zalezi ako vazne to ma... niektorych pritom len rozboli hlava a pod... nech to radsej prekonzultuje s lekaromdragolis napísal:ja som este neletel ale lodou som isiel v egypte. najprv mi bolo blbo ale potom to bolo super. a do Bulharska vzdy chodime autom pretoze si mozes hocikedy zastat, daco odfotit,nakupit,...
a este ze moj oco ma vysoky tlak ze ci by mu to nevadilo v lietadle ten nizky tlak
Let lietadlom
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
chlapec10
Addict
lenze su aj take mensie vacsie turbolencie, kde som sa aj ja skoro posral(a to mam prelietany hore dole cely svet), a preto som VZDY priputany, aj ked nesvieta symbolyhughito napísal:Lietadlom som letel len dvakrát, do Tuniska a späť. Pre mňa to bolo veľmi príjemné, rýchle a komfortné cestovanie, určite by som si to ešte niekedy rád zopakoval. Nejaká tá malá turbulencia nič nie je.
Veď dobre, ja to nepopieram.chlapec10 napísal:lenze su aj take mensie vacsie turbolencie, kde som sa aj ja skoro posral(a to mam prelietany hore dole cely svet), a preto som VZDY priputany, aj ked nesvieta symboly
Určite to nie je nič príjemné, foter by do lietadla nikdy nesadol, má z toho strach. Hovorí, že do lietadla by šiel jedine, keby ho riadil sám.
-
chlapec10
Addict
a paradoxne je ovela pravdepobnejsie ze zomries v aute ako v lietadlehughito napísal:Veď dobre, ja to nepopieram.
Určite to nie je nič príjemné, foter by do lietadla nikdy nesadol, má z toho strach. Hovorí, že do lietadla by šiel jedine, keby ho riadil sám.
-
Gepid
Medium Professional
Ale keď s autom havaruješ, tak máš celkom vysoké šance, že prežiješ. Keď padne lietadlo tak nemáš veľké šance, že prežiješ. A zomrú všetci.chlapec10 napísal:a paradoxne je ovela pravdepobnejsie ze zomries v aute ako v lietadle
JJ, s tym, ze mas stovky aut ktore denne havaruju kadetade, ale mas len zopar lietadiel ktorych napocitas na jednej ruke, ktore spadnu.Gepid napísal:Ale keď s autom havaruješ, tak máš celkom vysoké šance, že prežiješ. Keď padne lietadlo tak nemáš veľké šance, že prežiješ. A zomrú všetci.
-
chlapec10
Addict
nie nie, hovorim o pravdepodobnosti ZOMRIET, nie havarovat..Gepid napísal:Ale keď s autom havaruješ, tak máš celkom vysoké šance, že prežiješ. Keď padne lietadlo tak nemáš veľké šance, že prežiješ. A zomrú všetci.
Vies co, lietam pomerne vela, uz to ani nepocitam a zazil som tubulenciu kedy sa lietadlo prepadavalo vzduchom az tak, ze keby som nebol priputany tak si zrejme rozbijem hlavu na strope...nastastie hned ked sme vosli do turbulencie, tak nam povedali ,ze sa mame priputat, tak nikomu sa nic nestalo...a aj napriek tomu z toho nejaky extra strah nemam. Zato sestra...lieta tak casto ako ja...tiez zazila taku turbulenciu s prepadavanim, a od vtedy ked lieta tak je na liekoch, a aj to predychava...dakedy aj place od strachu...tazko...zalazi aj od toho ako si tyo clovek pusti k srdcu, niekedy ta to fakt vylaka, ved jasne...ale musis to brat tak, ze sa to stava skoro stale...a ze len v malo pripadoch dojde k padu pocas turbulencie.hughito napísal:Však to sme tatkovi hovorili, ale on prostie, on berie len to zlé.
On by ani neišiel niekam na dovolenku lietadlom, strašné,
-
sk.aredak
Light Expert
Re: Let lietadlom
oblubujem pocit zryyychlenia ked startuje lietadlo, ten pocit je na nezaplatenie
potom vo vzduchu uz je to nuda... akurat vela prehlatat a otvarat usta aby nezalahlo v ustach
pri pristavanii sa cele lietadlo trasie vtedy to je takeze UAA inak pohoda
ale ked mate takeehoto spolusediaceho vsetko ide stranou

potom vo vzduchu uz je to nuda... akurat vela prehlatat a otvarat usta aby nezalahlo v ustach
pri pristavanii sa cele lietadlo trasie vtedy to je takeze UAA inak pohoda
ale ked mate takeehoto spolusediaceho vsetko ide stranou

sk.aredak: Toho keby posadili k oknu, tak sa cele lietadlo nahne 
To zrýchlenie mám aj ja strašne rád. Zaujímavé to je tiež pri pristávaní. Tesne nad zemou mám pocit, že skoro stojíme a čakám, kedy rachneme na zem a v momente ako sa prilepi na drahu a začne to hrkotat to pocitovo vyzerá ako ukrutná rýchlosť.
To zrýchlenie mám aj ja strašne rád. Zaujímavé to je tiež pri pristávaní. Tesne nad zemou mám pocit, že skoro stojíme a čakám, kedy rachneme na zem a v momente ako sa prilepi na drahu a začne to hrkotat to pocitovo vyzerá ako ukrutná rýchlosť.
A ja mam najradsej pocit, ked sa mi naaahodou pdoari v lietadle zaspat...a potom aj rolovanie je pecka...v tom sa vyzivam.
No, držte palce, za 23 hodín odlietam do Turecka, Antalya 
-
KaptMichal
King
A cim letis? CCA alebo cez Travel Service?
tam idú tento rok všetciEmpatik napísal:No, držte palce, za 23 hodín odlietam do Turecka, Antalya
Tomu ver, že všetci
Antalya, alebo Alanya..
Neviem, čo nás tam ťahá.
KaptMichal - neviem, iba viem, že letím z Bratislavy
Neviem, čo nás tam ťahá.
KaptMichal - neviem, iba viem, že letím z Bratislavy
zlato a retiazkyEmpatik napísal: Neviem, čo nás tam ťahá.