Limp Bizkit

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paťko »

lol ze Durstov hlas to kazi ?? ako moze kazit vlastne pesnicky ??? jeho hlas je jedinecny
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Šu-Do napísal:cubix
posli link na nejaky ten cover kde to spieva niekto iny... ja som si to teraz pozeral (pocuval).. zopar songov... a akoze absolutne sa to nedotahuje na Dursta.. su to len amaterske napodobeniny... Fred Durst ma jedinecny hlas IMHO...
Ano durst ma dobry hlas, ale po prefiltrovani a s efektami. Skus si vypocut live vystupenia jeho "kolegov" ako jonathan davis alebo chino moreno (tie starsie).
A samozrejme na nete je kopu shit coverov... ale kopu krat tam najdes lepsie vykony ako original.
LB maju ako som pisal niektore skladby fajn, ale mne sa proste durstov hlas nepaci , ale kazdemu sa paci nieco ine :roll:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

cubix napísal:LB maju ako som pisal niektore skladby fajn, ale mne sa proste durstov hlas nepaci , ale kazdemu sa paci nieco ine :roll:
jj to je pravda
ale k tomu prefiltrovanemu hlasu... ktory spevak(cka) ho nema ?
teda.. ak si myslel filtrovany hlas na Live-kach tak potom ok... teda myslel si live vystupenia ?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

No podla tohto je podla mna limp bizkit natom dosť kvalitne s live koncertom.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jj.. tieto obrovske koncerty co mali boli uzasne.. bohuzial si ich mozem pozerat len na videach... a hlavne najlepsi vo Woodstocku.. obrovske nieco :P jedna z mojich oblubenych :oops:
inak pochybujem, ze spieva s nejakymi filtrami... to je jeho cisty hlas.. :smt034

inak to musi byt parada, si takto vybijat hlasivky na plne kkty.. uplne sa vykricat.. take odreagovanie :)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Šu-Do napísal:Fred Durst ma jedinecny hlas IMHO...
Jeden z najhlučnejších :smt009 .

Verím, že sa dajú dokopy, posledným albumom nadobudli (pre mňa) veľmi zaujímavý smer a bola by škoda, keby to zapichli.

Osobne sa mi páči ich tvorba až od albumu Results May Vary - tie dovtedajšie songy so silným závanom Rapu som veľmi neobľuboval (hoci Borlandova gitara aj vtedy vedela nejeden hustý riff vymyslieť :) ).
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

jj.. albumom Results may vary ma celkom dost prekvapili.. nieco podobne ako novy album Linkin parku... predtym tvrdsie songy a zrazu take lahsie... prvy dojem bol divny ale teraz tie songy s chutou pocuvam :)
z Results May Vary albumu su u mna take naj Almost Over, Underneath The Gun a Build A Bridge... ale to su len najoblubenjsie.. inak si vypocujem vsetky rad... cely tento album som mal hodeny v GTA: VC.. cize stale dokola to hralo... som si na to zvykol :P
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

akoze hod dog som pocuval ket som bol maly este doteras mato drzi, take vypalovacky jak full nelson, my generation aaaa .. ale ostatne albumy. sak toje bieda..
Napísať odpoveď