|
|
|
| Autor |
Správa |
Johny X Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.04.2008 Príspevky: 15 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2008, 19:36 Predmet: linux debian hamachi |
|
|
dal by sa pozhanat hamachi pre linux debian????? {CEZ KONZOLU}
nasiel som neco ale newiem s tym:
| Kód: |
| http://files.hamachi.cc/linux/ |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2610
Zaslal: 13 Apr 2008, 19:46 Predmet: |
|
|
Ja som si to teraz stiahol odtialto: http://www.edownload.cz/sw/hamachi-linux/download/ Ale aje to ta ista verzia, ako tak pozeram. Pozri si README a skus ist podla toho. Alebo ti vypisuje dake chyby?
Edit: Ok, mam to nainstalovane, pekne podla readme. Dokonca som si spomenul na mnou raz vytvorenu siet, takze som tam Vsetko cez konzolu samozrejme je, takze si prides na svoje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Johny X Amateur

|
Zaslal: 14 Apr 2008, 16:15 Predmet: |
|
|
| pato83 napísal: |
Ja som si to teraz stiahol odtialto: http://www.edownload.cz/sw/hamachi-linux/download/ Ale aje to ta ista verzia, ako tak pozeram. Pozri si README a skus ist podla toho. Alebo ti vypisuje dake chyby?
Edit: Ok, mam to nainstalovane, pekne podla readme. Dokonca som si spomenul na mnou raz vytvorenu siet, takze som tam Vsetko cez konzolu samozrejme je, takze si prides na svoje. |
pocuvaj ja prave ze to nwm nainstalovat pretoze ja sa neviznam v Linuxe takze asi no a nwm ako na to ma nainstalavat ked som v hamachi-0.9.9.9-20-lnx zlozke a dam "make install" tak my nabehne "-bash: make: command not found" co s tim??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2610
Zaslal: 14 Apr 2008, 16:48 Predmet: |
|
|
1. Stiahnuty archiv si rozbalis napr. do domovskeho priecinku
2. Spustis konzolu a zadas cd /nazov zlozky, do akej si to rozbalil/
3. Potom v konzole napises sudo make install
4. Nasledne spustis prikaz sudo /sbin/tuncfg
5. Potom nasleduje prikaz ./hamachi-init
Toto ked spravis, tak to budes mat nainstalovane. Vlastne som len odpisal README.
Potom sa mozes pripojit, vsetko su to viacmenej intuitivne prikazy. Vypis prikazov dosiahnes zadanim prikazu hamachi --help do konzoly.
| Citácia: |
usage: hamachi [-c <cfg_path>] [command]
-c overrides default configuration directory (~/.hamachi)
command specifies an action. Can be one of the following -
# start [debug]
stop
# set-nick <nickname>
login
logout
# list
get-nicks
# create <network> [<password>]
delete <network>
evict <network> <5.x.x.x>
# join <network> [<password>]
leave <network>
# go-online <network>
go-offline <network>
|
Netusim, ako pomoct viac. Treba sa do toho najma pustit a sam najlepsie uvidis. Ked bude problem, tak napises. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrono VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.12.2006 Príspevky: 4336
Zaslal: 15 Apr 2008, 23:04 Predmet: |
|
|
| Keď ti píše "make: command not found" znamená to, že nemáš nainštalovaný program make (takže najskôr musíš nainštalovať ten, alebo to budeš musieť inštalovať ručne). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Johny X Amateur

|
Zaslal: 18 Apr 2008, 19:30 Predmet: -II- |
|
|
mam to a teraz cem sa pripojit , odpojit alebo vytvorit server ale ako skusal so dat "hamachi start" a my nabehne
| Kód: |
root@lan:~# hamachi start
18 20:26:52.275 [ 0] [24373] tap: connect() failed 2 (No such file or directory)
|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|