla nikdy nesadol, má z toho strach. Hovorí, že do lietadla by šiel jedine, keby ho riadil sám.