|
| Autor |
Správa |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2598 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 18 Dec 2007, 23:26 Predmet: |
|
|
a sme v ... teda tam kde sme nechceli byt. "ktorych si narod vyvolil" mu podpisali stratu uz aj tak nahlodanej suverenity... podla Zietgeistu sa to malo stat,ale nemyslel som ze az tak rychlo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pom Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.01.2005 Príspevky: 192
Zaslal: 18 Dec 2007, 23:37 Predmet: |
|
|
mne sa len nepaci ze po neuspesnom presazdovani euro ustavy ... sa prichadza s touto zmluvou ... v ktorej sa rozhoduje v podstate o nas bez nas ... sikovnym sposobom sa presadi to co nepreslo v referende ... par podpismi a peciatkami ... a cele sa to deje v podstate potichu ...
ps: podla mna este europa nedorastla na globalizaciu a toboz nie cely svet |
|
| Návrat hore |
|
 |
enter00 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.08.2006 Príspevky: 2047
Zaslal: 19 Dec 2007, 12:38 Predmet: |
|
|
| nemozes zastavit nevyhnutelne. ludia su jedna rasa, jeden zivocisny druh a casom budu jednotni, z toho dovodu zaniknu staty, rozdielne meny atd atd. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2529
Zaslal: 19 Dec 2007, 13:50 Predmet: |
|
|
| enter00 napísal: |
| nemozes zastavit nevyhnutelne. ludia su jedna rasa, jeden zivocisny druh a casom budu jednotni, z toho dovodu zaniknu staty, rozdielne meny atd atd. |
To je len zbozne prianie ludi ako si ty, to sa nikdy nestalo a ani sa to nikdy nestane. |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1635 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 16:41 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
| To je len zbozne prianie ludi ako si ty, to sa nikdy nestalo a ani sa to nikdy nestane. |
Neboj vas vacsina neni a postupne sa pretvoria aj osnovy v skole a pojem nacionalizmus nadobudne sirsie vnimanie . Cim si ty viac ako niekto druhy ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2529
Zaslal: 19 Dec 2007, 17:15 Predmet: |
|
|
| P3Bo napísal: |
| Neboj vas vacsina neni a postupne sa pretvoria aj osnovy v skole a pojem nacionalizmus nadobudne sirsie vnimanie . Cim si ty viac ako niekto druhy ? |
Osnovi v skole uz su pretvorene a nacionalizmus je v sucasnej dobe takmer nepripustny.
Nezalezi na tom ci je nas menej alebo viac, globalizacia aku predstavil enter00 je nemozne vytvorit, vzdy sa najdu neprisposobivy ludia. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pom Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.01.2005 Príspevky: 192
Zaslal: 19 Dec 2007, 18:50 Predmet: |
|
|
| je hrozne pomysliet ze by 6+ mld. ludom vladla iba hrstka "zvolenych" ludi ... dufam ze k tomu nikdy nedojde ... dejiny sa opakuju ... vzdy sa najde niekto kto chce vladnut celemu svetu ... len teraz sa to nerobi iba vojnami ale inteligentnejsie a rafinovanejsie roznymi trikmi ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hipollita Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.12.2006 Príspevky: 62
Zaslal: 19 Dec 2007, 19:41 Predmet: |
|
|
| impact napísal: |
| Ak ste videli dokument Zeitgeist, tak mi to dost pripomina to, co tam spominali. |
Presne to napadlo aj mne, ked som si prvykrat precitala ze sa podpisala Lisabonska zmluva.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo.za Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 232 Bydlisko: Brno/Zilina Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 19:53 Predmet: |
|
|
| enter00 napísal: |
no tak toto je podla mna hlupost pozri sa do historie kolki to uz skusali... Rim, Alexander Velky, obrovska Osmanska risa, Britské imperium, Sovietsky zvaz atd atd... nikdy to nefungovalo a nikdy to fungovat nebude pretoze je to"proti prirode"!! je pravda ze sme jeden zivocisny druh ale je kravina ze sme vsetci rovnaki... predpokladam ze budem automaticky oznaceny za nacionalistu, rasistu a boh vie co este ale na to som si uz zvykol... ved prave to ze sme rozdielni z nas robi to co sme. alebo chces byt len bezvyznamnou castou jedneho zivocisneho druhu bez vlastnej identity a nazoru? bez toho aby si vedel kto si a odkial pochadzas? kto boli tvoji predkovia aka bola kultura ktoru zili a v ktoru verili? globalizacia je fajn v tom ze sa zrusia hranice a take kraviny ale absolutne nechapem ludi ako p3bo, ktori tvrdia ze ma len pozitiva... nic nema "len" pozitiva to by si uz mohol vediet... |
|
| Návrat hore |
|
 |
impact Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.11.2005 Príspevky: 401
Zaslal: 19 Dec 2007, 20:25 Predmet: |
|
|
| tomo.za napísal: |
| ...ved prave to ze sme rozdielni z nas robi to co sme... |
Presne moj nazor. Vela ludi to vsak nechape. |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo.za Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2005 Príspevky: 232 Bydlisko: Brno/Zilina Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 20:43 Predmet: |
|
|
| impact napísal: |
| Presne moj nazor. Vela ludi to vsak nechape. |
no a potom to na tomto svete aj tak vyzera... |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1635 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 22:54 Predmet: |
|
|
V jednote je sila vam nic nehovori ?
Kali: sam dobre vies ako dopadli ti co sa pokusali postavit systemu a je jedno ci bojovali proti Demokracii , Nacionalizmu , Fasizmu , Komunizmu , Feudalizmu ....
Svet ma realnu sancu dokazat to co nikdy nevedel nebude to zajtra ani o desiatky rokov ale daleko v buducnosti ktorej sa nikdy nedozijeme. Preco to aspon raz nedokazat ? Ano velke rise sa rozpadali ale zase sa stali celkami vacsich risi . Historia sa opakuje to je pravda . Musite byt vsak slepy aby ste nevideli rozmach vtedy ked su krajiny spojene a upadok vtedy ked su roztrusene na tisice risi. Keby globalizacia nemala efektivny vplyv tak by pre nu nikto nebol a zili by sme samotarsky !
Kto mi tu basni o tom ze nebude rozhodovat nad vlastnym zivotom ze bude profitovat len uzka skupina ludi , a kto si myslite ze teraz profituje ? Kto profitoval pred stovkami rokov ? vzdy len najvrchnejsi ukazte mi odbobie absolutnej rovnosti kde nikto nebohatol na nikom . Povedat nieco take je uplne smiesne. Pre mna je profit uz len to ze nemusim cakat 3 hodiny na prechod hranicami . To ze mozem hladat pracu aj v inej krajine ako v mojej . To ze mozem prijat sponzorske davky od europskej unie a nie hladat alternativne sposoby vypytavania pozicok od bank. Este raz sa spytam lebo ani na predchadzaju moju otazku hned v prvom mojom prispevku mi nikto nic neodpovedal . Co dokazeme samostatnostou ?
| mi-chau napísal: |
Hopla, co robim v tejto sekcii? |
tiez sa cudujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 23:41 Predmet: |
|
|
| tomo.za napísal: |
| no tak toto je podla mna hlupost pozri sa do historie kolki to uz skusali... Rim, Alexander Velky, obrovska Osmanska risa, Britské imperium, Sovietsky zvaz atd atd... nikdy to nefungovalo a nikdy to fungovat nebude pretoze je to"proti prirode"!!... |
lenze oni to skusali vojnou, teraz je to zalezitostou jednej vacsej sachovej partie kde ide o nazory inych ludi, nie nas co sme na spodu rebricka politickych hodnot.
Hopla, co robim v tejto sekcii? |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3935 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 19 Dec 2007, 23:53 Predmet: |
|
|
| Cim si ty viac ako niekto druhy? |
nechcem, aby to vyzeralo, ze vytrhavam z kontextu, ale poloz tu basnicku otazku v takomto zmysle: Cim si ty menej ako niekto druhy? |
|
| Návrat hore |
|
 |
axXis Professional

Stav:  Založený: 29.05.2007 Príspevky: 1498 Bydlisko: morálny prah Karma: 
|
Zaslal: 20 Dec 2007, 0:06 Predmet: |
|
|
| Ano velke rise sa rozpadali ale zase sa stali celkami vacsich risi . Historia sa opakuje to je pravda . |
Nie, historia sa neopakuje. Rise, ktore zanikli v minulosti sa rosypali, lebo to boli despoticke rise, ich velkost bola nanutena. Teraz sa krajiny zlucuju z vlastnej vole a to je velky rozdiel. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|