|
|
|
| Autor |
Správa |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6796 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4841 Bydlisko: Nitrancan:-) Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 0:02 Predmet: |
|
|
No... neviem ako to dokazal, ale jedno je iste - je dobry. Velmi pekne urobena iluzia. Clovek by mu az normalne uveril, ze lieta  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2171 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 1:27 Predmet: |
|
|
fakt su to take haluze ze to az cloveka serie ako je to mozne....
dokonca napr trik ked demolovali budovu s nim v nej a on sa objavil na plate kovu prehodeneho plachtou.... no tazko je len rozmyslat ako sa da spravit na take nieco iluzia lebo vsetko vidis a normane je to akoze nemozne a predsa.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
C954 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.05.2006 Príspevky: 204 Bydlisko: Pozsony Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 6:49 Predmet: |
|
|
boze, aj ja viem lietat ked sa obviazem nylonovymi nitkami  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 6796 Bydlisko: Vault 13 Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 7:24 Predmet: |
|
|
| E499.3056 napísal: |
boze, aj ja viem lietat ked sa obviazem nylonovymi nitkami  |
Pozri si to lepsie, tocia okolo neho kruhy, potom je zavrety v priehladnej krabici a popritom sa kadejako vo vzduchu toci...je to proste genius.
Na zaciatku to vyzera, ze je zaveseny za chrbat, ale potom to vyvrati. On asi naozaj vie lietat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2703 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 7:37 Predmet: |
|
|
kdesi som o tom cital, ale bolo to uz davno, ziadne nitky, ale je zaveseny na tyciach, ktoru tak usporiadane, ze sa moze okolo neho tocit kruh a pod, okrem toho su natrete polarizacnou farbou takze odrazaju svetlo tak aby ich divaci nevideli
zial viac podrobnosti si uz nepamatam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2954 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 8:23 Predmet: |
|
|
| neviem kde chodilo ako jeden iluzionista prezradil vsetky tieto triky,jedna spolocnost mu zaplatila zato aby to prezradil,mal masku ale nakoniec ja tak ukazal svoju tvar,vsaetko tam bolo demonstrovane,videl som ako nechal zmiznut tank,kukal som ako puk,je to hra kamier a trikov,a vsetci ti divaci,ako vravel su podplateni a vedia o vsetkom |
|
| Návrat hore |
|
 |
sundevil VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2005 Príspevky: 2703 Bydlisko: Home: MT Work: BA Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 8:34 Predmet: |
|
|
pogooglil som a tu je vysledok
| Citácia: |
| Copperfield flies by having many thin, but VERY strong wires all over his body. He always wears the same black turtleneck sweater because inside of the sweater is a mechanism that allows certain wires to be detached for certain effects. When he goes into the box, he only has wires on the horizontal plane holding him up. The wires slide down small slits in the side of the box which allow the top to be put on. He is basically a marionette with detachable/reattachable wires. The wires are masked by that pretty, sparkly curtain that always happens to be the background. You couldn't see NEON wire amidst that gaudy thing. Ha. When the rings are passed around him it's the same principal as with the box. And as for that person he flies with, it's a stooge. David Copperfield is no stranger to using stooges. Hope that helps all of your curiosities! |
mozno je to takto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
C954 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.05.2006 Príspevky: 204 Bydlisko: Pozsony Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 8:40 Predmet: |
|
|
sundevil: tie tyce mozu byt prada  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 1530 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 11:21 Predmet: |
|
|
Copperfield je sice sympatak, ale nie je to iba on kto robi triky, on je iba hlavny protagonista... podla mna z vacsej casti to je praca jeho teamu, ze vsetko fici ako ma a on je iba tvar akoze sam by dokazal velke h  |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6662 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 12:20 Predmet: |
|
|
| Vesper napísal: |
Copperfield je sice sympatak, ale nie je to iba on kto robi triky, on je iba hlavny protagonista... podla mna z vacsej casti to je praca jeho teamu, ze vsetko fici ako ma a on je iba tvar akoze sam by dokazal velke h  |
Aaa, tak toto nie je pravda. Ked si si pozrel nejake jeho filmy (mam na mysli o jeho zivote) alebo si cital nejaku jeho knihu, dozvedel by si sa, ze on na tom robi od malicka, vzdy sa tomu chcel venovat a to, co on robi je velka drina. Veci, kt. robil a robi musel premakavat, opakovat a trenovat dookola. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Moderátor

|
Zaslal: 29 Jún 2006, 12:30 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| Aaa, tak toto nie je pravda. Ked si si pozrel nejake jeho filmy (mam na mysli o jeho zivote) alebo si cital nejaku jeho knihu, dozvedel by si sa, ze on na tom robi od malicka, vzdy sa tomu chcel venovat a to, co on robi je velka drina. Veci, kt. robil a robi musel premakavat, opakovat a trenovat dookola. |
Presne nieco v tomto zmysle som mu chcel napisat
David caruje od detstva a dokaze zabavit ludi nielen kuzlami. Samozrejme, ze ma za sebou tim, bez toho sa dnes neda robit nic.
Vesper najprv sa zamysli a potom pis, lebo takto sa tu len zhovadujes
Myslis, ze by dosiahol taky uspech, keby bol len "babkou" v rukach niekoho? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 12:38 Predmet: |
|
|
Copperfield vie odkedy lietat? ...ale nie hm nemyslim si ze to su tice co ho drzia bol niak moc ohybny suhlasim s teoriou spagatou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
klasika Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2006 Príspevky: 465 Bydlisko: hmmmmm Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 17:54 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
| neviem kde chodilo ako jeden iluzionista prezradil vsetky tieto triky,jedna spolocnost mu zaplatila zato aby to prezradil,mal masku ale nakoniec ja tak ukazal svoju tvar,vsaetko tam bolo demonstrovane,videl som ako nechal zmiznut tank,kukal som ako puk,je to hra kamier a trikov,a vsetci ti divaci,ako vravel su podplateni a vedia o vsetkom |
chodilo to na stv a videl som vsetky casti,bolo to celkom dobre ale uz si nepamätam ako ukazovali jak lietat ale myslim ze ho musia drzat tyce  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1804 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 18:14 Predmet: |
|
|
| podľa mňa je koprfíld čarodejník - len si všetci myslia že sú to triky, a on pritom čaruje - a chodil do Bystrohlavu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|